Konu: Marko Montenegro [27.06.2023]  (Okunma sayısı 105 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.06.2023 21:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marko_Montenegro  @MarkoRoshan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Martin Bonetti

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: VDM, Trolling, İmla Kuralı

Alıntı
VDM, Trolling, İmla Kuralı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş ile tartışma halindeydik, bizle sürekli agresif role girmeye çalışıyor ve vdm atıyor, aynı zamanda noktalama işaretlerinede dikkat etmiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): kendisini role fazla kaptırmış ki doğru yazamıyor bile, ooc sicili trolling,/q gibi cezalar ile dolu bunları dikkate alarak cezalandırmanızı talep ediyorum.

#1 - 28.06.2023 01:05
Dostum "Hadi" ve diğer cümlelerim sizlere hep seslenme cümlesiydi bundan mütevellit sizlerde TDK kuralı ihlal ediyormuşum diyorsunuz. Geçmiş sorunlarım sizleri asla ilgilendirmemekte bu durumu göz önünde tutarak yetkililerin mevcut olan işlemler üzerine ekleyip de bir şeyler yapacağını düşünmüyorum ve bunu düşünebilmek direkt onların işlerine fırça atmak gibi bir şey olmuş olabilir. İki role gelemiyorsunuz "Agresif Rol" diyorsunuz. Rol yapamayacaksanız  uzaklaşabilirsiniz kardeşim Shotgun çekmenize gerek yoktu ve diğer fotoğrafta düşen arkadaşın ise karşıma çıkıp yumruk sallıyordu keşke onları da SS alsaydın çünkü benim orada ona dokunmam haklıydı. Hard Roleplay yaptığımdan ötürü karşımda yumruk sallayan birisine arabamı dokundururdum. :)  :sampanya:
« Son Düzenleme: 28.06.2023 01:08 MarkoRoshan »

#2 - 28.06.2023 11:55
tamam ::)  shtogun çektik doğru fakat güvenli bölgeye kaçıp "orospu çocukları" diye bağırman sakıncalı diye düşünüyorum, kaçmasaydın düşerdin zaten. Daha sonrasında yoldan geçen polislere bizi şikayet ediyorsun, illegal birlikteysen başka illegali polise şikayet edemezsin diye biliyorum.

sste gördüğün gibi uzaklaşıyoruz fakat sen hala bizim arkamızdan orospu çocukları diye geliyorsun ;)  :sampanya:
« Son Düzenleme: 28.06.2023 12:21 Fahrenheit »

#3 - 29.06.2023 00:40
Karakter cezalandırılacak.