Konu: İllegal Kural İhlali  (Okunma sayısı 195 defa)

#0 - 20.07.2023 02:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:H Harlond_Vandame @velorr - Naut_Wijnaldum @jenizaro

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Karışıklık olmaması adına eklemeyeceğim.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.07.2023

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İsim değişimi kullanan karakterler 48 saat boyunca hiçbir çatışmaya/savaşa dahil olamaz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Piazza birliğinde olduğunu sonradan öğrendiğimiz dört kişi bu akşam saatlerinde Mongols bölgesine basarak çatışma rolü başlattılar. Rol bölgesinden geçen dedektif çağrı yaparak bölgeye polis ekiplerini çağırdı ve Mongols birliği ile polis ekipleri arasında çatışma başladı. Piazza birliğinden Raphael Colombo karakterini vurmamızla birlikte bir misilleme bekliyorduk. Ama Poschevo savaşında kullanılan yeni NC atmış türemelerin savaş için yollanmasını beklemiyorduk. Aşağıda kanıtlarda da gösterdiğim gibi kişiler yeni NC kullanmış ve açıkça 48 saat kuralı var. Piazza birliği çok istiyorsa kendi bilinen adamlarıyla bölgeyi basabilirlerdi ama noname sağdan soldan yalvararak DM için toplanmış dört kişiyi yollaması nedeniyle kural ihlalini dile getiriyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Agresif role başlatarak çatışma başlatıyorlar.: GösterGizle

Yeni NC attıklarının kanıtı: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Oyuncuların Mongols MC ile savaşıp kapanan Mad Bullock birliğinden olduğunu rolden görebiliyoruz. Kapanan bir birliğin destekçisi rolü yapıyorlar ama Piazza birliğindeler. Adamların nereden toplandığı belli. Video geldiğinde daha net anlaşılacak.

#1 - 20.07.2023 02:21
https://streamable.com/tcuym6

Arkadaşların illegal kural ihlali yaptığının kanıtı.

#2 - 20.07.2023 02:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:H Harlond_Vandame @velorr - Naut_Wijnaldum @jenizaro

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Karışıklık olmaması adına eklemeyeceğim.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.07.2023

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İsim değişimi kullanan karakterler 48 saat boyunca hiçbir çatışmaya/savaşa dahil olamaz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Piazza birliğinde olduğunu sonradan öğrendiğimiz dört kişi bu akşam saatlerinde Mongols bölgesine basarak çatışma rolü başlattılar. Rol bölgesinden geçen dedektif çağrı yaparak bölgeye polis ekiplerini çağırdı ve Mongols birliği ile polis ekipleri arasında çatışma başladı. Piazza birliğinden Raphael Colombo karakterini vurmamızla birlikte bir misilleme bekliyorduk. Ama Poschevo savaşında kullanılan yeni NC atmış türemelerin savaş için yollanmasını beklemiyorduk. Aşağıda kanıtlarda da gösterdiğim gibi kişiler yeni NC kullanmış ve açıkça 48 saat kuralı var. Piazza birliği çok istiyorsa kendi bilinen adamlarıyla bölgeyi basabilirlerdi ama noname sağdan soldan yalvararak DM için toplanmış dört kişiyi yollaması nedeniyle kural ihlalini dile getiriyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Agresif role başlatarak çatışma başlatıyorlar.: GösterGizle

Yeni NC attıklarının kanıtı: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Oyuncuların Mongols MC ile savaşıp kapanan Mad Bullock birliğinden olduğunu rolden görebiliyoruz. Kapanan bir birliğin destekçisi rolü yapıyorlar ama Piazza birliğindeler. Adamların nereden toplandığı belli. Video geldiğinde daha net anlaşılacak.

Öncelik ile karakter ismim geçtiği için buraya yazmak istedim 4 Karakterinde Ck hakkı size tanındı düşürdüğünüz yerde CK edebilirsiniz Ayrıca Üslup konusuna girmeden diyeceğim tek şey cidden savaş isteseydik zaten o karakterler değilde bizzat ben gelirdim merak etmeyin yani.  :-\

#3 - 20.07.2023 02:43
Orada sadece motorun üstünde duruyordum, saldırdığımın kanıtını da görmedim. Madbullock rolü de yapmadım, oradan geçiyordum. Savunmam bu kadar, iyi forumlar.

#4 - 20.07.2023 02:53
Savunma ise şu şekilde, ilk saldırı benim tarafımdan yapıldı. Arkadaşlar üsteleyince ben de bıçakla giriştim sonrasında siz, yanımdakilere saldırdığınızda size gül atmasını beklemeniz çok yanlış. Sürekli bir roleplay durumu mevcut, adama arkadan sıkıyorsun. O sana sıkmıyor, sıktığın birinin sana karşılık verme olanağı var. Kaçıp düşmek yerine sana ateş açıyor, şansını deniyor.
Spoiler: GösterGizle
Bu, ilk ateşin sizin tarafınızdan geldiği ve herhangi bir emote atmadan geldiği. Olay ile alakası olmadan, koklayarak bizi bulduğu.

Benim ilk saldırdığım sahne, yani ilk benim brawl rolünü başlattığım.

Alıntı
Piazza birliğinde olduğunu sonradan öğrendiğimiz dört kişi bu akşam saatlerinde Mongols bölgesine basarak çatışma rolü başlattılar.
Çatışma rolünü siz başlattınız, attığın videoyu görmüyorsun herhalde. Biz orada sadece brawl rolü gerçekleştiriyoruz, birliğinizin hood içerisinde bile değil bu mekan.

Alıntı
Rol bölgesinden geçen dedektif çağrı yaparak bölgeye polis ekiplerini çağırdı ve Mongols birliği ile polis ekipleri arasında çatışma başladı. Piazza birliğinden Raphael Colombo karakterini vurmamızla birlikte bir misilleme bekliyorduk. Ama Poschevo savaşında kullanılan yeni NC atmış türemelerin savaş için yollanmasını beklemiyorduk.
Türemeler falan demişsin, dostum baba terbiyesi görmedin sanırım resmiyetli yazmayı bilmiyorsun. Poschevo savaşında falan NC atmadım, ki atsam bile bu beni türeme yapmaz. Toxicliğin de bir adabı var, adabını aşmışsın.

#5 - 20.07.2023 02:54
Toplu bir şekilde savunma gerçekleştirdim, savunma bu kadar.

#6 - 20.07.2023 03:13
Orada sadece motorun üstünde duruyordum, saldırdığımın kanıtını da görmedim. Madbullock rolü de yapmadım, oradan geçiyordum. Savunmam bu kadar, iyi forumlar.

Şikayetle ilgim yok fakat bu role sonradan katılmış bir PD karakteri olarak şu açıklamaya bir kanıt bırakmak istiyorum, işe yararsa ne mutlu bana. /hasarlar kaydında görüldüğü üzere Naut Wijnaldum karakteri Shotgun kullanarak Stellan Kuznetsov karakterini yaralamış.

#7 - 20.07.2023 03:41
Jonatan veya Ander karakterlerine sıkmadım, şikayeti de bu yüzden açmışlar. Yeni şikayet açabilirler, savunmamı yaparım.

#8 - 24.07.2023 09:05
Karakterler yasaklı durumda, arşiv.