Konu: @elvisadalsteinn - Vaas Ruth / Sergio Rozette - @dogukan91  (Okunma sayısı 161 defa)

#0 - 19.07.2023 05:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @elvisadalsteinn - Vaas Ruth / Sergio Rozette - @dogukan91 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ricardo Tellez - @imme

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Emotesiz ateş - Hile - /quit - RK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Devriyemiz sırasında yerde yatan bir kaç şahıs gördük, silahlı olduklarını düşündük. Bizi görünce direkt olarak q attılar, isimlerini alamadık. Bölge içerisinde oyuna girmelerini beklerken yanımıza Sergio adlı şahıs geldi, bölgede olduğu için şüphelendik ve üzerini aramak istedik. İlk başta şahısı yere düşürdük, hiç bir şekilde emote vermeden kalkıp tekrardan koşmaya başladı. Peşine takıldık ve q atan arkadaşlarından birisi ne hikmetse o sırada oyuna girdi ve direkt olarak yanımıza geldi. Normal bir şekilde kovalamacayı sürdürürken şahısların benden hızlı koştuğunu farkettim, kayıtı açmıştım ama sadece bir bölümü kaydetmiş. Kaydettiği bölmümde Vaas adlı karakterin ne kadar hızlı koştuğunu görebiliyorsunuz. Sonrasında emote vermeden maske takıyor ve ateş açıyor. Nedir bu DM atma istekleri anlamıyorum, oyun zevkimizi kaçırmaktan başka bir şey yapmıyorlar. Çatışmada yere düşünce q atıyorlar, oyuna girip tekrar sıkıyorlar. Eğlenmek için girdiğimiz sunucuda sinir olarak çıkıyoruz. Bunların bu denli kaliteli bir platformda bulunmalarını doğru bulmuyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Şahıslar burada q atıyor, isimleri chate düşmüyor ama skinler aynı, kovaladığımız bölge ve çatışma yaşanan bölge aynı. (Hepside tek tek q atıyor, komik  :garip:)

Burada Vaas karakterinin ne kadar hızlı koştuğu görülebiliyor. Aynı şekilde iki karakterin emote atmadan sıkıtığı.

Bir saniye içerisinde deagle ile iki hit atıyor.
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Ağır bir ceza almasını istiyorum. Kendi eğlenceleri için benim rol zevkimi bölmelerine hakları yok.

« Son Düzenleme: 19.07.2023 05:26 JameikaGold »

#1 - 19.07.2023 05:36
@dogukan91 @elvisadalsteinn 24 saat içerisinde savunmanızı gerçekleştirmelisiniz.

#2 - 19.07.2023 19:54
Burada benlik bir ihlal bulunmuyor, her şey ortada. İlk sen sıktığın için bana sıkıyorum, RK ile alakam da yok.

#3 - 19.07.2023 20:01
Q için yetersiz kanıt, dm konusuna gelirsek peşimiz koşuyorsun neden sıkmayalım? Emotesiz sıktım o konuda özür idlerim olayın heycanı.
Hile için yetersiz kanıt ve zaten koşmayı orta teker atadım o yüzden öyle koşuyorum.

#4 - 19.07.2023 20:10
Burada benlik bir ihlal bulunmuyor, her şey ortada. İlk sen sıktığın için bana sıkıyorum, RK ile alakam da yok.
Sende emote vermiyorsun dostum, fark ediyorsan benim öncelikli hedefim yanındaki arkadaşın, ben sana değil arkadaşına sıkıyorum. Uzini çıkartıp beni tarıyorsun.  Ayrıca chatte gözüküyor, sen kaçarken senin üzerine atlayıp yere düşürüyorum fakat hiç bir şekilde emote vermeden koşmaya ve kaçmaya devam ediyorsun.
« Son Düzenleme: 19.07.2023 20:26 JameikaGold »

#5 - 19.07.2023 22:11
Silah Kuralları İhlali kapsamından Vaas Ruth ve Sergio Rozette karakterleri cezalandırılacaktır.