Konu: [16.07.2023 Dashalir Selmani] NON-RP, GOOA, İllegal Kural İhlali  (Okunma sayısı 197 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.07.2023 18:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dashalir Selmani / @beckardi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON-RP
GOOA
İllegal Kural İhlali
/q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sivil karakter hood bölgemizde gelip sıkıyor. Takipliyorum, kaza yapıp aracı takla atıyor, bozuluyor. Kaza yaptıktan sonra taklalar atan araçtan hiçbir şey olmamış gibi kalkıp sıkıyor. Emote vermiyor. Shotgun'ı neresinden çıkardığını tahmin etmek istemiyorum. Birlik üyelerim takipleyecekken rolden kaçmak için daha 5 dk olmadan oyundan /q atıyor. Oyuna sağa sola sıkmak için girmiş bir tipleme olduğu belli.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Sivil karakterin tek başına hoodda bize sıktığına dair kanıt:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 16.07.2023 19:51 Chieftain »

#1 - 16.07.2023 18:42
Zaten şikayetiniz varken ne için bir daha şikayet açıyorsunuz?  Boş yere şikayet savaşı mı açmaya çalışıyorsunuz dostum? Açtığın şikayetin altına belirtsene? Öncelikle sizin arkadaşınıza daha yakın olduğum için emote size düşmez, amacım zaten diğer arkadaşınızı vurmak olduğu için ona yakın olunca emotemi attım, siz sadece yandan dahil oldunuz motorunuzla uzaktan geldiniz bu yüzden emote ekranınıza düşmemiştir. Ben kaza rolümü yapmaya çalışıyorum sen gelip bana sıkıyorsun, o anın heyecanıyla silah nasıl çıkartma emotesi vermemi bekliyorsun? Stresli durumlarda emote verme zorunluluğu yok sen bana sıkarken ben de çıkartıp vurabilirim.

#2 - 16.07.2023 18:43
Ayrıca /q ne alaka dostum? :D Sizi vuruyorum sonra eve geçip q atıyorum, farkındaysan saatlerde de görüleceği üzere on dakika falan geçmiş rolün üzerinden.

#3 - 16.07.2023 18:46
Zaten şikayetiniz varken ne için bir daha şikayet açıyorsunuz?  Boş yere şikayet savaşı mı açmaya çalışıyorsunuz dostum? Açtığın şikayetin altına belirtsene? Öncelikle sizin arkadaşınıza daha yakın olduğum için emote size düşmez, amacım zaten diğer arkadaşınızı vurmak olduğu için ona yakın olunca emotemi attım, siz sadece yandan dahil oldunuz motorunuzla uzaktan geldiniz bu yüzden emote ekranınıza düşmemiştir. Ben kaza rolümü yapmaya çalışıyorum sen gelip bana sıkıyorsun, o anın heyecanıyla silah nasıl çıkartma emotesi vermemi bekliyorsun? Stresli durumlarda emote verme zorunluluğu yok sen bana sıkarken ben de çıkartıp vurabilirim.
Alıntı
Açtığın şikayetin altına belirtsene?
böyle bir sıkıntı varsa bunu sorgulamak sana değil adminlere düşer takma kafana

Alıntı
amacım zaten diğer arkadaşınızı vurmak olduğu için ona yakın olunca emotemi attım, siz sadece yandan dahil oldunuz motorunuzla uzaktan geldiniz bu yüzden emote ekranınıza düşmemiştir.

kanıt at emote attıysan

Alıntı
Stresli durumlarda emote verme zorunluluğu yok sen bana sıkarken ben de çıkartıp vurabilirim.
arkadaş kendini admin sanıp yeni kural element uyduruyor ilginç

#4 - 16.07.2023 18:46
arkadaş savunmasını yaptı sonuçlanabilir

#5 - 16.07.2023 18:48
silahın uzi veya bir tabanca olsaydı emote vermene gerek olmazdı ama eğer ak veya Shotgunla sıkıyorsan emote vermen zorunlu

#6 - 16.07.2023 19:51
silahın uzi veya bir tabanca olsaydı emote vermene gerek olmazdı ama eğer ak veya Shotgunla sıkıyorsan emote vermen zorunlu

Dostum silah zaten elimde, hiç bırakmadım. 

Alıntı
Açtığın şikayetin altına belirtsene?
böyle bir sıkıntı varsa bunu sorgulamak sana değil adminlere düşer takma kafana

Alıntı
amacım zaten diğer arkadaşınızı vurmak olduğu için ona yakın olunca emotemi attım, siz sadece yandan dahil oldunuz motorunuzla uzaktan geldiniz bu yüzden emote ekranınıza düşmemiştir.

kanıt at emote attıysan

Alıntı
Stresli durumlarda emote verme zorunluluğu yok sen bana sıkarken ben de çıkartıp vurabilirim.
arkadaş kendini admin sanıp yeni kural element uyduruyor ilginç

Yeni element falan uydurduğum yok, çatışma anında sen bana ateş ediyorsan benim bir daha emote geçmeme gerek yok, ben zaten ilk seferinde arkadaşın yanında onu vururken emote verdim. Chatlogu bulursam atacağım.

#7 - 16.07.2023 22:07
Arkadaşlar kişinin rol bilgisi zayıf fazla zorlamayın, çokta muhattap olmadan yetkili sonuçlandırırsa erkenden kurtuluruz. Kişinin en kısa zamanda sıfırdan karakter oluşturması gerektiğini düşünüyorum. Mta'da bulunan LOWRP sunucularında sanıyor kendini hala.

#8 - 16.07.2023 23:24
Arkadaşlar kişinin rol bilgisi zayıf fazla zorlamayın, çokta muhattap olmadan yetkili sonuçlandırırsa erkenden kurtuluruz. Kişinin en kısa zamanda sıfırdan karakter oluşturması gerektiğini düşünüyorum. Mta'da bulunan LOWRP sunucularında sanıyor kendini hala.

dostummmm hayalinin varamayacağı seviyede rol bilgisine sahibim beni bu konuda profil fotoğrafında süleyman çakır olan imla bilgisi bile olmayan bir arkadaş mı diyorr ahahahah! dayanamayacağım galibaa ya

#9 - 17.07.2023 08:22

dostummmm hayalinin varamayacağı seviyede rol bilgisine sahibim beni bu konuda profil fotoğrafında süleyman çakır olan imla bilgisi bile olmayan bir arkadaş mı diyorr ahahahah! dayanamayacağım galibaa ya
Rol bilgini yerim senin şeker şey HAHAHAHWIEŞEŞDKEŞMEPDMDLDKN derslerine çalış  :manifdog