Konu: [20.07.2023]Ander Villacresa  (Okunma sayısı 329 defa)

#0 - 20.07.2023 03:49
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ander Villacres |  @classyrk
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @velorr @jenizaro
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.
Bug abuse

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selam, bir çatışma rolünde bize ateş açtı. Ateş açtığında ona sıktık, koşarak kaçarken ESC atarak üstünlük sağladı. Hasar yemedi, ESC bastığı için ekranımızda kaydı ve benzeri. Bir de utanmadan, crosshair büyümeyen spread kullanıyor. Zaten anlarsanız atışları full nokta atışı ve sekmeden gidiyor.

Ek açıklamalar(varsa):Böyle hareketler sergileyerek bize karşı üstünlük sağlayarak vurabileceğini sanmış. Bu kadar afacanlık fazla.
« Son Düzenleme: 20.07.2023 03:59 Reishi »

#1 - 20.07.2023 03:50
Cezası neyse çeksin, sahidim.

#2 - 20.07.2023 04:13
Şahitliğimi onaylıyorum....

#3 - 20.07.2023 11:03
GTA 5 HUD kullanıyorum, bir kere bire kullanmış birisi zaten crosshairin büyümediğini bilir.

Attıklarım da gayet normal, bekleyerek sıkıyorum. Tak tak tak tak taramıyorum. Yine benim videomu bana karşı kullanmaya çalışan, hileden ban yiyen bir arkadaş.
Hasar yemedi diyorsun, videonun sonunda düşüyorum. Nasıl bir çelişki bu dostum? Üç kişinin ortasında AFK ata ata kaçsam neyse, saniyelik basıp çıktığımdan sonra zaten düşürüyorsun. Ayrıca hile kullanan bir arkadaşsın, bari şu şikayeti açarken utan. Üç kişi bir adamı zar zor vuruyorsunuz, hileyle bir de.
Açık aramayı bırakın.

#4 - 20.07.2023 11:10
https://streamable.com/x3xhae

GTA 5 HUD crosshairin büyümediğinin kanıtı

#5 - 20.07.2023 12:53
Kullandığın hud avantaj saglıyor, ona göre de sonuclanacaktır.

#6 - 20.07.2023 13:29
Kullandığın hud avantaj saglıyor, ona göre de sonuclanacaktır.

Aynen kanka avantaj sağlıyor, sıradan bir mod. Herkese açık, istediğinde erişebilirsin ve kullanması serbest. Üç kişi bir adamı zor düşürünce nerede açık arasak diye kendinizi şekilden şekile sokmayın, komik oluyorsunuz

#7 - 20.07.2023 13:51
Konu baska yerlere gidiyor, sonuclanabilir

#8 - 30.07.2023 09:38
Burası sizin sohbet edip birbirinize kininizi kusabileceğiniz yer değil. Gidip farklı yerde kininizi kusun. Gereksiz iletiler silindi.

Savunma bittiyse sonuçlanmasını bekleyin.

#9 - 17.08.2023 23:53
Kanıt videosunu herhangi bir video platformuna yükleyin ardından tekrardan oyuncu şikayeti oluşturun.