Konu: DM  (Okunma sayısı 674 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 17.07.2023 14:29
Birincisi bu arkadaşların tutarsızlığı ve sunucuda DM aradıklarının acı gerçeği;

(Konumdan ayrılırken bir şey demememe rağmen kişilerin göstermiş olduğu gereksiz agresiflik)

Spoiler: GösterGizle

Bu da kişilere inatla pozitif yaklaşmama rağmen sergilemiş oldukları tavır; (Hooduna gelen birinin suratına TEC-9 doğrultan heyecanlı eleman)

https://streamable.com/r0l6kf

Ayrıca R14'üm diye geçiniyorsun, ben mafya oluşumunun R17'siyim senin gibi rol yapmıyorum, çok mu kapıldınız dizinin etkisine? Ayrıyetten senin karakterin tam olarak kim oluyorda Dean'in sözü üzerine üsteleyip duruyorsun? Dediğin her şeyi Dean'in yanında hoodun dibinde söyledin, attığın SS'lerde de Dean karakterinin dedikleri ortada, yine şikayete taşımak istemedim ama üsteleyip durdunuz. Size sürekli pozitif yaklaşan birine ''Siktir'' gibi söylemlerde bulunursanız o da size sizin yaklaşma biçiminiz doğrultusunda cevap verir, sen R14 olup ağzına geleni söyleyebiliyorsan ben de araçtan inip seni orada R17 olarak vurmasınıda bilirdim, DM'in anlamını biliyorsanız sorun yok, her şey Dean karakteriyle konuşup çözülmüşken sözsel tartışma üzerine gelip silah ateşliyorsunuz. Güzel takiplemişsiniz iyi hoşta sıkma sebebin tam olarak bu mudur yani?  O:-)

Daha fazla kanıt sunmayacağım, sonuçlanabilir.
Öncelikle yorumun için teşekkür ediyorum, agresif çıkmamın sebebini söylediğim gibi. Pedro karakteri ile aranızda bir şey yaşanmış, Dean ile sorunu çözmeniz hakkında bir şey bilmiyorum. Attığım sslerde chatloglara bakarsan görebilirsin. Pedro karakteri ile aranda sorun var ve sen kaza yaptığında ne dememi bekliyorsun? Gayet mantıklı bir yaklaşımda bulunuyorum. "Ayrıca R14'üm diye geçiniyorsun, ben mafya oluşumunun R17'siyim senin gibi rol yapmıyorum, çok mu kapıldınız dizinin etkisine? " Böyle yorumları kendine saklarsan sevinirim, herkes istediği gibi rol yapabilir. MC rollerine biraz hakimsen bilirsin, yeleğim yamam ve üstümde kulüp ile alakalı hiç bir şey olmadan kişisel mevzumuzu çözmeye çalıştık.

#11 - 17.07.2023 14:30
Evet sıkma sebebim tam olarak o, IC olarak kulübün önüne limuzin ile gelip karakterleri tilt ettikten sonra söylediğin laflar ve Pedro ile aranda yaşanan tatsız olaylar sonucunda mermi yedin. :P

#12 - 17.07.2023 14:36
Dean karakterinin bana yaklaşma biçimi https://i.hizliresim.com/s2wr9bd.png bu şekildeyken gelip hâlâ beni vurma peşinde misin? Ve bu rolün başlangıcı bu şekildeyken gelip vurdunuz. Ayrıca bak IC chatten sürekli anlayabileceğiniz bir şekilde uyarıyorum emote vermeden silah doğrultup duruyorsunuz suratıma. 
Evet sıkma sebebim tam olarak o, IC olarak kulübün önüne limuzin ile gelip karakterleri tilt ettikten sonra söylediğin laflar ve Pedro ile aranda yaşanan tatsız olaylar sonucunda mermi yedin. :P
« Son Düzenleme: 17.07.2023 14:42 Sude »

#13 - 17.07.2023 14:43
Dean karakterinin bana yaklaşma biçimi https://i.hizliresim.com/s2wr9bd.png bu şekildeyken gelip hâlâ beni vurma peşinde misin? Ve bu rolün başlangıcı bu şekildeyken gelip vurdunuz. Ayrıca bak IC chatten sürekli anlayabileceğiniz bir şekilde uyarıyorum emote vermeden silah doğrultup duruyorsunuz suratıma. 
Dean karakteriyle aranda geçen rolün ne alakası var kardeşim? Takıntılı mısın Deana?

#14 - 17.07.2023 14:44
Dean karakteri senin R20'in ve sana uzak durman gerektiğini söylüyor sürekli?  :P
Dean karakteriyle aranda geçen rolün ne alakası var kardeşim? Takıntılı mısın Deana?

#15 - 17.07.2023 14:46
Mongols'un neredeyse yarısıyla rol geçmişim var, toplu alınan bir kararı üsteleyip duruyorsun bunu Cesar ve diğer karakterlerde belirtti özellikle. Sonuçlansın, arkadaşlar anlamıyor galiba.

#16 - 17.07.2023 15:26
Aynen, DM arıyoruz. Sen git birinin hoodunda o birliğin R17'sine küfür et bizim gibi bekleyip mi sıkıyorlar? Yoksa sana orada sıkıp içeriye alıp saat dolana kadar işkence mi ediyorlar? Az mantıklı düşün.

#17 - 17.07.2023 15:32
Dean karakteri senin R20'in ve sana uzak durman gerektiğini söylüyor sürekli?  :P
IC olarak yaşanan olaylara karşı gelebiliyorum kardeşim demekki, bu bir kural ihlali değil.

#18 - 17.07.2023 15:33
Kardeşim benim, güzel kardeşim bak diyorum ki Dean karakteri gelip bize biz kızla konuştuk sıkmayın arkadaşlar diye IC bir şey demedi. Bizde müeccin değiliz, gelip küfür üzerine sıktık. Bu kadar basit elli kere aynı şeyi söylüyorsun, elli kerede sana cevap veriyoruz.

#19 - 17.07.2023 15:45
Sonuçlansın.