Konu: Gerard_Giovinazzo Powergaming 23.07.2023  (Okunma sayısı 171 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.07.2023 15:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gerard_Giovinazzo @Fahrenheit

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tom_Patel  @G_Han  / Sawyer_Loot @ExtacyPoop

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Sslerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz. (Polisler için bu süre 4 saattir)
Tüm ateşli silahlar: 1 saat
Yumruk, sopa, bıçak vb. fiziksel saldırılar: 30 dakika
Araç çarpması veya patlaması, yüksekten düşme sonucu ölmek: 15 dakika

Yukarıdaki belirtilen süreler bitmeden yaralı rolüne aykırı eylemlere örnekler:
Ağır iş yapmak (birisini kucaklayıp arabaya bindirmek gibi)
Yaralandıktan sonra kaçmak için gerçek dışı davranışlar sergilemek (sürünme hareketi belirtip hızlı yürüyerek olay yerinden kaçmak)
Süratli araç kullanmak
Fiziksel agresif rollere girişmek

Sistemsel yaralandıktan sonra 8 saat boyunca silahlı çatışma rollerine girilmez. Aynı şekilde baygınlık süresi biter bitmez saldırıya devam etmek de bu kurala aykırıdır.

Silahla vurulma durumunda /hasarlar üzerinde nereden hasar alındıysa buna göre rol yapılmalıdır. (Kafa hariç, bu durumda herhangi bir noktadan vurulmuş ve ağır yaralı olarak devam edilebilir.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş reklamlardan Tom Patel'in ismini gördüğü ve sabahki agresif rölünü devam etirmek istediği için gelip hoodumuzda sosisli satarken agresife başvuruyor. İlk başta karakterimle sakin olmalarını söylerken arkadaş bizim hoodumuzda tehtid edercesine konuştuktan sonra karakterim brawl rolüne girişiyor. Arkadaş bir süre sonra olay yerinden uzaklaştığı gibi GunRp yapma hevesinden dolayı ateş ediyor buraya kadar sıkıntı yok ama. Arkadaşımız kendi düşünce yediremeyip kalkar kalkmaz rolle uymayıp bisikleti ile olay yerinden uzaklaşıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Rolün SS'leri: GösterGizle

Hisoka Karakterinin Düştüğüne Dair Kanıt: GösterGizle

Arkadaşın Düştüğüne Dair Kanıt: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezanın alınmasını istiyoruz. PMde de belirtiğim gibi böyle LOW arkadaşları görmek bizi de soğutuyor.

#1 - 23.07.2023 15:25
Benim olayla alakam yok, beni niye vurdunuz. Hava sıcak diye uyuyayım dedim. Şimdi ben memleketin ayarlarıyla oynamayam mı? Bi de Babamız Rumeno'ymuş. Ömrümde Romanları tanımam etmem, lolipop gibi rol yapmayın. Gidip olayla alakalı adamınızı vuracaksanız vurun. Samp kekosu gibi oynamayın şu oyunu lütfen ya.

#2 - 23.07.2023 15:25
Ek bir şikayet açmak ve yöneticileri yormak istemedik bu ileti altına bir konuyu daha bırakacağız. Yöneticiler iki şikayet üzerinden gerekli yaptırımı yaparlar.

Ben aşağıya kuralları tekrar atayım arkadaş anca anlar zaten.
Alıntı
3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz. (Polisler için bu süre 4 saattir
Arkadaş vurulmasından 8 saat geçmeden, yani olaydan hemen sonrasında hood bölgemizde geliyor. Ve biz şikayet açarken kural ihlali yapıp bir kez daha geliyor.

Kanıtlar:
Benim karaktermi tekrar vuruyor. RK kural ihallinden (Hem kendi karakterme yapılan hem de kendi RK süresine uymamasından dolayı) ağırlaştırma talep ediyoruz.
Spoiler: GösterGizle

Corbie_Danovan @C3ycey karakterini olayda görmemesine rağmen geliyor. Corbie orada bir müşteri de olabilir.

Sawyer karaterinin kanıtı:

Tom_patel'in vurulduğuna dair kanıt.
« Son Düzenleme: 23.07.2023 15:28 tr_ouz »

#3 - 23.07.2023 15:28
Bir de şimdi kimmiş bunlar allah allah diye baktım, birlik de kapalıymış. Ayıptır günahtır, veda dmiymiş.

#4 - 23.07.2023 15:32
Şahitliğimi onaylıyorum işyerinde AFK şekilde bekliyorum daha sonra oyuna dönüş yaptım bir süre sonra yine AFK iken gelip bizi düşürmüş olayı bile bilmiyordum daha sonra şikayet açılırken öğrendim olayı. AFK adam vurmaya benzemez kardeş rol yapmayı bilmiyorsanız boş DM atıp rolde agresif yapmayın.

#5 - 23.07.2023 15:34
Şahitliğimi onatlıyorum biz adama şikayet açıyoz alt tabdayız adam gelmiş hepimiszi vurmuş komik!

#6 - 23.07.2023 15:41
Ye köfte ekmeğini git kardeşim, ne bu çatara patara merakı... Şahitliğimi onaylıyorum.

#7 - 24.07.2023 02:37
hooda gelip dm atmaya devam ediyor

düşünce /q atıyor

10dkden fazla bekliyoruz girmiyor

#8 - 24.07.2023 10:39
Deathmatching ve Rol Esnasında /q gerekçeleriyle cezalandırılacak.