Konu: Ted_Kohen-Bağlantı Koparmak  (Okunma sayısı 88 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.07.2023 01:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ted_Kohen @illeqal

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Martin_Bonetti

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif Rolde Bağlantı Koparmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: arkadaş ile önceden tartışma rolü sergiliyoruz daha sonrasında Martin karakteri ile onu kovalıyoruz, kovaladıktan sonra duruyor aracını saklıyor ve bağlantısını koparıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:(tartışma rolü)
(bağlantı koparma)

Ek açıklamalar(varsa): gerekli cezayı almasını talep ederim, keşke bağlantısını koparmasaydıda keyifli bir rol yapabilseydik.

#1 - 15.07.2023 10:58
Selamlar, dün gece internetim kötü olduğu için ve bağlantımın kopması üzerine savunma yazamadım daha yeni uyandım. Öncelikle şikayeti açan tarafla bir rolüm dahi olmadan araç kullanıyordum internetim kötüleşti ve sunucudan bağlantım koptu sanırım arkadaşlar beni takiptelermiş chatte hiçbir yazı vs. yok. Herhangi bir rol olmadığı için bağlantımın kopmasında bir problem yok diye düşünüyorum emin olun rolde olsaydık oyuna tekrar girmek için çabalardım, kendi internetimi vs. açardım. Sanırım arkadaşlar trafikte tartıştığımız için dm arayışına çıkmışlar uzaktan beni takip etmişler internetimin gittiği noktada fırsattan istifade onların rolünde q attığımı düşünmüşler ancak ortada bir rol dahii yok hani "/s Dur, kaçma" gibi yazılar  yazsalardı tamam diyeceğim ancak hiçbirini göremedim bu yüzden tam farkına varamadım. Çok istiyorsanız bugün atarsınız dm yanii sorun yok dostum en kral dmci sensin :):) tarafımca başka yanıt gelmeyecektir lafı uzatmaya gerek yok herkese hayırlı sabahlar. Sonuçlanabilir.

#2 - 15.07.2023 13:24
aracını saklayıp bağlantısı kopanı ilk defa görüyorum mta kölesi arkadaşım  :garip: ::)

#3 - 15.07.2023 14:12
İki ekran görüntüsü arasında 20 dakika var, ikinci ekran görüntüsünde de kişiyle role girmeye çalıştığınıza dair bir emare yok. Şikayet yetersiz kanıt nedeniyle kapatıldı.