Konu: Agron_Hajdari - Powergaming  (Okunma sayısı 151 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.07.2023 00:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Agron_Hajdari - @dvrmcyln

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1) Powergaming-Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.
2) İC-OOC karıştırmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş ile role girecekken diğer karakter geliyor ve Agron karakterini yatırıyor. Ardından Agron karakteri yaralı rolü yapmayıp aynı zamanda yediği dmi kendisine yediremeyip oocden edeceği küfürü icden ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/1rbbjf

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını talep ediyorum iyi akşamlar dilerim  :sampanya:

#1 - 22.07.2023 01:25
@dvrmcyln savunma yapamadığı için, savunmasını benden atmamı rica etti. Aşşağıdaki savunma ona aittir.

Bu arkadaşın söylediği gibi bir durum kesinlikle söz konusu değildir. Bu bana sıkan arkadaş biten bir savaşın mevzusunu devam ettirdiği için agresif rol sergiledi,OOC'den asla kimseye küfür etmem oyun içi yani bu şikayeti açan kişinin söylediği gibi bir durum da söz konusu değil. Oradaki IC küfürüm tamamen karakterimin acı çekmesinden dolayı sinirle sarf ettikleridir. Ayrıca bana sıkan karakter DM kural ihlali yüzünden " breackner " yetkili tarafından cezalandırıldı. Ceza SS'ini savunma yazıma ekliyorum. Konuyu tam öğrenmeden çamur atmayalım kimseye,teşekkürler.

#2 - 22.07.2023 02:45
Yaralı rolü yapmıyorsun dostum "Amına koyayım! Ahh karnım!" deseydin anlardımda sen yediremediğin için hızlıca küfür ediyorsun.

#3 - 23.07.2023 10:14
Bu seferlik uyarıyorum. Bir sonraki vurulmanızda yaralı rolüne uygun olacak şekilde rolünüzü gerçekleştirmelisiniz. K&A.