Konu: Metagaming - DM - Emotesiz işlem  (Okunma sayısı 352 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.07.2023 21:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:   @Harden    Lacombe_Harden

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.07.2023 - 19.14

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Metagming-DM-Emotesiz işlem

Alıntı
N/A
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hood bölgemin önünde AFK'dım ve oyuna döndüğümde vurulduğumu gördüm. Kişiye pm attığımda Piazza-Poschevo savaşında Kasparov birliğininde olduğunu, o yüzden sıktığını söyledi. Aslında tam aksine ben ve birliğim bu savaştan olabildiğince uzak durmaya çalışıyoruz, çatışma bölgelerine girmiyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

#1 - 15.07.2023 14:14
@Harden 24 saat içerisinde savunmanızı yapmalısınız.

#2 - 15.07.2023 23:36
yanıt atmıyor, sonuçlanabilir

#3 - 16.07.2023 13:57
Patton'a emotesuz saldırı
Spoiler: GösterGizle

Carter'a emotesuz saldırı

İki kelimeyi yan yana getirip emote vermek zor değil, ctrl c - ctrl v gibi bir kolaylık da varken.

Ayrıyeten bu iki dostumuzun Idlewood birliğinde olması gerekiyordu, keza yaptığım rollerde öyle hatırlıyorum. Ne ara, nasıl bir rolle, nasıl bir kurguyla İtalyan-Amerikan yapısına dahil olup Piazza'da yer aldı? Meçhul.
« Son Düzenleme: 16.07.2023 14:00 chikobyte »

#4 - 16.07.2023 14:13
 :D

#5 - 17.07.2023 00:58
sonuçlanabilir

#6 - 17.07.2023 03:10
3 hafta foruma girmedik olanlara bak alışıldık durumlar.

Artem karakterine yani Vortexe gelirsek savaşta sandık ki daha önce savaştalardı ve bana bilgi gelmediğinden savaşta sanıp tekrar vurdum klasik savaş hataları.

#7 - 17.07.2023 03:20
[spoiler]

İki kelimeyi yan yana getirip emote vermek zor değil, ctrl c - ctrl v gibi bir kolaylık da varken.

Ayrıyeten bu iki dostumuzun Idlewood birliğinde olması gerekiyordu, keza yaptığım rollerde öyle hatırlıyorum. Ne ara, nasıl bir rolle, nasıl bir kurguyla İtalyan-Amerikan yapısına dahil olup Piazza'da yer aldı? Meçhul.

Senin birlik üyelerine ve sana gelirsek Ukeme dediğin dostumuz bisiklete shotgunla biniyor, şikayetten yana değiliz ki ona şikayet açalım sor bakalım adına şikayet açılmış mı? O interior içine girdiğimiz yerde Ukeme bizi sana getiriyor zaten en son binadan çıktığım zamanda kendisi bisikletle gidiyor. İdlewood birliğinde hiç bir şekilde yer almadım göremezsinde.

#8 - 17.07.2023 03:22
[spoiler]

Senin birlik üyelerine ve sana gelirsek Ukeme dediğin dostumuz bisiklete shotgunla biniyor şikayetten yana değiliz ki ona şikayet açalım sor bakalım adına şikayet açılmış mı? O interior içine girdiğimiz yerde Ukeme bizi sana getiriyor zaten en son binadan çıktığım zamanda kendisi bisikletle gidiyor. İdlewood birliğinde hiç bir şekilde yer almadım göremezsinde.

#9 - 17.07.2023 12:18
Pek bir savunma göremedim ama neyse. Piazza ve Poschevo ile olan savaşa hiç dahhil olmadım, sanıyordum un arkasına sığınmamalısın. Sonuçlanabilir.