Selamlar, dün gece internetim kötü olduğu için ve bağlantımın kopması üzerine savunma yazamadım daha yeni uyandım. Öncelikle şikayeti açan tarafla bir rolüm dahi olmadan araç kullanıyordum internetim kötüleşti ve sunucudan bağlantım koptu sanırım arkadaşlar beni takiptelermiş chatte hiçbir yazı vs. yok. Herhangi bir rol olmadığı için bağlantımın kopmasında bir problem yok diye düşünüyorum emin olun rolde olsaydık oyuna tekrar girmek için çabalardım, kendi internetimi vs. açardım. Sanırım arkadaşlar trafikte tartıştığımız için dm arayışına çıkmışlar uzaktan beni takip etmişler internetimin gittiği noktada fırsattan istifade onların rolünde q attığımı düşünmüşler ancak ortada bir rol dahii yok hani "/s Dur, kaçma" gibi yazılar yazsalardı tamam diyeceğim ancak hiçbirini göremedim bu yüzden tam farkına varamadım. Çok istiyorsanız bugün atarsınız dm yanii sorun yok dostum en kral dmci sensin

tarafımca başka yanıt gelmeyecektir lafı uzatmaya gerek yok herkese hayırlı sabahlar. Sonuçlanabilir.