Selamun aleyküm, yeleği senden almadım daha doğrusu kimseden almadım. Yaptık şapkayı bana biri attı senin ki ile aynıymış yeni fark ettim, değişim atarım. Kusura bakma dost skinler ile aram iyi değil arkadaşlardan yardım istedim attılar bu şapkayı ama yelekli body i dediğim gibi kendimiz yaptık aynısı bile değil, arkasında başka yazıda var. Dediğim gibi skinler ile aram iyi değil arkdaş böyle yapabilirsin dedi, şapka için değişim atacağım ama yelek dediğim gibi bir örnek skine bakarak çizdik yapması 1 buçuk saat sürdü kolay bir işlemde değil direk siyah renk yaptık ama bana atılan şapka şeyi seninki ile aynıymış bunu yardım istediğimde attılar. Değişimi atacğaım, ama body değişmiyeceğim. şapkayı çıkartacağım pantolon farklı yelek farklı zaten attırdıktan sonra vk da böyle bir body nin beyaz tenlisi yeşil yeleklisi olduğunu fark ettik uğraşmadan oradan alabileceğimizi fark ettik. Dediğim gibi uzatmaya gerek yok sorgulamadan etmeden arkadaşımın attığı şapka texturesini kullanmışım kusura bakma. Değişimi attıracğaım yakın bir zmanda.Body i kendin yaptığına ait bir kanıtda sunarsan bende kanıtımı gün içerisinde arıyacağım bulursam atarım. İşten geldim dinlenmem gerek, arkadaşıma yeni şeyi yaptıracağım şapkayı çıkaracağım başka bir sorun kalmadı ise konuşup halledebiliriz. Discord dan yazsaydın bile bu olayı anlayışla karşılaş değişirdim, sevdiğin bir texturemiş.