Konu: DM-illegal kural ihlali. Meta Mix.  (Okunma sayısı 373 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 11.07.2023 13:50
Tekrardan selamlar, şikayet altındaki boş iletileri cevaplamaktansa "Mongols" iki aylık birlik yazılan iddialara savunma getireceğim.

Bertuzzi 2023 yılının üçüncü ayında kapatılıyor.

Mongols ise 2023 yılının ilk ayında açılmış bir birlik.

Stefano karakteri aktif olarak Bertuzzi birliğinde rol yapmış bir oyuncu, rütbe olarak da yüksek bir rütbede ve aktif olarak rol yapan bir oyuncuydu adı Bertuzzi ile bütünleşen. Noah Lawson karakteri de sekiz aydır oynanılan bir karakter ve Stefano karakterini defalarca rollerinde gördüm. Dante'nin İtalyanca bilmesi sayesinde bilgi aktarımı yapıldı yine aynı şekil Zach karakteri mekana gelerek teyit ettikten sonra hareket edip maskeli ve anonim bir biçimde yelek bile giymeden Stefano karakteri infaz edildi.

Hiçbirimiz MSB'de çalışmıyoruz tebrik ederiz vatani görevini tamamladıysa da oyunla alakasını çözemedik.

Harici olarakta şikayet konusunu şikayet edilen ve eden kişi hariç herkes ileti yollamış, halen daha yediremediğiniz bazı şeyler var gibi duruyor.  ;)

Dostum mantıklı bir savunma yapamayıp konuyu başka taraflara çekme biz burada bertuzzi birliğinin kapanmasından değil Berkay kardeşimizin askere gittiğinde sizin birliğinizin olmadığından bahsediyoruz. Vice roleplay açıldığı günden beri kanıtlarla sonuca varan bir yönetime sahip ve Vincenzo Stefano karakteri ile ilgili IC Bertuzzi bağlantısı kurabileceğiniz tek bir kanıtınız bile yok varsa da hala bekliyorum. Yoksa zaten vay halinize.

#11 - 11.07.2023 15:26
Selamlar, şikayette kendimle ilgili kısımları savunup başka ileti atmayacağım.

Karakterim Mongols birliğine Nomad olarak geldi ve bir Nomad olarak OMG kültürü gereği bölgesindeki yelek kardeşlerine yardım edip savaş sonrasında bölge yamasına hak kazandı. Motor kulüplerinde konuyla ilgili bir arkadaş varsa zaten bilir; bir kulübün anakolu bir Charter'ın savaşa girdiğinden haberdar olur. Mongols MC'de Bertuzzi ailesi ile savaşa girmiş bir birlik Bertuzzi tanıtımda Mongols ile rol yaptıklarının ekran görüntüleri de mevcut. Zaten oradaki kilit karakter ben değil Zach karakteriydi ve rolün öyle gelişmesinin sebebi de karakterimin İtalyanca bilmesiydi. Zaten rolün içerisinde bir absürtlük bulunuyordu o da şöyle: Charles isimli karakter Bertuzzi'nin aktif olduğu dönemlere tanıklık etmeden Stefano ile OOC samimiyetten ötürü "cephe nasıldı?" "Bertuzzi intihar etmiş?" gibi sorular sormasıydı. Bertuzzi ile ilgili yorumları duyunca, İtalyanca konuşmalara şahit olunca çavuşumuz bilgilendirildi ve infaz emri geldi. Zachary ile birlikte yelekleri çıkarıp anonim bir şekilde içeriye girerek Stefano karakterini vurduk. Emote üzerinde de bu belli oluyor. Orada Charles karakteri de vurulabilirdi ama Charles'ın Bertuzzi bağlantısı bilinmediği için DM atılmadığı gibi, DM atma gayesinde bulunsak kendisini de pek tabii vurabilirdik. "Haritadan silinmiş zayıf tarafın adını anarsan öldürebilirsin." İnfaz noktasında olması için de OOC mağduriyet yaratmamak adına yöneticiye başvururduk. Rolsel işleyişte hala Bertuzzi konuşulmaya devam ettiği için konuşanlar bizim için gerçeli şüphe kavramını gün yüzüne getiriyor. Kellesi Garza tarafından dağıtılmış bir birlik hakkında ulu orta konuşmak bu rolü doğuruyor, bazen sessiz kalmak en iyisidir.  Yine aynı şekilde MIX yapıldığının kanıtı diye benim forum profiline baktığımın resmini paylaşmışsın, evet vurduktan sonra baktım. Kendin söylüyorsun 7 aydır Bertuzzi birliğinde değilim diye. Dediğin mantıkla ilerleseydik Bertuzzi ismini görmediğim için vurmamam gerekiyordu, kısacası verilen emir doğrultusunda karakteri CK ettik Garza'dan aldığımız hakla birlikte. Benim zaten Bertuzzi birliğine karşı zamanında da bir kinim yok bilen bilir, rol oyundan çıktıktan sonra unutulması gereken bir kavram. Sadece role uydum, tezkeren hayırlı olsun. @Fregeor
« Son Düzenleme: 11.07.2023 15:35 lencarst »

#12 - 11.07.2023 17:03
Dediğim gibi karakterim Bertuzzi'ye index bir şekilde çıkmadı,  Bertuzzi ile olan savaşınız çok eskiye dayanmıyor, Benim de olmadığım bir dönemde savaşmışsınız
o dönem birliğin içinde olmadığım için karakterimi CK etmedim. Bundan 7 ay öncesine kadar birliğinizin ismini de hiç duymadım birliğinizle rol de yapmadım, karakterleriniz
karakterimi tanımıyor bile. Tarafımdan gelen son iletidir. Sonuçlanabilir.

