Konu: 01.07.2023 - Maske_30389 - Non-Rp Driving  (Okunma sayısı 171 defa)

#0 - 01.07.2023 05:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_30389

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Elizabeth Moore - @bubanshee

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.07.2023 - 05.05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek
- Sürekli olarak ters şeritten sürmek, kaldırımlara çıkmak
- Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek
- Polis barikatlarına rağmen yoldan geçmeye çalışmak, barikatın yanından dolanarak bölgeye girmeye çalışmak
- Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak
- Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek
- Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek
- Normalde araçla girilmemesi gereken yerlere bisiklet, motosiklet vb. küçük araçları sokmak (Örn: Maden ocağına bisikletle girmek, motorla/bisikletle barikatların üstünden atlamak)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşı yaklaşık olarak on beş dakika boyunca kovaladık ve aracı bozulacağı an köprüden aşağıya atladı ve hiç böyle bir şey yapmamış gibi bir de üstüne araçtan çıkıp köprüden aşağıya yaya olarak atlayıp kaçtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Sürücünün bu dostumuz olduğunun görüntüsü.

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 01.07.2023 06:19
Şikayet Edilen Karakter: Tyron Flord @Kalaskov

KANIT;
Spoiler: GösterGizle

Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 01.07.2023 13:27
@Kalaskov videodaki kazanın ardından kaza rolü gerçekleştirdiniz mi? Yoksa o taklanın ardından aracı kullanmaya devam mı ettiniz? Yapılan şikayette şu an siz hatalı konumdasınız ancak bir savunmanız var mı?

#3 - 02.07.2023 00:05
Görüntüde göründüğü gibi uçtuktan sonra araç patlıyor patlama ile birlikte buga giriyorum belki bug sorunu çözülür diye oradaki mekanlardan birine gir çık yapıyorum ve bütün harita kayboluyor. (Etrafta binalar görünmüyor ama çarpıyorum.) Tabi raporuma geç saat dolayısıyla bakan olmadığı için on dakika bekleyip sonrasında çıkıyorum. Bugün ise girdiğimde bugdan kurtulmak için rapor atıyorum bugdan öyle çıkıyorum. Çok irdelemeye gerek yok diye düşünüyorum, sonuçlanabilir.

Loglarda attığım rapor gözükmezse ve inanmazsanız diye chatte attığım rapor gözükmekte.
Spoiler: GösterGizle

#4 - 02.07.2023 06:01
Öncelikle "uçtuktan sonra araç patlıyor ve buga giriyorum, bugdan kurtulmak için oradaki mekanlardan birine gir çık yapıyorum" demişsiniz ancak buga girdikten sonra herhangi bir mekana gir çık yapabilecek durumdaysanız, orada kalıp role devam da edebilirdiniz. Buna ek olarak, orada köprüye düşüyorsunuz ve köprüye en yakın mekan Little China içerisinde bulunuyor. İddianıza göre bugdaydınız ancak Little China'a kadar koştunuz ve orada gir çık yaptınız. Savunma pek inandırıcı gelmedi, sonuçlanabilir.

#5 - 03.07.2023 15:27
Olay örgüsü bahsettiğiniz gibi gelişmiş olsa dahi burada büyük eksikler söz konusu. Buga girip rapor atmış olsanız dahi burada rolü paylaştığınız kişilere durumla alakalı bilgi vermeniz gerekiyordu. Kaldı ki, bize sunduğunuz kanıtlar da yetersiz görünüyor. Mesela attığınız SS'te saat ve tarih bilgisi yok, raporu gönderdiğinize dair net bir görüntü yok. Karakter ceza alacak.