Konu: Ellion Rajkovic-uzgun Hatalı karakter kullanımı. 22.07.2023  (Okunma sayısı 151 defa)

#0 - 22.07.2023 16:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ellion Rajkovic @Uzgun

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Leo_Hans @NpoLS_

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SSlerde gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
4.1. Karakterler Arası İlişki: Kendi karakterleriniz arasında iletişim kurdurmanız yasaktır. Bir karakterle alınan IC bilgiler diğer karakterle kullanılamaz ve alt karakterler ana karakterlerin amacına hizmet edecek şekilde yönetilemez. Alt karakterler ile herhangi bir illegal veya agresif rollere giremezler, meslek yapamazlar.

Alıntı
Her karakterinizin özgün olmalıdır. Sürekli olarak aynı görünüme, kişilik özelliklerine ve amaca sahip olan karakterler yönetmek yasaktır. Bu durumda yetkililer tarafından oyuncuya yönlendirme yapılabilir. Aynı şekilde isim değişimi kullanarak kötü sonuçlardan kaçmak (sicili temizleme, mahkemeden kaçma gibi) ve aynı karakteri yönetmeye izin verilmemektedir.

Alıntı
CK edilen/kalıcı olarak kapatılan karakterin rolü yapılamaz, güncel karakterler ile geçmiş karakterler ilişkilendirilemez. Yakın isimler kullanıp aynı/benzeri roller yapılamaz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş eski karakteri Rapheal Colombo'ya NC attıktan hemen sonra eski karakteri ile ilişkilendirip fotoğraflarını gösterme. "Sen kimsin Bay Clombo'nun sorununu düşünüyorsun" VS rol yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerçekten karakterleri OOC kişiliği ile bağlaştıran. Ve bir karakteri ölünce, NC atınca VS. tekrardan eski karakterinin savunmasını yapan. Onun bildiği her şeyi bilen ve bunu ilerde intikam için kulanacak karakterler görmek can sıkıyor.  Arkadaşlar ve birlik üyeleri ile boş polemiğe girmek istemiyorum. Seviyeli bir şekilde tez ve anti tez sunarlarsa sevinirim.

#1 - 22.07.2023 16:11
Bazıları rol yapmayı tünelde gamespeed açmak gibi şeyler sanıyor garip. Adminlerin dikkatini buraya çekmelerini isteyeceğim, 69 levellik bir adamın yaptığı rollerin bir anlamı olması lazım.  Bu kadar ooc kin olmaması lazım sonuçta rol yapıyoruz.   ::) ::)

#2 - 22.07.2023 16:21
Bazıları rol yapmayı tünelde gamespeed açmak gibi şeyler sanıyor garip. Adminlerin dikkatini buraya çekmelerini isteyeceğim, 69 levellik bir adamın yaptığı rollerin bir anlamı olması lazım.  Bu kadar ooc kin olmaması lazım sonuçta rol yapıyoruz.   ::) ::)

OOC kin mi? kanka tanımıyom bile seni o sıkıntı :D

#3 - 22.07.2023 16:31
Karakter alt karakter değil bir şey değil, Plazayı zaten Raphael Colombo ve tayfası tarafından korunuluyor buna Polina karakteri ile rollerini yaptık, tam olarak neyi şikayet ettiğinizi anlamaya çalışıyorum sadece.

#4 - 22.07.2023 16:41
Bizim Colombo'yu vurduğumuzu bir ben, bir Atatürk Mahallesi'nde ikamet eden Bucalı bir de Allah biliyor ama bütün sunucunun haberi olmuş. Olayın tarafı olarak ileti atmak istedim.

#5 - 22.07.2023 17:01
Bizim Colombo'yu vurduğumuzu bir ben, bir Atatürk Mahallesi'nde ikamet eden Bucalı bir de Allah biliyor ama bütün sunucunun haberi olmuş. Olayın tarafı olarak ileti atmak istedim.

Anlaşılan Leo Hans karakteri Meta yolu ile bu rolü öğrenmiş şikayetlere bakıp böyle bir role girmiş, arkadaşın başlattığı rol başdan hatalı zaten, kendimde başka bir problem görmüyorum.

#6 - 22.07.2023 17:26
Meta olduğunu düşünüyorsan şikayet açıyorsun ve sana ss atıyorum sonra gümlüyoruz.

#7 - 22.07.2023 17:32
Meta olduğunu düşünüyorsan şikayet açıyorsun ve sana ss atıyorum sonra gümlüyoruz.

Bizzat burayada atabilirsin değişen bir şey olmaz yani.

#8 - 22.07.2023 17:52
Şuan dediklerini bile kendin ciddiye almıyorsun kendi ekseninde yuvarlak çizmek yerine, bana şikayet aç. Benim ise ss atmam için gerekli bir sebep olsun. Sürekli boş savunma atman sadece boş sayfa sayısı artması demek.

#9 - 22.07.2023 17:53
Şuan dediklerini bile kendin ciddiye almıyorsun kendi ekseninde yuvarlak çizmek yerine, bana şikayet aç. Benim ise ss atmam için gerekli bir sebep olsun. Sürekli boş savunma atman sadece boş sayfa sayısı artması demek.

Ne kadar meraklısın şikayet açmaya al açiyim kanka tamam.