Konu: [15.07.2023 Dashalir Selmani] B Bölme - Retarted Rp - Refuse Rp - Yanlış /do  (Okunma sayısı 291 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.07.2023 03:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:    Dashalir Selmani / @beckardi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Rol üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
B Bölme
Retarted Rp
Refuse Rp
/do Kullanımı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar arkadaş sivil öncelikle bir oluşumun üyesine ateş ediyor, sebebi laf dalaşıymış zaten bizlerde gerçek hayatta salak diyene bıçağı takıyo ateş ediyoruz. Birliğimdeki vurulan karakter pub önüne gelip sıkıyorlar diyor. Gidip bakıyoruz sıkan bu diye arkadaşı gösteriyor arkadaşta o sırada afk oyuna dönmesini bekliyorum. Döndükten sonra da vuruyorum kanıtları görünce. Sonra arkadaş /b den sohbet eder gibi konuşuyor, dm arıyormuşuz öyle diyor ek olarak ta /do yu yanlış kullanıyor. Bir de eklemek isterim ki arkadaşın silahı o sırada arabasında fakat biz arabayı kompile aradığımızda silahın olmadığını söylüyor. Zaten ss lerde her şey açık gerekli cezayı alsın.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Arkadaş vuruluyor

Spoiler: GösterGizle

Hasarların kanıtı

Role gidiyoruz ve arkadaşa sıkıyorum

Bunlarda da zaten yaptığı ihlaller mevcut

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 15.07.2023 14:14
@beckardi 24 saat içerisinde savunmanızı yapmalısınız.

#2 - 15.07.2023 20:36
kardeşim şaka mı yapıyorsun? yaptığın ihlallere rağmen hâlâ daha şikayet açıyorsun, sana maske ile sıkıyorum akabinde hasarlarda gördüğün isimi arkadaşlarına aktarıyorsun, discorddan ss atıp arkadaşlarına söylüyorsun, ben park ediyorum oyuna dönüyorum ve arkadaşlarınla bana sıkıyorsunuz, sizce bu durum sana yapılsa ne kadar hoşnut kalırsın? ne kadar size samimi davranmaya çalışsam da samp tr kitlesi dm odaklı oynadığı için biraz kavrayamıyor galiba.

#3 - 15.07.2023 20:38
dostum, sste de bu rolü maskeyle yaptığım belli oluyor, sslere bakmadan önce savunma yapmıştım. birisine maskeli sıkıyorum ve siz de maskeli olmama rağmen beni tanıyorsunuz, gelip bana sıkıyorsunuz? ne kadar mantıklı dostum

#4 - 15.07.2023 20:41
düşmanlığı kendi ellerinle somutlaştırıyorsun ve bunun üzerine bunca şeyden şikayet açıyorsun

#5 - 16.07.2023 09:56
Arkadaş çok içerlemiş sanırım kalabalık hood basıp 2 kişiye vurulmanın acısını çok fazla tepki göstererek yaşamış. Papatya ülkesi  öneriyorum

#6 - 16.07.2023 17:50
Arkadaş çok içerlemiş sanırım kalabalık hood basıp 2 kişiye vurulmanın acısını çok fazla tepki göstererek yaşamış. Papatya ülkesi  öneriyorum

Anlamadım? Şımarıklığın âlemi yok, üslubunu düzelt. 500 mblik bir oyun için içerleyecek değilim, dışarda bir hayat var, yaşamanı öneririm. Hood falan basmak yok siz orasını kendi hoodunuz falan belirlemişsiniz ama komik, carwash'ın sizin olmadığına bile eminim, gidip carwash kamera kayıtlarından bakma rolü yapıyorsunuz, **BİRİSİNE MASKELİ ATEŞ EDİYOR İSEM, MASKEMİ ÇIKARTTIĞIMDA BENİ, VU-RA-MAZ-SIN** dostum.

#7 - 16.07.2023 18:17

Anlamadım? Şımarıklığın âlemi yok, üslubunu düzelt. 500 mblik bir oyun için içerleyecek değilim, dışarda bir hayat var, yaşamanı öneririm. Hood falan basmak yok siz orasını kendi hoodunuz falan belirlemişsiniz ama komik, carwash'ın sizin olmadığına bile eminim, gidip carwash kamera kayıtlarından bakma rolü yapıyorsunuz, **BİRİSİNE MASKELİ ATEŞ EDİYOR İSEM, MASKEMİ ÇIKARTTIĞIMDA BENİ, VU-RA-MAZ-SIN** dostum.

Alıntı
Hood falan basmak yok siz orasını kendi hoodunuz falan belirlemişsiniz ama komik
Önce selametle git, Vice'ta hood nedir, hood diye nereye denir onu oku illegal birlik kurallarından zeka küpü oğluşum benim. Sivilken illegal birlik üyesine böyle sıkamazsın, hood hiç basamazsın. Kuralları okuyup gelin şu sunucuya.

Alıntı
carwash'ın sizin olmadığına bile eminim, gidip carwash kamera kayıtlarından bakma rolü yapıyorsunuz,

yat aşşa low seni

#8 - 16.07.2023 18:39

Alıntı
Hood falan basmak yok siz orasını kendi hoodunuz falan belirlemişsiniz ama komik
Önce selametle git, Vice'ta hood nedir, hood diye nereye denir onu oku illegal birlik kurallarından zeka küpü oğluşum benim. Sivilken illegal birlik üyesine böyle sıkamazsın, hood hiç basamazsın. Kuralları okuyup gelin şu sunucuya.

Alıntı
carwash'ın sizin olmadığına bile eminim, gidip carwash kamera kayıtlarından bakma rolü yapıyorsunuz,

yat aşşa low seni

Düşünce sinirlenmişiz herhalde??

Motorcu birliğinin yanındaki sokağa birlik açmışsınız, iyi eyvallah kanka, bunu benim nasıl bilmem gerektiğini düşünüyorsun? Hood basmak falan, ne diyorsun yani? Kilolu arkadaş rolde geliyor bana sataşıyor, rolün başını anlatıyorum, bana sataşıyor ben karşılık verince seni bir daha görmeyeyim falan filan kaba tabirler kullanıyor, ben bu adamı daha önce bu bölgede gördüğüm için geliyorum ve tekrar burada oluyor, hood falan olduğundan nasıl haberim olabilir?

#9 - 16.07.2023 22:05

Alıntı

Alıntı

yat aşşa low seni

Düşünce sinirlenmişiz herhalde??

Motorcu birliğinin yanındaki sokağa birlik açmışsınız, iyi eyvallah kanka, bunu benim nasıl bilmem gerektiğini düşünüyorsun? Hood basmak falan, ne diyorsun yani? Kilolu arkadaş rolde geliyor bana sataşıyor, rolün başını anlatıyorum, bana sataşıyor ben karşılık verince seni bir daha görmeyeyim falan filan kaba tabirler kullanıyor, ben bu adamı daha önce bu bölgede gördüğüm için geliyorum ve tekrar burada oluyor, hood falan olduğundan nasıl haberim olabilir?
Kanka sen ne anlatıyorsun allah aşkına? Hajdari birliğinden bile atmışlar seni hala burada şikayette komik cevaplar veriyorsun. Lütfen artık sal bizi olur mu?