Konu: [15.07.2023 - Kanye_Swallow - Hanry_Cox - Andrew_Lin] Kolluk Kuvvetlerine Karşı  (Okunma sayısı 168 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.07.2023 01:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:
Kanye_Swallow | @Notiza
Hanry_Cox | @kkoma3
Andrew_Lin | @unknownbard200618

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ryder_Winn | @ryderbaskan

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: [15.07.2023 - 00:40]

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Kolluk Kuvvetlerine Karşı Kurallar, Retarted RP, Trolling

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Normal bir oyuncu gibi oyuna girdik ve soygun yapmaya karar verdik, peşimize polis takıldı ve kaçıyorduk.
Şehirden kaçmaya karar verdik ve Palomino Creek kasabasına giriş yaptık, kasabaya giriş yapar yapmaz şikayet ettiğim bu arkadaşlar önümüze kesmeye
çalıştı ve bizi polise yakalatmaya çalıştılar, ki yapmayı başardılar onlar yüzünden polislere yakalandık ve boş yere şu anda IC hapis cezası yiyoruz. Kişilerin karakterlerini detaylıca inceledim ve karakter seviyelerinin bir olduğunu gördüm, belli ki trollük yapmak için yan hesap açmışlar kendilerini gizlemeye çalışıyorlar. Arkadaşlar bunu pişkin pişkin birde normal bir olaymış gibi polislere şöyle cümleler kuruyorlar ss'lerde de görebilirsiniz. "Onları biz yakaladık, biz başardık" gibisinden pişkin pişkin cümleler kuruyor bu da Retarted RP kural ihlaline giriyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişilerin en yüksek cezaları almasını istiyorum çünkü ayda yılda oyuna giriyoruz onda da zevkimizi elimizden aldılar, adminlerin insiyatifine bırakıyorum, iyi günler.

#1 - 15.07.2023 01:50
Tarafımca savunmam 24 saat içerisinde gelecek.

#2 - 15.07.2023 02:33
24 saat içinde savunma yapacağım o zamana kadar bekleyin.

#3 - 15.07.2023 02:46
Merhabalar, iyi geceler. (Veya sabahlar) Öncelikle şunu açıklığa kavuşturmak istiyorum; Bu karakterler troll amacı güdülerek değil, savaşta olduğumuz süre boyunca ve savaş sonrası için girip rol yapmak için açıldılar. Savunmaya geçecek olursam, karakterlerimiz İllegal amaçlı değil, kendi hâlinde takılan çocuk sayılabilecek karakterler. Bu rolün tek amacı, kişiler Amerikan televizyonundan gördüğü ''Kahraman vatandaş polise yardım etti'' başlıklı haberlerin üzerine böyle bir haberle ünlü olmaya çalışan 2-3 çocuk. Bunun üzerine polislerin kovalamaca hâlinde olduğu arabayı, ufak rahatsızlıklarla kaydırmayı deniyorlar ve başarılı oluyorlar. Ardından bir tebrik almak için polislerin yanına gittiklerinde, gidin buradan lafıyla karşılaştıklarında hayal kırıklığına uğruyor, uzaktan laf dalaşına giriyor ve başlarına bela almadan kaçıyorlar. Bu tarz bir role daha önce girmedim, ihlal ise bu konu hakkında bir fikrim yok. Fakat bana realisttik geldiği için yapmaktan çekinmedim.  Yaptığım rolün oluşma şekli budur. Eğer bir hata veya katı bir kural ihlali var ise alacağım cezayı kabul ediyorum. Eğer kural ihlali ise de IC olarak hapse girmesine sebebiyet verdiğim kişilerden özür diliyorum.  :colt:

