Konu: Düşük rol bilgisi - gasp kural ihlali  (Okunma sayısı 144 defa)

#0 - 21.07.2023 12:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @ALONES John Martini

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21/07/2023 00:07

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Düşük rol bilgisi - gasp kural ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş rolün heyecanı ile yanıma gelip direkt olarak üstümü arıyor ve /me kanalından hatalı bir şekilde cüzdan nerede diye yazıyor. Diğer sunucularla karıştırdı sanırım arkadaş. Sanırım gasp kurallarını bilmiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını istiyorum, ilk yaptığı hata değil.

#1 - 21.07.2023 12:49
@ALONES Kısa süre içerisinde savunma gerçekleştirin.

#2 - 22.07.2023 13:49
@Hammerlein  Arkadaş savunma yapmayacak sanırım, sonuçlanabilir.

#3 - 22.07.2023 18:13
Merhabalar cüzdanını nerede buldum emotesini do dan vereceğime yanlışlıkla me den verdim bilmediğimden değil kasten yapmadım.Ayrıca direkt aramadım birlik savaşında arkadaş düştü düştüğünde aradım ilk yaptığı değil demiş Neden bu kadar kinlendin daha önce senle role bile girmedik.
« Son Düzenleme: 22.07.2023 18:16 ALONES »

#4 - 22.07.2023 18:39
 :) Orada gasp rolüne gireceğini ikimizde biliyoruz dostum. Sana bir kinim yok, neden olsun? Cümleyi yanlış okumuşsun, yanlış anlamışsın. Ceza geçmişine ve şikayetlerine bakacak olursan ilk defa yapmıyorsun bunu. Uyarı geçilmemesini, direkt olarak işlem uygulanmasını istedim.

#5 - 22.07.2023 19:13
14.3. Gasp: Gasp eylemi sunucuda bir karakterin diğer karakterden güç kullanarak parasını almasıdır. Sunucuda gasp sistemi bulunmaktadır ve gasp rolleri sistemin el verdiği noktalarda gerçekleşmelidir. Gasp sisteminden gelen kazanç harici herhangi bir para, eşya ya da mülk talep edilemez ve gasp bölgesine dışarıdan karakter getirilerek eylem gerçekleştirilemez.

Karakter Gasp kural ihlali sebebiyle cezalandırılacak. Sunucuda ki kurallara uyum sağlamanız gerekiyor, üstte ki kuralda ki gibi sunucuda gasp sistemi mevcut gasp edecekseniz oradan etmelisiniz, direkt olarak o şekilde edemezsiniz. K&A