Konu: [21.07.2023 Piazza üyeleri] Birden fazla ihlal  (Okunma sayısı 438 defa)

#0 - 21.07.2023 14:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Harlond Vandame @velorr / Leif Lundquist @Dr.Peanut / Mark Lorenz @Etoiwds / Federico Troshani @H4S4N
/  Robert Costanzo  @fathers on the field

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM
Retarted RP
Meslek ihlali
Non RP
PG
MİX
GOOA
MG
Emotesiz işlem

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, arkadaşlar ile rolümüz 0, birlikleriyle de öyle. Geçen gün bir tartışmadan sonra Valachi karakteri iki tarafa özür diletti ve olay kapandı. Bundan sonra rollerimizi yapmaya devam ettik. Piazza birliğinden bir kaç gün önce 4-5 üyesinden bir hamle geldi, rolüne gittik rolde Piazza R20 karakterin haberi yokmuş gibi saçma bahaneler sunuldu. Bugün oldu yine birlik üyelerime 3-4 kişi ateş ediyor artık sistemselde hani Piazza'da olduğu için bu onları dahil eder. Sokağı basıyor, basmalarıyla birlikte yere düşen bir arkadaşımı arabanın üstüne atıp yaralıyken videosu var, VCPD'nin önüne bırakıyorlar silah kaptırsın diye. Buradan tiplemelerini tahmin edebiliriz. Bundan sonra düşürdükleri kişileri hoodta yine düşürüyorlar ediyor 2. Bu da yetmezmiş gibi birlik mesleği yapan insanları düşürüyorlar direk meslek bittiği zamanda zaten videolar ss lerde her şey net. Ve komik olan tarafı da forumdan isimlere bakıp bu kişileri vuruyorlar çünkü Piazza birliği ile rolümüz tam tamına 0. En ağır cezayı alırlar umarım çünkü bu olaylar sunucunun kalitesini aşşağıya çekiyor.

Olayları tarih saat sırasıyla oluşuyla aşşağıya bırakıyorum

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

İki tane arkadaş hood basıyor

Spoiler: GösterGizle

Karakterler düşürülüyor

Mark Lorenz karakteri, arkadaşımızı bug abuse yaparak PD önüne getiriyor, silahını sildirmeye çalışıyor. Arkadaşımız yaralıdan çıkınca biraz bekliyor, ardından AFK sanarak hemen aracını spawnlayıp uzaklaşıyor.

Maske 39231 ve Maske 36132 bu arkadaşlar birlik mesleği yapan rolde olmayan insanlara noob dm atıyor fazlasıyla kötü

Bu olaylar yaşanıyor, daha sonra sokakta düşürdükleri Tilman karakterini yeniden düşürüyorlar

Arkadaşımız bisikletten AK-47 çıkartıyor wow  8) ???

ek olarak game speed olduğu için bisikletten inince ekranda sıktığı görünmüyor yani ak li arkadaş daha hızlı haraket ediyor

Arkadaş düşürüyor, karakter düştüken sonra chatloga /Me geliyor
  :-*

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 21.07.2023 16:32 Ducatro »

#1 - 21.07.2023 14:56
Arkadaşlar mta sunucusundan gelme yaş aralığı 14-16 birde sistemsel alamamışlar onu

Hood onaylı bir birliğe bu adamlar çekilmiş, Pope diye bir birlik var sıkın adam ismini bile bilmiyor  ::) ::)
« Son Düzenleme: 21.07.2023 15:14 Ducatro »

#2 - 21.07.2023 15:14
Sadece neden ben etikenlendim? Sadece bir sahnede gözüküyorum.

#3 - 21.07.2023 15:15
Sadece neden ben etikenlendim? Sadece bir sahnede gözüküyorum.
Allah allah yok yav gerçekten mi? :D İhlal yaptın mı yaptın ne kadar eder?

#4 - 21.07.2023 15:20
Arkadaşlar mta sunucusundan gelme yaş aralığı 14-16 birde sistemsel alamamışlar onu

Hood onaylı bir birliğe bu adamlar çekilmiş, Pope diye bir birlik var sıkın adam ismini bile bilmiyor  ::) ::)
Rexha'ın hesabıyla bana şikayet açman komik olmuş Ducatro, kimden satın aldın bilmiyorum ama Rexha benim dört yıllık arkadaşım. Sor beni tanıtır sana, 14-16 yaşında mta oyuncusuymus muymusum

#5 - 21.07.2023 15:22
kişilerle rolümüz yok. yırtık dondan fırlayıp sıkmaya başladılar. neden diyorum, pope denen birlikteysen ateş açarız diyor. herifleri tanımıyorum bile. forumdan isimlerimize bakıp bakıp sıkıyorlar. birlikteki diğer yönetici arkadaşlara soruyorum onlar da bilmiyor neden dm yediğimizi. görmezden gelip oyuna devam edeyim diyorum, yine her fırsatta ateş etme derdindeler. onun bunun artıkları rol sunucusuna gelip dağdaki terörist gibi sağa sola ateş açıyor anlayacağınız. rol falan yok, salt dm. yapılan ihlallerin haddi hesabı yok.

#6 - 21.07.2023 15:25

maymun maymun hareketleri görmezden gelip hayatıma devam edeyim diyorum yok. alt+tabdan döndüğüm anda başıma toplanmışlar. Önce ateş edip düşürüp sonra emote atıyor low iq arkadaşımız

#7 - 21.07.2023 15:29

Rexha'ın hesabıyla bana şikayet açman komik olmuş Ducatro, kimden satın aldın bilmiyorum ama Rexha benim dört yıllık arkadaşım. Sor beni tanıtır sana, 14-16 yaşında mta oyuncusuymus muymusum
Hahahaha çok güldüm savunmanı yap. Ek olarak emotesiz işlemde eklendi.
« Son Düzenleme: 21.07.2023 16:22 Ducatro »

#8 - 21.07.2023 15:32
cılgınsın men
« Son Düzenleme: 21.07.2023 15:45 Etoiwds »

#9 - 21.07.2023 17:32
Şikayetleri inceleyecek yetkili arkadaşa önemli not: halihazırda jailde olan birisi tekrar jail yiyince önceki ceza süresinin üstüne eklenmiyor, en son uygulanan jail süresini yatıp çıkıyorlar. Öncelikle sabır diliyorum, ve kişilerin bütün bu ihlallerinden sonra (eğer ban yemezlerse) yatmaları gereken jail miktarının hesaplanması konusunda bunu göz önünde bulundurmalarını rica ediyorum.