Konu: [11.07.2023] Finn Ramberg  (Okunma sayısı 306 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.07.2023 15:21
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Finn Ramberg @AegeaNee 
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Video
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş ile kovalamaya girdik ve daha sonra motora geçti sonrasında ben de motora geçtim ve kişiye videoda görüldüğü üzere her ne yaparsak yapalım motordan düşmüyordu.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kaçmak için de bu yollara başvurmayın, gerek yok. Oyun oynuyoruz win için canınızı verecek kıvama geliyorsunuz. Gelmeyin.
« Son Düzenleme: 11.07.2023 15:27 Mothership »

#1 - 11.07.2023 18:28
Öncelikle selamlar, videolarınızı izledim. Cleo veya cs bana bir şey yazdınız no fall gibi bir şey fakat bunun ismini bile biliyorsanız nasıl bir hile olduğunu da biliyorsunuzdur. Cleo dosyamı atabilirim. Eğer bahsettiğiniz gibi bir cleo cs varsa bu şöyledir... Ya hiç düşürmez ya da düşersiniz videonuzda da görüldüğü gibi düşüyorum ve geri binmiş gözüküyorum fakat bunu kendi karakterim saniyeler içinde gerçekleştiremez. Cleo veya cs kullanıyor olsam motordan düşme animasyonu olmaz, ismini biliyorsanız denemişsinizdir ve sizde bunu biliyorsunuz. Win için bunları yapmaya gerek yok gibi cümleler hitamlarda bulunmaya hiç ama hiç gerek yok. Win için oynuyor olsaydım oradan bir yolunu bulur q atar kaçardım. Zaten kendim bir süre sonra pes edip teslim oldum. FPS im oldukça düşük bundan kaynaklanıyor olabilir, bilgisayarım iyi olsaydı kanıt alabilirdim fakat bir kanıtım yok. Bu kapsamda değerlendirilirse sevinirim ek ve ek olarak ilk kez hile şikayeti yiyorum, savunmam bu kadar.

#2 - 12.07.2023 01:42
Öncelikle selamlar, videolarınızı izledim. Cleo veya cs bana bir şey yazdınız no fall gibi bir şey fakat bunun ismini bile biliyorsanız nasıl bir hile olduğunu da biliyorsunuzdur. Cleo dosyamı atabilirim. Eğer bahsettiğiniz gibi bir cleo cs varsa bu şöyledir... Ya hiç düşürmez ya da düşersiniz videonuzda da görüldüğü gibi düşüyorum ve geri binmiş gözüküyorum fakat bunu kendi karakterim saniyeler içinde gerçekleştiremez. Cleo veya cs kullanıyor olsam motordan düşme animasyonu olmaz, ismini biliyorsanız denemişsinizdir ve sizde bunu biliyorsunuz. Win için bunları yapmaya gerek yok gibi cümleler hitamlarda bulunmaya hiç ama hiç gerek yok. Win için oynuyor olsaydım oradan bir yolunu bulur q atar kaçardım. Zaten kendim bir süre sonra pes edip teslim oldum. FPS im oldukça düşük bundan kaynaklanıyor olabilir, bilgisayarım iyi olsaydı kanıt alabilirdim fakat bir kanıtım yok. Bu kapsamda değerlendirilirse sevinirim ek ve ek olarak ilk kez hile şikayeti yiyorum, savunmam bu kadar.

Normal zamanda ben de kötü bir bilgisayar ile oynuyorum ancak şuan yaptığınız savunma bile değil ha size göre yeterlidir anlarım. Bu tarz cleoları bilmek için kullanmaya gerek yoktur. Bizde düşüyor gözükürsün geri biniyor olursun sende hiç sarsmaz bile. FPS düşüklüğünden olsa 120 ile giderken etrafında spin attığında istersen 1 fps olsun düşersin. Savunma bu kadarsa sonuçlanabilir.

#3 - 12.07.2023 10:17
Sizleri anlıyorum, fakat mantığa aykırı eğer cleo kullansam bunu avantaj haline getiririm, sonunda kendim bilerek geliyorum. Hiç gelmesem sana daha fazla hak veririm ama cleo ve benzeri hiçbir durum yok sadece fps drop yememden oluyor.

#4 - 12.07.2023 12:24
Sizleri anlıyorum, fakat mantığa aykırı eğer cleo kullansam bunu avantaj haline getiririm, sonunda kendim bilerek geliyorum. Hiç gelmesem sana daha fazla hak veririm ama cleo ve benzeri hiçbir durum yok sadece fps drop yememden oluyor.

Dostum fps dropluk bir şey olsa altta atacağım videodaki gibi gözükür.
https://streamable.com/688lji

FPS DROP videodaki gibi gözükür, yine senin görüntün. Ancak şikayet sebebi olan durumlarda FPS DROP ile alakalı hiçbir şey bulunmamakta. Senin sonradan durup durmamanla ilgilenmiyorum ikide bir aynı şeyi tekrarlamanın bir anlamı yok. Benim bakış açımdan, ah lan 2 kere pit yedik düşmedik şimdi kaçmaya devam edersek tekrar atar yine düşmem hile şikayeti açarlar belli olmasın şimdi diyip durmuş olman daha yüksek bir ihtimal. Ha tabi ki böyle düşünememiş olabilirsin problem değil ancak kullandığın şey ortada, FPS DROP bahaneleri artık sıktı bunun fps drop ile alakası yok FPS drop olsa senin yanına pit atmaya girdiğimde geriye giderdin atamazdım. Kendi etrafında beyblade gibi dönüp geri dümdüz ilerliyorsun bu da demek oluyor ki pit başarılı olmuş sana işlemiş. Uzatmanın manası yok her ne yaptıysan arkasında dur. FPS drop konusuna açıklık getirmek için son iletimi attım gerisi adminlerin işi sonuçlanabilir. İyi forumlar.

#5 - 14.07.2023 03:38
Finn Ramberg karakteri oyun içerisinden 3. parti yazılım kullanım sebebiyle cezalandırılacaktır.