Konu: Michael Donovan  (Okunma sayısı 303 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.07.2023 13:44
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Michael Donovan @Nightmare
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.07.2023

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 3 Temmuz.. İlk iki hitte problem yok, son iki hit şüpheli. İlgilenecek yönetici gereken kararı verir.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):Şaklabanlığa lüzum yok. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 03.07.2023 14:00 Pondicherry »

#1 - 03.07.2023 14:00
Toksiklik vesaire olmadan düzgünce konuşalım. Öncelikle zaten fark ettiysen seninle çatışıyorum orada başka birisiyle değil, o yüzden odağım hep sende neden bir anda başka yere bakayım ve seni vurayım? Siz baskın atmadan önce orada afk olduğum için geldiğinizi son anda gördüm o yüzden video kaydını geç açmışım orayı alamadım o yüzden kanıtlı savunma yapamıyorum

#2 - 03.07.2023 14:07
Toksiklik vesaire olmadan düzgünce konuşalım. Öncelikle zaten fark ettiysen seninle çatışıyorum orada başka birisiyle değil, o yüzden odağım hep sende neden bir anda başka yere bakayım ve seni vurayım? Siz baskın atmadan önce orada afk olduğum için geldiğinizi son anda gördüm o yüzden video kaydını geç açmışım orayı alamadım o yüzden kanıtlı savunma yapamıyorum
Toksiklik yok brom. Canını yerim. İlgilenecek yönetici savunmanla ilgilenir. Ama şey kısmını anlamadım. Geldiğimizi son anda gördün, video kaydını geç açtın. Biz oraya gelirken otoparktan merdivenden falan çıktık zaten. Bu pozisyonu alır yani kaydın. Her neyse.. Buna benzer bir şikayet linki daha bırakıyorum, yönetici ilgilenir.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=138882.msg916544#msg916544

#3 - 03.07.2023 14:13
Biraz daha yakın bir görüntü de bırakayım.

#4 - 03.07.2023 15:01
Kışkırtıcı iletiler temizlendi, tekrarında işlem uygulanacak.

#5 - 03.07.2023 16:57
Biraz daha yakın bir görüntü de bırakayım.

Dediğim gibi, zaten sana odaklıyım senin ekranında anlık olarak öyle gözükmüş olabilir ilgili yetkili inceler zaten sonuçlanmaya bırakalım

#6 - 23.07.2023 16:12
Hile kullanımı için yeterli kanıt bulunmuyor.