Konu: 17.07.2023 Antonio Herrera Fear RP, Güvenli bölgeye sığınmak, Muhbir rolü  (Okunma sayısı 154 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.07.2023 00:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Antonio Herrera @samedaozmen

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dean Foster - Evan Gonzalez

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear RP
Güvenli bölgeye sığınma
İllegal karakterin polise muhbir rolü

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş yeleğiyle bölgemize gelmiş, öylece duruyor. Biz de durumu fark edip hesap sormaya gittik, hiçbir şekilde sayıca üstün olmamıza ve onaylı hoodumuzda olmamıza rağmen korku rolü sergilemedi. Sonrasında kaçtığında takip ettik ve güvenli bölgeye yani polis karakoluna sığındı ve memur çağırmaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): En ağır cezayı almasını ilgili yetkiliye arz ederim, teşekkürler şimdiden.

#1 - 18.07.2023 00:10
Hahahaha, ironik bir şikayet olmuş dost, herhangi bi şikayette bulunmadım kanıtın varsa atabilirsin başka bir şey için gitmiştim. Güvenli bölgeye sığınmadım kaçtım peşimde kimse yokken orada durdum  illegal bir karakter değilim 1er yamam yok rolsel olarak hood bölgelerinde olmamam başka bir konu sigara içmeye kalktım pcden motoru orada bıraktım dm arıyorsunuz sabit duran adamı vuramıyorsunuz yazık halinize acıyorum size. Agresiflikten ceza alması gereken sizsiniz bence saygılar derdim de saygı maygı yok size give respect get respect bro.

#2 - 18.07.2023 00:35
Hahahaha, ironik bir şikayet olmuş dost, herhangi bi şikayette bulunmadım kanıtın varsa atabilirsin başka bir şey için gitmiştim. Güvenli bölgeye sığınmadım kaçtım peşimde kimse yokken orada durdum  illegal bir karakter değilim 1er yamam yok rolsel olarak hood bölgelerinde olmamam başka bir konu sigara içmeye kalktım pcden motoru orada bıraktım dm arıyorsunuz sabit duran adamı vuramıyorsunuz yazık halinize acıyorum size. Agresiflikten ceza alması gereken sizsiniz bence saygılar derdim de saygı maygı yok size give respect get respect bro.
eee knk sen ooc mc rolümü yaptın havalısın hadi başka kapıda duygu sömürüsü yap, yallah  :manifdog

#3 - 18.07.2023 00:41
Spoiler: GösterGizle

Aynen bro, %1er yaman yok. Karakterinin 2 yıl önce açık olan MC'de rol ssleri var, 2 kere NC atmışsın sadece. İllegal değilim diyorsun, hadi bizi kandırmaya çalışıyorsun da yönetimi kandırmaya çalışma. Hiç kimse aptal değil, bunu da bil. Şimdi diyeceksin ben NC attım, o kulüpte değildim niye "biz sizden önce vardık toy çocuklar" diyorsun?

#4 - 18.07.2023 00:43
Spoiler: GösterGizle

Aynen bro, %1er yaman yok. Karakterinin 2 yıl önce açık olan MC'de rol ssleri var, 2 kere NC atmışsın sadece. İllegal değilim diyorsun, hadi bizi kandırmaya çalışıyorsun da yönetimi kandırmaya çalışma. Hiç kimse aptal değil, bunu da bil. Şimdi diyeceksin ben NC attım, o kulüpte değildim niye "biz sizden önce vardık toy çocuklar" diyorsun?

Kanka sen neden bu kadar içerledin :D sonuçlansın bırak

#5 - 18.07.2023 05:09
Antonio Herrera karakteri Fear RP ihlali sebebiyle cezalandırılacaktır.