Konu: [21.07.2023] Mark Lorenz - Fynn Dehnert - Garry Grey - DeathMatching  (Okunma sayısı 132 defa)

#0 - 21.07.2023 15:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mark Lorenz - Fynn Dehnert - Maske 21499 - Garry Grey

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak-

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişilerin birliği olmamasına rağmen DiPiazza birliğindeki bir arkadaşlarıyla gelip DM yapıyorlar. Kişiler muhtemelen Vice Platformundaki Probation üyelerinden olan ketçap ve mayonez. Savaşa girme nedenleri olmasa bile gelip sıkıyorlar. Harlond'un da aralarından biri olduğunu düşünüyorum. Eğer probationdaki kişiler ise yasaklanmalarını, logların kontrolünü ve Piazza birliğiyle iş yaptıkları için birliğe yaptırım uygulanmasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereği yapılırsa sevinirim.

« Son Düzenleme: 21.07.2023 15:17 Jacker »

#1 - 21.07.2023 15:29

#2 - 21.07.2023 15:29
Arkadaşlar sanırım sunucuyu freeroam ile karıştırmış, şikayetlere bakıyorumda 6/10 onların adına açılmış. Multi Accountlarıyla akılları sıra eğleniyorlar.

#3 - 21.07.2023 15:42
Alıntı
Arkadaşlar sanırım sunucuyu freeroam ile karıştırmış, şikayetlere bakıyorumda 6/10 onların adına açılmış. Multi Accountlarıyla akılları sıra eğleniyorlar.
Boş şikayetler açıp, 6/10 oranı vermek güzel. Multi olduğuma dair bir şikayet oluşturabilirsin, havadan uçan sözler ile yol alamazsın.

Seni dövdükten sonra beni kaçırmaya çalışman hoş, bana ateş açtığın için kolu sargılı rolü yaptım. Senle rol döndüreceğimizi düşündüm, beni kaçırmaya çalıştığında sana giriştim.

Alıntı
3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz. (Polisler için bu süre 4 saattir)
- Tüm ateşli silahlar: 1 saat
- Yumruk, sopa, bıçak vb. fiziksel saldırılar: 30 dakika
- Araç çarpması veya patlaması, yüksekten düşme sonucu ölmek: 15 dakika

Yukarıdaki belirtilen süreler bitmeden yaralı rolüne aykırı eylemlere örnekler:
- Ağır iş yapmak (birisini kucaklayıp arabaya bindirmek gibi)
- Yaralandıktan sonra kaçmak için gerçek dışı davranışlar sergilemek (sürünme hareketi belirtip hızlı yürüyerek olay yerinden kaçmak)
- Süratli araç kullanmak
- Fiziksel agresif rollere girişmek

Sistemsel yaralandıktan sonra 8 saat boyunca silahlı çatışma rollerine girilmez. Aynı şekilde baygınlık süresi biter bitmez saldırıya devam etmek de bu kurala aykırıdır.

Silahla vurulma durumunda /hasarlar üzerinde nereden hasar alındıysa buna göre rol yapılmalıdır. (Kafa hariç, bu durumda herhangi bir noktadan vurulmuş ve ağır yaralı olarak devam edilebilir.)

Üstelik yaralı olduğunu ve kuralı bilmediğini varsayarak seni uyardığımda, " yaralı biri sürükleyemez mi?" yazısını gördüm.

#4 - 21.07.2023 15:43
Alıntı
Kişiler muhtemelen Vice Platformundaki Probation üyelerinden olan ketçap ve mayonez. Savaşa girme nedenleri olmasa bile gelip sıkıyorlar.
Varsayımlar ile iş yapıyorsun, "muhtemelen, galiba" üzgünüm ki saydığın kişileri tanımıyorum. Sanırım bir hayranlık söz konusu, herkesi onlar sanıyorsun.

#5 - 21.07.2023 15:44
Birliğin yok kanka, daha ne anlatıyorsun? Sadece yazdıklarını okuyup güldüm. Sivil olarak 10 kişi toplanıp Piazza'ya yardım mı etmeye karar verdiğiniz. Bağış etkinliği mi düzenliyorsunuz söyleyin belki bizde yardımcı oluruz.

#6 - 21.07.2023 15:45
oglum cok agladın

#7 - 21.07.2023 15:45
Dostum aktif savaştayız, DeathMatching ne? Şikayet açmak için açmayın lütfen.

#8 - 21.07.2023 15:59
Birliğin yok kanka, daha ne anlatıyorsun? Sadece yazdıklarını okuyup güldüm. Sivil olarak 10 kişi toplanıp Piazza'ya yardım mı etmeye karar verdiğiniz. Bağış etkinliği mi düzenliyorsunuz söyleyin belki bizde yardımcı oluruz.
OOC nedenler yüzünden bu sabah birlikten ayrıldım, logları vardır diye umuyorum. Yaklaşık bir aydır, Piazza birliğindeydim. Asıl ben yazdıklarını okuyup güldüm, ketcap ve mayonez çok düşündün mu bu probation isimlerini?

#9 - 21.07.2023 16:00
Log kontrolü yapılmasını talep ediyorum, savunmalar yapıldı. Sonuçlanabilir. Nedense 4 kişide birlikte değil. Açılan son 10 şikayetin 7sinde isimleri var.