#4 - 15.07.2023 02:55
Savunmam arkadaşın belirttiği şekildedir

#5 - 15.07.2023 03:17
Merhabalar, iyi geceler. (Veya sabahlar) Öncelikle şunu açıklığa kavuşturmak istiyorum; Bu karakterler troll amacı güdülerek değil, savaşta olduğumuz süre boyunca ve savaş sonrası için girip rol yapmak için açıldılar. Savunmaya geçecek olursam, karakterlerimiz İllegal amaçlı değil, kendi hâlinde takılan çocuk sayılabilecek karakterler. Bu rolün tek amacı, kişiler Amerikan televizyonundan gördüğü ''Kahraman vatandaş polise yardım etti'' başlıklı haberlerin üzerine böyle bir haberle ünlü olmaya çalışan 2-3 çocuk. Bunun üzerine polislerin kovalamaca hâlinde olduğu arabayı, ufak rahatsızlıklarla kaydırmayı deniyorlar ve başarılı oluyorlar. Ardından bir tebrik almak için polislerin yanına gittiklerinde, gidin buradan lafıyla karşılaştıklarında hayal kırıklığına uğruyor, uzaktan laf dalaşına giriyor ve başlarına bela almadan kaçıyorlar. Bu tarz bir role daha önce girmedim, ihlal ise bu konu hakkında bir fikrim yok. Fakat bana realisttik geldiği için yapmaktan çekinmedim.  Yaptığım rolün oluşma şekli budur. Eğer bir hata veya katı bir kural ihlali var ise alacağım cezayı kabul ediyorum. Eğer kural ihlali ise de IC olarak hapse girmesine sebebiyet verdiğim kişilerden özür diliyorum.  :colt:
İyi geceler dostum, yapmış olduğun rolü anlayamadım, bir yalanın üzerine yatıyorsun yapmış olduğun trollüğü ört pas etmeye çalışıyorsun. Sen rol yapacağım diyerek benim polisten kaçmamı engelliyorsun, her gittiğim yönde önüme kırıyorsun trajikomik bir olay. Birde bunu yaptığın için tebrik bekliyorsun yapmış olduğun rolü anlayamadım cidden ya safsın ya da bizi saf yerine koyuyorsun. Ben adminlerin insiyatifine bırakıyorum, sizin birliğiniz savaştaysa yan hesap kullanmanız beni ilgilendirmez, gecenin birinde eğlenecek adam mı bulamadınız? Birde buna rol diyorsun.

#6 - 15.07.2023 06:32
Merhabalar,
Ben arkadaşlardan önce karakteri açmıştım ve Andrew ile sürekli uyuşturucu ve ilgiye bağımlı kalan, günün sonunda kahraman gibi gözükmeye çalışan bir karakterin trajikomik ve bohem hayatını konu alan rol içindeyim. Bu; günün sonunda kendi gözünde suçlu olan kişileri polise teslim etmekle, polise teslim etmiyorsa elinden geldiği şekilde cezalandıran bir yapıyı içeren rollere konu oluyor. Andrew ile daima bir melodramın dışa vuruşunu sergilemeye çalıştım. Çocuk bedenine sıkışmış bir erişkin gibi. Bunun bazen bariz bir şekilde trollüğe benzediğinin farkındayım. Bu olayda da arkadaşın kaybına sebep olacak şeylere yol açmış olabilirim. Benim hatam, hatamı kabulleniyorum. Rahatsız ettiysem özür dilerim. İyi geceler.

#7 - 15.07.2023 10:03
Hatan yüzünden adam ceza alıyor seninde almanın gerekli olduğunu düşünüyorum

#8 - 15.07.2023 10:27
en az dort ekip araci sizi takipteydi. oradan kacis manevrasi yapmaniz imkansizdi. bunu tabii soylediklerime bahane olarak sunmuyorum.

#9 - 15.07.2023 12:01
en az dort ekip araci sizi takipteydi. oradan kacis manevrasi yapmaniz imkansizdi. bunu tabii soylediklerime bahane olarak sunmuyorum.

Merhabalar şahit olarak bir kaç cümle bende konuşacağım. İlk önce şunu söyleyeyim peşimizde 4 araç falan yoktu. Peşimde olan 2 araç vardı ve onları atlatabilecek durumdaydım benzinim doluydu aracımda yavaş değildi kaçma şansım yüksekti. Bu iki şahısın yaptığı trollük mü desem anlamsız rol mü desem bilemedim bize pit atmaları yüzünden IC olarak hapis yedik. Sonraki SS'lere bakınca ''Biz yakaladık herifi amına koyayım?" diye cümle kullanmaları tamamen Retarted RP'dir siz kimsiniz birader? Sivil polis misiniz? Bizi nasıl yakalıyorsunuz, veya yakalamaya yardımcı oluyorsunuz? Bir soygun rolü yapalım dedik içine ettiniz. Hem polise yardımcı oluyorsunuz hem de polise agresif rol yapıp biz yakaladık diyorsunuz çok ilginç. Bu arada uyuşturucu bağımlısı İl-legal birinin polise yardımcı olması Muhbirlik ihlaliyle aynı benim gözümde.