Konu: William_Proust - hatalı emote  (Okunma sayısı 399 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.07.2023 23:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: William_Proust - @Pondicherry

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Bolderann @Soggymaster

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: hatalı emote

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: infaz eder diye emote veriyor, ben de her gördüğüm adamı infaz  eder diye emote versem sunucunun kalitesini düşürmez miyim?

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Uzun zaman sonra sunucuya rol yapmaya girdim, kumarhaneye gidip biraz takılacaktım lakin William Proust adlı arkadaş durduk yere sıkıp böyle saçma bir emote verdi.

#1 - 21.07.2023 00:18
Kelle hakkı verilmiş bir karakter yönetiyorsun. Sonrasında /bugkurtar atıp interiordan kaçman, onun da sonrasında /quit atman her şeyi açıklıyor. Buna uzun uzun dil dökmekle uğraşmayacağım, herhangi bir görüntü de bırakmıyorum. Yönetici Tommy Foriello karakterinin FM tarafından kelle hakkının verildiğini baz alarak değerlendirir. Kişi hakkında da bir şikayet oluşturmayacağım, iyi forumlar.

Kanıt olarak sunulan görüntüde de Tommy Foriello kadrajda gözükmüyor. Bu /bugkurtar attığını kanıtlar nitelikte. Sağ alttaki timera göre log kontrolü gerçekleştirilirse demek istediğim anlaşılır.
« Son Düzenleme: 21.07.2023 00:24 Pondicherry »

#2 - 21.07.2023 00:23
Benim karakterimin cksını sen kafana göre alamazsın. 2 aydır 3 aydır oyuna girmiyorum, 2-3 aydır girmeyen adamın ck sını sen nasıl alıyorsun? Üstelik şunu da belirteyim;
@SCARFACE242 de olayı biliyor, bizzat kendisi birlik lideriydi. ben savaş zamanı oyuna toplasanız 1-2 kez girdim. oyuna bile girmeyen karakterin kafasını kim neye göre veriyor?
« Son Düzenleme: 21.07.2023 00:27 WulqueN »

#3 - 21.07.2023 00:26
Yönetici tarafından verilen CK iznine dahil bir geri dönüş alabilirsek rolü geçerli sayabiliriz fakat böyle bir durum olduğunu düşünmüyorum beyler. Tanrı bana canını bahşettiymiş, o tarz laflarla role girip sonrasında ateş etmeniz pek de etik bir davranış değil.

#4 - 21.07.2023 00:34
Yönetici tarafından verilen CK iznine dahil bir geri dönüş alabilirsek rolü geçerli sayabiliriz fakat böyle bir durum olduğunu düşünmüyorum beyler. Tanrı bana canını bahşettiymiş, o tarz laflarla role girip sonrasında ateş etmeniz pek de etik bir davranış değil.

Diyalog doğaçlama, zaman zaman bu tür tanrı göndermelerinde bulunuyorum. Buralara takılmanın anlamı yok. Kelle hakkına dair Demachi oluşumunun ekran görüntüleri

Alıntı
Diyalog doğaçlama, zaman zaman bu tür tanrı göndermelerinde bulunuyorum.

Uzatmanın anlamı yok. Hoş kalın

#5 - 21.07.2023 00:38
@breackner adlı admin benim ckmı ben oyunda yokken veriyor, ben savaşmadığım halde neye dayanarak veriyor?

#6 - 21.07.2023 00:38
Sevgili Scarface'in de dediği gibi bundan sonrasında yöneticiden CK rolüne dair bir dönüt gelmesi adına şikayeti rolsel işleyişte Tommy'nin teslim edilmesini söyleyen Breackner incelerse daha hoş olur. Bu şikayet altında da Foriello karakterinin akıbeti ve Wulquen'in şüpheli yok oluşu çözüme kavuşursa çok daha iyi olur. Teşekkürler.

#7 - 21.07.2023 00:40
@breackner adlı admin benim ckmı ben oyunda yokken veriyor, ben savaşmadığım halde neye dayanarak veriyor?
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=144733.msg1017595#msg1017595
Bu linke bıraktığım videoda savaşıp savaşmadığın görünüyor. Kenara bırak lütfen bu ucuz çaplı algı oyunlarını.

#8 - 21.07.2023 00:59
WulqueN’in yönettiği Arturo Caprari karakteri en büyük poschevo düşmanıydı. CK olduktan sonra açtığı Tommy Foriello karakteri Poschevoya karşı tek bir kötü söz bile söylememiş, role ve savaşa dahi girmemiştir. Siz isr OOC kinden dolayı sürekli Tommy’in CK’sını istediniz. Eğer ck hakkı gerçekten verildiyse yönetimin kafası karıştırılmış demektir, bu da muhtemelen meta yaparak olmuştur.

#9 - 21.07.2023 01:03
WulqueN’in yönettiği Arturo Caprari karakteri en büyük poschevo düşmanıydı. CK olduktan sonra açtığı Tommy Foriello karakteri Poschevoya karşı tek bir kötü söz bile söylememiş, role ve savaşa dahi girmemiştir. Siz isr OOC kinden dolayı sürekli Tommy’in CK’sını istediniz. Eğer ck hakkı gerçekten verildiyse yönetimin kafası karıştırılmış demektir, bu da muhtemelen meta yaparak olmuştur.

İnatla algı oyunlarını sürdürmeye çalışıyorsunuz. Arturo Caprari Poschevo düşmanlığı besliyorsa bile ben o dönemlerde birlikte değildim, Haliyle elime düşen kelle hakkına göre rolümü sergilerim. Tommy'nin kellesi Mongols-Demachi-Poschevo istekleriyle ekran görüntülerinde gözüktüğü üzere Jackie DePalma tarafından verilmiş. Sadece bu işlev görüyor. Bu konuyla ilgili itirazınız varsa Riccardo Gandolfini size iletmiş olurdu, kelle hakkının verilmesine itirazda bulunurdunuz. OOC kine gelince; 2.5 ay önce oluşum şikayetlerinden birinde Wulquen'e cevabımı vermiştim. O dönemden bu döneme biraz duruldum, bir tık da çöktüm. Hâlim yok yani Wulquen'in dar algısını açmakla uğraşmaya. Savaşmadığını söylüyorsun ayrıca, yukarıda bıraktığım linkte savaşıp savaşmadığı gayet iyi görünüyor, vazgeçin artık. Ek ileti yollamayın, her şey net görünüyor. Yönetici ilgilenir
« Son Düzenleme: 21.07.2023 01:05 Pondicherry »