Konu: DM @replika  (Okunma sayısı 196 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.06.2023 11:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arsen_Kasperian

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=146424.0 Bu şikayetteki olayın hemen ardından olayın gerçekleştiği yere gelip AK-47 çıkararak Gerard ve bana ateş edip beni sistemsel düşürdü. Mongols ve Kasparov birliği arasında bu zamana kadar kibrit bile çakılmamıştı üzerimdeki yeleği görmesine rağmen ateş etmeye devam etti ben de haliyle rolü devam ettirerek yaralı rolümü yaptım. Tophane kabadayısı gibi yolda bir kadına yumruk atıldığını görüpp arabadan inip AK-47 ile bir de Vice NEWS arkasında ateş eden bir R20 görmek DM olduğunu gözler önüne seriyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

DM atmak için heyecandan typo yaptığını görebilirsiniz, bahane hazırlıyor "yumruk atarsanız ak ile tararım" diye bir kafa olamaz: GösterGizle

Ateş etmeye başlıyor. Yine typo yapmış heyecandan canım Replikam, kadını kurtaracak sonuçta aslan kardeşim.: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): insan tercihlerini yaşar

« Son Düzenleme: 27.06.2023 11:24 lencarst »

#1 - 27.06.2023 15:21
Sen o skininle bir de bana mı laf yapıyorsun ya ahahahahahahahhs 🤝 Bu arada kardeşim falan fazla samimiyet kurmayalim cocuklar

kabadayı rolü vesaire yapmadım, dün adminler o rolden sonra yanima geldi ve onlara da anlattım. Belicia karakteri ile rol gecmisimiz var, ayriyeten @Mnemosyne benim açtığım şikayette Belicia ve Gerard harici kimse ceza almayacağını söylemiş.

Ayriyeten ben Monolgs yeleği de bilmem şeyi de bilmem daha önce rol yapmamışım etmemişim ama sizin trol aktivitelerinizden dolayı bi problem çıkacağını düşünüyorsan birliğimi 50 kişi yaparim, problem yok. hayirli günler.

#2 - 27.06.2023 16:09
Merhaba, aynı olayı zaten dün değerlendirdim ve iki kişi ceza aldı, Arsen karakteri gereksiz agresif role girişerek silah çıkarıp sıkmış ve bu yüzden kendisi uyarı aldı, tekrarında ağır bir şekilde cezalandırılacak ve silahına da el konacak. Olay zaten değerlendirildiği için bu olaydan daha fazla şikayet açmayın, iyi forumlar.

Şikayetle ilgisi olmayanların iletileri temizlendi ve oyun içinden ceza aldılar.