Konu: Tahir_Hajdari, Joshua_Western, Edwin_Davidson / MİX  (Okunma sayısı 411 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.06.2023 13:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Turhan_Hajdari @Fidelity , Joshua_Western @f5rkaan , Edwin_Davidson @Kaster

Olaya dahil olan şahit karakter adı:-

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: -

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
MİX

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamın aleyküm. Revolution Racing Crew ile savaştayız. Bu arkadaşlarda bu garajdakilerin dostları. Garaja sıktığımdan peşimdeler. Arkadaşlar sadece adımın Lamar_Pierce olduğunu biliyorlar, onun haricinde ekstra karakterim hakkında hiç bir bilgiye sahip değiller. Ne hikmetse evimi bulmuşlar, buna yönelik forumlarına rol ssi atmışlar. Açıkça ev sahibi kısmında yazan Lamar_Pierce ismini görüp bu rolü yapmışlar. Kısaca MİX yapmışlar. Varsa ellerinde evimi nerden bulduklarına dair bir rol kanıtı atsınlar. Yoksa cezalarını alsınlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Rol ssleri  https://i.hizliresim.com/eg6951l.png
Kendi evimin ssi https://www.hizliresim.com/b7muvt0

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 29.06.2023 11:35
24 saat içerisinde savunmanızı yapınız. @Fidelity @f5rkaan @Kaster

#2 - 30.06.2023 10:00
Rolsel olarak kendilerinin eskiden bulunan birlik liderleriyle rol yaparak politik bir şekilde evinin adresini öğrendik. Eskiden de forum birliğe bakarsanız bunun için bir rol ekran görüntüsü paylaştım. Aynı zamanda bu rolde ben bulunmuyorum eğer bakarsanız birlik liderinin bana teslim edeceğini görebilirsiniz. Hileden ban yemiş biri için de önemsiz bir şikayet olarak görüyorum.

#3 - 30.06.2023 10:32
Yolla bakalım şu sözde birlik liderim ile yaptığın rolü de görelim. Ayrıca hileden yediğim ban seni alakadar etmez. Savunmanı yap, boş yapma.

#4 - 30.06.2023 10:34
Yaptığın rolde Dylan Cruz sana söylüyor mu Lamarin evi gantondaki Motelde diye?

#5 - 30.06.2023 15:20
Rolsel olarak kendilerinin eskiden bulunan birlik liderleriyle rol yaparak politik bir şekilde evinin adresini öğrendik. Eskiden de forum birliğe bakarsanız bunun için bir rol ekran görüntüsü paylaştım. Aynı zamanda bu rolde ben bulunmuyorum eğer bakarsanız birlik liderinin bana teslim edeceğini görebilirsiniz. Hileden ban yemiş biri için de önemsiz bir şikayet olarak görüyorum.

Bahsettiğiniz rolün kanıtlarını iletmelisiniz.

#6 - 02.07.2023 19:07
rolde dylan cruz lamarın hakkında hiç bir bilgiye sahip olmadığını söyledi, zaten sokağa 2günlük gelen bir kişinin evinin adreslerini bilmemiz çokta mümkün değil.

#7 - 04.07.2023 11:25
Sonuçlanabilir.

#8 - 04.07.2023 14:06
Rolü yöneten kişi ben değilim, Tahir_Hajdari'nin yöneltmesine göre Hajdarli birliğinde bulunarak sunucu içinde rol yapıyorum. Hajdari birliğine yeni girdim, önceki rolleri bilmem zaten sunucuda 1 levelim. Ben birlik kumarhanesinde rol yaparken birlik yöneticimiz Tahir_Hajdari kumarhane içine girdi ve Edwin ve bana böyle bir rol çıkardı. Tahir_Hajdari bizimle role girdiği için bende role dahil oldum ve Tahir_Hajdari'nin IC sözlerine göre rol sergiledim, zaten her şey rol  SS'de belli. Burada benim ve Edwin'in Mix yaptığına dair bir kanıt görmüyorum.

Saygılarla, forum yetkilisinin cevabını bekliyorum. Başka bir savunmam yoktur. Eğer benim tarafımdan bir hata varsa şikayeti açan arkadaşdan kendi şahsiyetim adına özür dilerim.

#9 - 05.07.2023 11:41
Estafurullah kardeşim, ne hatası. Sizin durumun bilincinde olmadığınızı şikayeti açtıktan sonra anladım. Ceza alacak kişi birlik lideriniz.