Konu: Maske_48419  (Okunma sayısı 111 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.07.2023 15:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_48419 -

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşım hood savunurken aşağıdayken bu arada hit atıyor, daha sonrasında yemek yiyip yukarı çıkıyor, canının fulluyor. Eski savaşlarda çoğu jail sebebim bundan dolayıydı, gereği yapılırsa sevinirim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/czkpoh7

Ek açıklamalar(varsa): Caydırıcı bir ceza verilirse sevinirim, hit atıyoruz atıyoruz can fullüyorlar.

#1 - 03.07.2023 20:15
Hit yediğimin kanıtı yok. O bölgeyi basmadan önce yedim. Chatte zaman da gözükmüyor. William Proust'tan gelen "gir" callıyla birlikte canımı fullemek suretiyle yedim.

Ekstra olarak,

Spoiler: GösterGizle
"Arkadaşım hood savunurken aşağıdayken bu arada hit atıyor, daha sonrasında yemek yiyip yukarı çıkıyor, canının fulluyor. Eski savaşlarda çoğu jail sebebim bundan dolayıydı, gereği yapılırsa sevinirim."

Güzel yalan gevelemişsin seninle çatışıyorum ve aşağı inip yiyorum ha? Demek öyle :D :D :D :D bunu kanıtlarsan cezamı çekerim ancak bunu kanıtlayacağını sanmıyorum dostum açtığın bütün şikayetler bizim size açtığımız şikayetlerden aldığın ss görüntüleri zaten hilen kapalı oynasan kayıtlı gezerdin zaten bunu da kanıtlardın  ::) Neyse diyecek başka söz yok kısacası çatışma öncesi yiyorum çatışmaya bir katkısı yok 113 olan canımı 116'a çekiyorum.

#2 - 04.07.2023 14:38
Savunma yeterli görüldü.