4.1. Karakterler Arası İlişki: Kendi karakterleriniz arasında iletişim kurdurmanız yasaktır. Bir karakterle alınan IC bilgiler diğer karakterle kullanılamaz ve alt karakterler ana karakterlerin amacına hizmet edecek şekilde yönetilemez. Alt karakterler ile herhangi bir illegal veya agresif rollere giremezler, meslek yapamazlar.
Her karakterinizin özgün olmalıdır. Sürekli olarak aynı görünüme, kişilik özelliklerine ve amaca sahip olan karakterler yönetmek yasaktır. Bu durumda yetkililer tarafından oyuncuya yönlendirme yapılabilir. Aynı şekilde isim değişimi kullanarak kötü sonuçlardan kaçmak (sicili temizleme, mahkemeden kaçma gibi) ve aynı karakteri yönetmeye izin verilmemektedir.
CK edilen/kalıcı olarak kapatılan karakterin rolü yapılamaz, güncel karakterler ile geçmiş karakterler ilişkilendirilemez. Yakın isimler kullanıp aynı/benzeri roller yapılamaz.
Bazıları rol yapmayı tünelde gamespeed açmak gibi şeyler sanıyor garip. Adminlerin dikkatini buraya çekmelerini isteyeceğim, 69 levellik bir adamın yaptığı rollerin bir anlamı olması lazım. Bu kadar ooc kin olmaması lazım sonuçta rol yapıyoruz.
Bizim Colombo'yu vurduğumuzu bir ben, bir Atatürk Mahallesi'nde ikamet eden Bucalı bir de Allah biliyor ama bütün sunucunun haberi olmuş. Olayın tarafı olarak ileti atmak istedim.
Meta olduğunu düşünüyorsan şikayet açıyorsun ve sana ss atıyorum sonra gümlüyoruz.
Şuan dediklerini bile kendin ciddiye almıyorsun kendi ekseninde yuvarlak çizmek yerine, bana şikayet aç. Benim ise ss atmam için gerekli bir sebep olsun. Sürekli boş savunma atman sadece boş sayfa sayısı artması demek.