Konu: [21.07.2023 Piazza üyeleri] Birden fazla ihlal  (Okunma sayısı 436 defa)

#10 - 21.07.2023 17:44

dün gece R20 ve R14 ü kaçırıldı
Monglos ile ortaklaşarak yaptınız bunu bizzat R19 oradaydı,  bunun üstüne ateş altında kaldınız

#11 - 21.07.2023 17:47
Ortaklaşarak ?  ::) Kurt karakteri Dean ile konuşuyordu Dean çağırdı ve gitti yardım ediyor olsak bugün emin ol birliğimden karşılık alırdın üzgün

#12 - 21.07.2023 17:50
Ortaklaşarak ?  ::) Kurt karakteri Dean ile konuşuyordu Dean çağırdı ve gitti yardım ediyor olsak bugün emin ol birliğimden karşılık alırdın üzgün
???

#13 - 21.07.2023 18:02
Bu IC de tehtit ettiğin kanka ayrıca

Buda Ocean da vurulmadan önceki rolümüz.

#14 - 21.07.2023 18:14

Ayrıca bizzat dün geceki baskında "Kurt" Karakterini baskın da gördük.

#15 - 21.07.2023 18:46
birliğin oyuna girmiyo ki neyin karşılığını vercek knk sahne bizim  yazmış bide

Valla de cevat abine söyle bizi savaşa çağırmasın, sonra discorddan ark kabul et diye yalvartirim sizi, gamespeed antidrug silent aşure dosyası gibi gta dosyanız var birde havalı havalı konuşuyor, oyuna girersem yerden kalkmak için rapor atarsın aslanım forumda mafyalik yapmayın canımı sıkmayın cevat abinde inkar ederse haberim olsun savaşa gelelim diye yalvarmasin

sen benim getir götürümü yapamazsın, kimin oyuna girip giremediğini çok iyi biliyoruz :garip:

#16 - 21.07.2023 18:47
Gereksiz iletiler silinsin, toxiclik yapanlar işlem alsın her iki taraf içinde konuşuyorum, oyun bu konuyu büyütmeye gerek yok.

#17 - 21.07.2023 19:28
Güzel tanıtım başarılar @AntiCrips

#18 - 21.07.2023 22:13
birliğin oyuna girmiyo ki neyin karşılığını vercek knk sahne bizim  yazmış bide

Valla de cevat abine söyle bizi savaşa çağırmasın, sonra discorddan ark kabul et diye yalvartirim sizi, gamespeed antidrug silent aşure dosyası gibi gta dosyanız var birde havalı havalı konuşuyor, oyuna girersem yerden kalkmak için rapor atarsın aslanım forumda mafyalik yapmayın canımı sıkmayın cevat abinde inkar ederse haberim olsun savaşa gelelim diye yalvarmasin
  gir o zaman forumdan yazıp duruyo forum mafiaaaa :colt: :minigun: :uzi: :manifdog

noldu ya foton gitti

#19 - 24.07.2023 13:28
Harlond Vandame ve Leif Lundquist yasaklı karakterler.

Federico Troshani ve Robert Costanzo karakterleri aynı rol dahilinde başka bir şikayet sonucu cezalandırıldı, burada ayrıca işlem yapılmayacak.

Mark Lorenz için yetersiz kanıt.