Konu: William_Proust - hatalı emote  (Okunma sayısı 401 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 21.07.2023 01:16
Uzatmanın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Rolü organize eden ilgili admin konu altında yorumlarını paylaşırsa, ona göre bir rol yapabiliriz.

#11 - 21.07.2023 01:28
WulqueN’in yönettiği Arturo Caprari karakteri en büyük poschevo düşmanıydı. CK olduktan sonra açtığı Tommy Foriello karakteri Poschevoya karşı tek bir kötü söz bile söylememiş, role ve savaşa dahi girmemiştir. Siz isr OOC kinden dolayı sürekli Tommy’in CK’sını istediniz. Eğer ck hakkı gerçekten verildiyse yönetimin kafası karıştırılmış demektir, bu da muhtemelen meta yaparak olmuştur.
Savaşa toplasan bir iki saat girdim ona rağmen ne hikmetse @breackner adlı admin ckmi vermiş ama neye dayanarak vermiş bilmiyoruz

#12 - 21.07.2023 03:20
@breackner adlı admin benim ckmı ben oyunda yokken veriyor, ben savaşmadığım halde neye dayanarak veriyor?
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=144733.msg1017595#msg1017595
Bu linke bıraktığım videoda savaşıp savaşmadığın görünüyor. Kenara bırak lütfen bu ucuz çaplı algı oyunlarını.

toplasan 1-2 kez girdim diyorum, giriş logları kontrol edilebilir.

#13 - 21.07.2023 03:26
Spoiler: GösterGizle
@breackner adlı admin benim ckmı ben oyunda yokken veriyor, ben savaşmadığım halde neye dayanarak veriyor?
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=144733.msg1017595#msg1017595
Bu linke bıraktığım videoda savaşıp savaşmadığın görünüyor. Kenara bırak lütfen bu ucuz çaplı algı oyunlarını.

toplasan 1-2 kez girdim diyorum, giriş logları kontrol edilebilir.

Alttaki şikayeti açan kişi de toplasan 1.5-2 gün birlikte kalıp taraf değiştirmişti. Sonu değişmedi. 2 ay gibi bir zaman dilimi arada boşluklar oluşturmak için yeterli bir zaman dilimi. Fakat Jackie DePalma senin kelle hakkını bir anda vermedi. O kelle hakkı hemen verilseydi o dönemki savaş mevzularının masaya yatırıldığı, içeride dönmüş olan Centilmenler Kulübü toplantısında da verilirdi. Hiç kusura bakma, kimse 2 ay öncesinin loguna bakmakla uğraşmaz, uğraşamaz. Hatalı karar olduğunu düşünüyorsan zamanında başvuracaktın. Misal bir ay önce peşine Patriot ile düştüğümüzde Santa Maria'da q çakar çakmaz bu kararı sorgulayabilirdin. Ayrıca sana ateş eder etmez /bugkurtar çekebilmiş olman da zaten bir şeylere hazır olduğunu gösteriyor. OOC kin diye sızlanıyorsunuz, sevgili arkadaşın Yusuf41 gibi ufak çaplı eğlence aradın kendine, değil mi? Uzatmanın anlamı yok artık. Sonuçlanabilir.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=144799.msg1018664#msg1018664

#14 - 21.07.2023 03:29
Kendi kendine kafanda bir şeyler kurup buraya döküyorsun, bu attığın şikayet ne kardeşim? Konumuzla alakası ne?
Her olayda Tommy'nin, Arturo'nun kellesini istemenize birlikçe gülüyoruz. Ha birde kural ihlali yaptığımı düşünüyorsan şikayet oluşturabilirsin burada yapmadığım şeyleri yapmışım gibi anlatmak yerine.

#15 - 21.07.2023 03:31
Kendi kendine kafanda bir şeyler kurup buraya döküyorsun, bu attığın şikayet ne kardeşim? Konumuzla alakası ne?
Her olayda Tommy'nin, Arturo'nun kellesini istemenize birlikçe gülüyoruz. Ha birde kural ihlali yaptığımı düşünüyorsan şikayet oluşturabilirsin burada yapmadığım şeyleri yapmışım gibi anlatmak yerine.
Sihirli cümleler geldi. Ama ben yukarıda bir şey yazmıştım zaten.
Alıntı
Hâlim yok yani Wulquen'in dar algısını açmakla uğraşmaya.
Uzaklaş haydi. İyi geceler

#16 - 21.07.2023 03:35
Sihirli cümleler geldi. Ama ben yukarıda bir şey yazmıştım zaten.
Alıntı
Hâlim yok yani Wulquen'in dar algısını açmakla uğraşmaya.
Uzaklaş haydi. İyi geceler
Ben sana niyeyse çok gülüyorum hacı, hayırlı geceler.

#17 - 22.07.2023 18:58
şahitliğimi onaylıyorum. ck olayı hakkında bir fikrim yok fakat harold mcdonnell karakterinden beri poschevo birliğindesin. arturoyu da biliyorsun tommy'i de. bunlara da lafım yok infaz rolünde hakkın var yok bilmem de ne zaman adminsel bir şeyler olsa rollere "tanrının haberi var, tanrı canını bana bahşetti" "tanrı verdi" böyle cümleler kurarak adminsel şeylerin rolde belirtilmesi hiç doğru değil

#18 - 22.07.2023 19:44
şahitliğimi onaylıyorum. ck olayı hakkında bir fikrim yok fakat harold mcdonnell karakterinden beri poschevo birliğindesin. arturoyu da biliyorsun tommy'i de. bunlara da lafım yok infaz rolünde hakkın var yok bilmem de ne zaman adminsel bir şeyler olsa rollere "tanrının haberi var, tanrı canını bana bahşetti" "tanrı verdi" böyle cümleler kurarak adminsel şeylerin rolde belirtilmesi hiç doğru değil

Yavrum.. Hayatınızda doğaçlama görmediniz galiba. Admini gerektiren durumlarda "Tanrı bahşetti." diye rol yapıyormuşum. Hadi canım oradan, iyi senaryoymuş he.
Sana aşağı birkaç ek daha bırakayım. İşim gücüm yok Wulquen'in karakterlerini takip edeceğim, işim gücüm yok kendi karakterlerim arasında saçma sapan etkileşimler kuracağım da Arturoymuş, Tommymiş aklımda tutacağım. Aynen.
Kelle hakkı verildi, role döküldü. Farklı yerlere çekmeyin mevzuları.

Maske_27733'ün loglarını okursun, bak bakayım admin gerektiren durumlarda mı tanrı lafı geçiyormuş.

Şekil 2a, güncel görüntü.

Araya girip parazit yapmanın anlamı yok artık. Salın da sonuçlansın

#19 - 22.07.2023 20:40
konuyu kimsenin farklı yere çektiği yok güzelim sen sana açılan şikayetin açılma sebebini iyice bi okusan ne yazdığımı anlayacaksın. tanrı kellesini bahşetti diye diye rol yaparak mta voice rp kalitesine düşüyor roller. sen sal da sonuçlansın, ben şahitliğimi onaylamışım.