Ortaklaşarak ? Kurt karakteri Dean ile konuşuyordu Dean çağırdı ve gitti yardım ediyor olsak bugün emin ol birliğimden karşılık alırdın üzgün
Alıntı yapılan: Dr.Peanut - 21.07.2023 17:58Alıntı yapılan: Ducatro - 21.07.2023 17:47Ortaklaşarak ? Kurt karakteri Dean ile konuşuyordu Dean çağırdı ve gitti yardım ediyor olsak bugün emin ol birliğimden karşılık alırdın üzgün birliğin oyuna girmiyo ki neyin karşılığını vercek knk sahne bizim yazmış bideValla de cevat abine söyle bizi savaşa çağırmasın, sonra discorddan ark kabul et diye yalvartirim sizi, gamespeed antidrug silent aşure dosyası gibi gta dosyanız var birde havalı havalı konuşuyor, oyuna girersem yerden kalkmak için rapor atarsın aslanım forumda mafyalik yapmayın canımı sıkmayın cevat abinde inkar ederse haberim olsun savaşa gelelim diye yalvarmasin
Alıntı yapılan: Ducatro - 21.07.2023 17:47Ortaklaşarak ? Kurt karakteri Dean ile konuşuyordu Dean çağırdı ve gitti yardım ediyor olsak bugün emin ol birliğimden karşılık alırdın üzgün birliğin oyuna girmiyo ki neyin karşılığını vercek knk sahne bizim yazmış bide
Alıntı yapılan: AntiCrips - 21.07.2023 18:39Alıntı yapılan: Dr.Peanut - 21.07.2023 17:58Alıntı yapılan: Ducatro - 21.07.2023 17:47Ortaklaşarak ? Kurt karakteri Dean ile konuşuyordu Dean çağırdı ve gitti yardım ediyor olsak bugün emin ol birliğimden karşılık alırdın üzgün birliğin oyuna girmiyo ki neyin karşılığını vercek knk sahne bizim yazmış bideValla de cevat abine söyle bizi savaşa çağırmasın, sonra discorddan ark kabul et diye yalvartirim sizi, gamespeed antidrug silent aşure dosyası gibi gta dosyanız var birde havalı havalı konuşuyor, oyuna girersem yerden kalkmak için rapor atarsın aslanım forumda mafyalik yapmayın canımı sıkmayın cevat abinde inkar ederse haberim olsun savaşa gelelim diye yalvarmasin gir o zaman forumdan yazıp duruyo forum mafiaaaa