Konu: Jaimeson Lampkins fear-rp  (Okunma sayısı 200 defa)

#0 - 09.07.2023 05:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jaimeson Lampkins @CheffOfficial

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tyron_Flord

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss'lerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, gece saatlerinde mahallede rol yaparken bir anda bir araç geliyor ve hiçbir nedeni yokken bana ve arkadaşıma agresif rol sergiliyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/1117914145975697549/1127424876391714968/samp_09_07_2023_03_32_05.png

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin Fear-RP'den ceza almasını talep ediyorum.

#1 - 09.07.2023 12:18
Oşmanımı çok kızdırmışsınız belli yoksa yapmaz böyle şeyler

#2 - 09.07.2023 21:35
karakterimi nasil yönlendirmem gerekiyorsa öyle yönlendiriyorum, leroyce karakterine de hiçbir karakter agresif rol yapmıyor ve yapmıyor diye de yapmayacak diye bir kural yok. leroyce'u diğer karakterlerden ayıran ne, o kim de ona karşı korkulsun? yanındaki Tyron karakteri de karakterime nasıl yanaşıyorsa öyle bir tepki aldı, getto mahallesinin tekinde maskeli bir siyahi gördüğünde kimse bunu hoş karşılamaz ve öyle de oldu. ayrıca bunların sonunda yine arkadaşınızı discord sesinden çağırdınız, sonra da beni vurmayı denedi. düşmediğim için mi bu şikayeti açtın?

#3 - 09.07.2023 22:48
İlk olarak oraya ilk geldiğin andan itibaren agresif yapıyorsun. O mahallede onaylı bir birlik var, agresif yaptıktan sonra ne dememizi bekliyorsun?
İkinci olarak arkadaşımızı biz çağırmadık, konuşmaları görecek kadar yakındı, küfürleri duydu ve yanımıza geldi.

#4 - 09.07.2023 23:23
eğer onaylı bir oluşumsan ve onaylı oluşum rolü yapabildiğini düşünüyorsan zaten orada nasıl bir tepki vermen gerektiğini bilirsin, mantıklı bir rol yapacak olsaydın Jaimeson Lampkins karakterini orada CK da edebilirdin ve buna göz yumardım. ona rağmen hiçbir rol yapmayıp, karakter de yönlendirmeyip direkt olarak şikayet açıyorsun ve bunda mantığa sığar ne bulmamı bekliyorsun? ortada hiçbir şekilde ihlal yok, oraya tamamen karakterimin CK olabilecek veya vurulabilecek olasıkları kabullenip gittim. sadece bunların sonucunda karakterime ateş açıldı, arabasına zarar geldi ve yeniden böyle bir işe kalkışacağını da düşünemiyorum :palmiye:

ki eğer rolün hatalı olduğunu düşünüyorsanız role bu şekilde devam etmemeliydiniz, rolün tamamen kural ihlallerinden oluştuğunu düşünüp bu şekilde silaha sarılmak da saçma

#5 - 09.07.2023 23:58
Yaptığın rolün saçma olduğun düşündüğüm için bu şikayeti açtım. Hiçbir nedenin yokken onaylı oluşumun olduğu bir sokağa gidip, agresif rol yapıyorsun.
Doğal olarak sana da agresif yaklaşıyoruz. Bana mantıklı rol yapmaktan bahsediyorsun, sana soruyorum senin yaptığın çok mantıklı bir rol mü?
Arkadaş savunmasını yaptıysa sonuçlanabilir.

#6 - 10.07.2023 00:01
maskeli bir siyahi karakterim ve yanındaki karakterlere ateş açıyor arkadaşım, ekran görüntülerinde de gördüğün gibi olayın seninle bağlantılı olan hiçbir tarafı yok ve farkına varabiliyorsan tamamen maskeli olan karaktere odaklı roller yapılıyor. tek yaşanılan şey bu, ortada hiçbir kural ihlali olduğunu düşünmediğimi yeniden söylüyorum ve gereksiz ileti çokluğuyla şikayeti meşgul etmemize gerek yok

#7 - 10.07.2023 00:26
umarım bu şikayet trouble off all timesın kulağına gitmez

#8 - 10.07.2023 05:27
karakterimi nasil yönlendirmem gerekiyorsa öyle yönlendiriyorum, leroyce karakterine de hiçbir karakter agresif rol yapmıyor ve yapmıyor diye de yapmayacak diye bir kural yok. leroyce'u diğer karakterlerden ayıran ne, o kim de ona karşı korkulsun? yanındaki Tyron karakteri de karakterime nasıl yanaşıyorsa öyle bir tepki aldı, getto mahallesinin tekinde maskeli bir siyahi gördüğünde kimse bunu hoş karşılamaz ve öyle de oldu. ayrıca bunların sonunda yine arkadaşınızı discord sesinden çağırdınız, sonra da beni vurmayı denedi. düşmediğim için mi bu şikayeti açtın?
q atmasaydın vururduk merak etme  O:-)

#9 - 10.07.2023 09:20
Karakter cezalandırılacak.