Konu: Jasper Willbrook - Fear RP  (Okunma sayısı 94 defa)

#0 - 21.07.2023 14:00
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Emocann Jasper Willbrook

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @aka of criminal

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, arkadaş yumrukla silahlı kişiye saldırıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/zrvfcz

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 21.07.2023 14:07
Fear RP olmuyor canım kardeşim. NON RP oluyor, oyuna yeni girmiştim oyunu tam ekrandan çıkartmıştım alt tabta duruyordum ve silah sesini duyunca direkt oyuna girdim ve kişiye saldırdım. İhlalimin farkındayım, yetkililerden özür diliyorum. Arkadaşın yapmış olduğu saçma roller beni yeni başladığım sunucudan soğutmaya başladı. Gerekli işlemi bana değil sicil kaydı kabarık olan arkadaşa yapılırsa daha iyi olacaktır. Savunmam bu yönde, terimleri bilmeden oyuna alındığı için bi rol dersine sokulmasını da istiyorum. Çekirge fazla zıplamış gibi, sicil kaydı çok kabarık. Seni düşürseydim, silahını uzaklaştırıp seni dövmüş rolü yapacaktım. Bu olmadı, mermi bana isabet etti ve Fear RP'mi evinize girince yaptım, bunu sizde gördünüz gerekli SS'lerimde var bunu doğrulayabilir. Yaptığım NON RP adına özür dilerim.
https://i.hizliresim.com/l4c6mq6.png
« Son Düzenleme: 21.07.2023 14:43 Emocann »

#2 - 21.07.2023 14:12
fear rp yerine non rp olsun o zaman

Yaptığım rollerin 3/1'ini yapabilirsen tebrik edeceğim seni, seni rolden mi soğutuyorum? Şikayet açarsın, cezamı yerim bir daha tekrarlayamam. Rolüm kötü olsa yetersiz oyuncu profilinden yasaklanabilirdim.

#3 - 21.07.2023 14:20
fear rp yerine non rp olsun o zaman

Yaptığım rollerin 3/1'ini yapabilirsen tebrik edeceğim seni, seni rolden mi soğutuyorum? Şikayet açarsın, cezamı yerim bir daha tekrarlayamam. Rolüm kötü olsa yetersiz oyuncu profilinden yasaklanabilirdim.
O kolpaların bana işlemez canım, 5 tane DM'den ceza almışsın bir kere o kafanı çalıştırıp dedin mi ben niye dm atıyorum niye ceza alıyorum diye? Senin yaptığın rolün 3/1'ini değil, sen benim yaptığım rolün 3/1'ini bile yapamazsın. Gitmişsin iki, üç tane çeteci rolü yapan adamdan özenmişsin iki lafı tekrarlıyorsun. "Senden bunu istedim, evet. Bunu duydun, senden bunu istedim, evet." Çok saçma rol yapıyorsun, kardeşim. Senden ilham alacak biri değilim, sana özenen biri de değilim. Rol terimlerini bilmeyen birinden rol öğrenmem çok saçma zaten. Adam vurunca bağırmalar falan, çok yüz kızartıyorsun. Sen kimsin ki seni özeneyim oğlum. Rol bilmez birisin, siciline bakan oyundan alt f4 atıyor. Senin seviyene düşmek istemiyorum, rolünü de öğrenmek istemiyorum, öğrenecek kadar kafa yok bende. Demişsin ki yetersiz oyuncu profili, açtığımız ve açtığın son şikayetlerden sonra bakarsın bi anda ban yemişsin. Nereden bilebilirsin? Rol bilmez biri değilim, özür dilerim. Daha fazla ileti gelmeyecek kendi adıma diyorum.
« Son Düzenleme: 21.07.2023 14:23 Emocann »

#4 - 21.07.2023 14:22

#5 - 21.07.2023 14:23

3/1'i biraz dalga geçilesi gibi, her neyse. Daha fazla ileti atmaya gerek yok, adminler inceler.

#6 - 21.07.2023 15:31
ROL BILMEZ ELEMAN HERYERDEN ŞIKAYET ACIYOR :O

#7 - 22.07.2023 18:18
Şikayet incelendi, karakter cezalandırılacak. Şikayet üzerinde savunma yaparken veya şikayeti açıp yorum yaparken üslublarınıza dikkat etmelisiniz. @Emocann

Artı olarak şikayetle alakası olmayıp yorum yapanlar ceza alacak. @enesavage @Glitchrain