Konu: John_Argent Aubrey_Kennedy Hatalı Emote- Non RP Agresif RP  (Okunma sayısı 318 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 06.07.2023 22:05
Canım kardeşim o araba sedan değil buritto kolay kolay yapamazsın o olayı o araçta anlamıyor musun? rolünüz saçma geldiği için sizi b den uyardım dinlemediniz rolden kaçtın şikayet açtım. Bak bendede hata var demem sürekli rol kavramı var orda hata ettim sadece?
Ben rolden kaçtım öyle mi? SSleri kontrol et derim.

#11 - 06.07.2023 22:06
Yolda geçerken motorla aracımın önünü kesiyorsunuz ardından size birşey demeden küfür ediyorsunuz? ayrıca aracın camı kapalıydı??
Kardeşim önünü neden kestiğimi anlamıyorsun galiba. Rolden kaçmaya çalışıyorsun.

#12 - 06.07.2023 22:07
Canım kardeşim o araba sedan değil buritto kolay kolay yapamazsın o olayı o araçta anlamıyor musun? rolünüz saçma geldiği için sizi b den uyardım dinlemediniz rolden kaçtın şikayet açtım. Bak bendede hata var demem sürekli rol kavramı var orda hata ettim sadece?
Ben rolden kaçtım öyle mi? SSleri kontrol et derim.
Ben kaçtım kardeşim sen kaçtın demiyorum anlamıyor musun? sürekli rol kavramını ben uygulamadım. tek hatam o diyorum.

#13 - 06.07.2023 22:11
Ben gayet anlıyorum güzel kardeşim sen yazdığına iyi bak rolden kaçtım ve şikayet açtım diyorsun.

#14 - 06.07.2023 22:12
Ayrıca başkalarından duyduğun şeyleri aban anlatma :-[ :-[

#15 - 06.07.2023 22:12
Ben gayet anlıyorum güzel kardeşim sen yazdığına iyi bak rolden kaçtım ve şikayet açtım diyorsun.
Rolden sence neden kaçtım kanka sizin kötü rol yaptığınız için olabilirmi? bi düşün istersen.

#16 - 06.07.2023 22:14
Rolden sence neden kaçtım kanka sizin kötü rol yaptığınız için olabilirmi? bi düşün istersen.
Bizim yaptığımız roller seni ilgilendirmez ayrıca kötü rol yapan biz değil sensin bir bak derim.

#17 - 06.07.2023 22:15
Ayrıca başkalarından duyduğun şeyleri aban anlatma :-[ :-[
ne duymuşum başkalarından kardo söylesene?
i

#18 - 06.07.2023 22:15
Bizim yaptığımız roller seni ilgilendirmez ayrıca kötü rol yapan biz değil sensin bir bak derim.
Eminsin yani ben kötü rol yapıyorum  aynen kanka tamam

#19 - 06.07.2023 22:18
Daha fazla yanıta gerek yok, sonuölanabilir.