Konu: MutlAccount Şüphesi  (Okunma sayısı 408 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.07.2023 14:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Riones | Arjan Huisbrink

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.07.2023

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
MultiAccount

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hesap geçen sene açılmış, zaten multiaccount olduğu çok belli, sunucudan yasaklanmasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Medusa'nın geçen sene hesabı sattığına kanıt.
Spoiler: GösterGizle

1 Yıl içinde 1 level kasmış işine yaramadığı için bırakıp şimdi multi yaparak forumu takip ediyordur.

Tek bir iletisi var, onuda şikayet açmış.

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin yasaklanmasını ve ana hesabının tespit edilip onunda yasaklanmasını istiyorum.

#1 - 17.07.2023 15:17
Hesap benim onu yazanda ben değilim, boş boş şikayet açmayın. Her adı Riones olan ben mi oluyorum? Kokumu mu aldın? Şikayet sonuçlanabilir.

#2 - 17.07.2023 15:17
Arkadaşa da ooc ticaret kontrolü yapılsın ooc ticaret discordlarında dolaşıyor, ne işin var orada? :manifdog

#3 - 17.07.2023 18:22
Arkadaşa da ooc ticaret kontrolü yapılsın ooc ticaret discordlarında dolaşıyor, ne işin var orada? :manifdog

QŞLWKQLŞDKQDKLŞWQKDLŞQKDŞQKD
Kontrol edilebilir, alnımızın akıyla geldik akıyla gideriz neden tutumunu biranda değiştirdin ahbabım? Sakin ol sadece şüphe üzerine açtım. Bu kadar gerilmene gerek yok. Baksana ana hesabına bu aralar girme daha çabuk bulunursun.  :-X :-\

#4 - 17.07.2023 18:35
@Riones Kanka bir sal insanları be çok belli zaten multiaccount olduğun, bana açtığın hile şikayetindede 1 iletin bile yoktu ilk iletini bana şikayet açarak kullanmışsın bak işte allah büyük her şeyin ortaya çıkıyor.

#5 - 17.07.2023 18:48
Hesap benim onu yazanda ben değilim, boş boş şikayet açmayın. Her adı Riones olan ben mi oluyorum? Kokumu mu aldın? Şikayet sonuçlanabilir.
Bunu söylerken hiç utanmadın dimi kanka? Multi hesaplarından şikayet açacak kadar düşüp boş boş şikayet açmayın diyor birde ahahahah. Allah çok büyük insanların boş yere suçlarsan elbet bir gün karşılık alırsın.

#6 - 17.07.2023 21:45

QŞLWKQLŞDKQDKLŞWQKDLŞQKDŞQKD
Kontrol edilebilir, alnımızın akıyla geldik akıyla gideriz neden tutumunu biranda değiştirdin ahbabım? Sakin ol sadece şüphe üzerine açtım. Bu kadar gerilmene gerek yok. Baksana ana hesabına bu aralar girme daha çabuk bulunursun.  :-X :-\
Harbimi kanka yaylan

#7 - 18.07.2023 08:31
:manifdog :manifdog

#8 - 21.07.2023 19:50
.

#9 - 24.07.2023 09:23
İnceleniyor.