Konu: Dean Foster Ander Villacres emotesiz silah ateşleme  (Okunma sayısı 123 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.07.2023 00:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ander Villacres @classyrk  - Dean Foster @ALPHA

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Emotesiz silah ateşleme.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Emotesiz silah ateşleme. Kişiler afk olduğum yerde gelip benimle rol yapıp havaya küfürler savuruyor (hood bölgelerinde değilim) sonrasında yeleğime kulübüme küfür ediyorlar yeleğime tükürüyorlar ben karşılık verince bir anda çıkartıp emotesiz silah ateşliyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/d09c72

Ek açıklamalar(varsa): Kişiler uzun süreli bir birliğin üst yetkilileri bu göz önünde bulundurularak ceza verilmesi gerektiği düşüncesindeyim.

#1 - 18.07.2023 00:34
Orada seninle roldeyiz evet, fear rp'yi hiçe sayarak güler emotesi atıyorsun. Olay hoodum ciddi anlamda iki adımlık uzaklıkta yaşanıyor ve mc kültüründe sınırları olur her kulübün diğer kulüplerle, bunu bile bilmeden orada mola verdim diyorsun sonrasında ise kışkırtmak için "Sizden önce biz vardık toy çocuklar" tarzında cümleler kuruyorsun sonrasında ise rol şansı tanımadığın için motoruna binip gideceğini anlıyoruz, emote verseydik oradan o mermileri bile yemeden kaçacaktın ki, bu durumda adminlerinde mantıklı adamlar olduğunu biliyoruz. Sana sıkarken emote vermek isterdik fakat kaçardın. Savunmam bu kadar, eğer arkadaşın bu korkusuz rolüne karşılık emote vermeden sıktıysak jail atabilir, savunmam bu kadar. İyi forumlar dilerim.

#2 - 18.07.2023 00:39
Ne anlatıyorsun dostum, emote kuralı kesin bir kural değil mi vermek zorundaydın sonuçlanabilir.

#3 - 18.07.2023 02:26
Hood onaylı birlik bölgelerinde bu şekilde agresif, aşağılayıcı rollerden uzak durmalısınız.

Dean Foster karakteri "Silah Kuralları İhlali" sebebiyle cezalandırılacak.