#13 - 11.07.2023 17:09
Sonuçlanabilir.

#14 - 11.07.2023 18:21
Selamlar, şikayette kendimle ilgili kısımları savunup başka ileti atmayacağım.

Karakterim Mongols birliğine Nomad olarak geldi ve bir Nomad olarak OMG kültürü gereği bölgesindeki yelek kardeşlerine yardım edip savaş sonrasında bölge yamasına hak kazandı. Motor kulüplerinde konuyla ilgili bir arkadaş varsa zaten bilir; bir kulübün anakolu bir Charter'ın savaşa girdiğinden haberdar olur. Mongols MC'de Bertuzzi ailesi ile savaşa girmiş bir birlik Bertuzzi tanıtımda Mongols ile rol yaptıklarının ekran görüntüleri de mevcut. Zaten oradaki kilit karakter ben değil Zach karakteriydi ve rolün öyle gelişmesinin sebebi de karakterimin İtalyanca bilmesiydi. Zaten rolün içerisinde bir absürtlük bulunuyordu o da şöyle: Charles isimli karakter Bertuzzi'nin aktif olduğu dönemlere tanıklık etmeden Stefano ile OOC samimiyetten ötürü "cephe nasıldı?" "Bertuzzi intihar etmiş?" gibi sorular sormasıydı. Bertuzzi ile ilgili yorumları duyunca, İtalyanca konuşmalara şahit olunca çavuşumuz bilgilendirildi ve infaz emri geldi. Zachary ile birlikte yelekleri çıkarıp anonim bir şekilde içeriye girerek Stefano karakterini vurduk. Emote üzerinde de bu belli oluyor. Orada Charles karakteri de vurulabilirdi ama Charles'ın Bertuzzi bağlantısı bilinmediği için DM atılmadığı gibi, DM atma gayesinde bulunsak kendisini de pek tabii vurabilirdik. "Haritadan silinmiş zayıf tarafın adını anarsan öldürebilirsin." İnfaz noktasında olması için de OOC mağduriyet yaratmamak adına yöneticiye başvururduk. Rolsel işleyişte hala Bertuzzi konuşulmaya devam ettiği için konuşanlar bizim için gerçeli şüphe kavramını gün yüzüne getiriyor. Kellesi Garza tarafından dağıtılmış bir birlik hakkında ulu orta konuşmak bu rolü doğuruyor, bazen sessiz kalmak en iyisidir.  Yine aynı şekilde MIX yapıldığının kanıtı diye benim forum profiline baktığımın resmini paylaşmışsın, evet vurduktan sonra baktım. Kendin söylüyorsun 7 aydır Bertuzzi birliğinde değilim diye. Dediğin mantıkla ilerleseydik Bertuzzi ismini görmediğim için vurmamam gerekiyordu, kısacası verilen emir doğrultusunda karakteri CK ettik Garza'dan aldığımız hakla birlikte. Benim zaten Bertuzzi birliğine karşı zamanında da bir kinim yok bilen bilir, rol oyundan çıktıktan sonra unutulması gereken bir kavram. Sadece role uydum, tezkeren hayırlı olsun. @Fregeor

Mix yaptığınız söylediklerinden zaten belli oluyor. Karakterlerinizin hiçbirinin Stefano karakterini ic tanıma ihtimali yok ama sen Caine karakterindeyken bizimle çok rol yaptığın için OOC tanıyorsun ve "yeni
 arkadaşlarının" isteği üzerine vuruyorsun. Uzun uzun lafı dolandırmak yerine stefanoyu ic tanıdığınızı kanıtlayacak bir kaç ss gösterebilirsin. Ha bir Bertuzziden bahsedildiği için vurduğunu söylüyorsun ama o durumda benim karakterimin vurulması gerekirdi.

Alo 153 metamix bırakma hattı

#15 - 12.07.2023 14:48
Vincenzo ve Charles karakterlerinin uluorta yerde uzun zaman önce ölen Bertuzzi hakkında konuşması kendilerini ele vermelerine sebep olmuş. Bu konuşmaları anlayabilen bir Mongols üyesinin de harekete geçmesi oldukça doğal. Şikayette sorun bulunmuyor.

Ek olarak, şikayetle alakasız iletilerin sahiplerine işlem uygulanacak.