Konu: Maske_21376  (Okunma sayısı 481 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 27.06.2023 14:49
video kaydını atsana tabi demişsin atmıyorsun. videolarımızda her şey net ve açık. Sonuçlanabilir. Arkadaşta kendisi biliyor, oraya köşeyi dönmeden önce cross koyduğunu
Madem çok istedin, bekle geliyor kanıt.  :-\

#11 - 27.06.2023 14:56
Selamlar, küçük bir şey eklemek istiyorum şimdi 1.58de evin ordan geçiyor Dylan karakteri.
Attığın videoda
Spoiler: GösterGizle

Ve direkt yönelip sıkmıyor zaten bariz belli.
Ayrıca kişi zaten tekrar sokağa gelir diye sokakta bekliyor, neden geçmesin ki? 1.59da tekrar geçiyor ssde belli

Ayrıca sokağın başında sıkmıyor ve ortalarında sıkıyor açık belli attığın videoda.
Gelelim spread yada aim'e
Şimdi sokak başında direkt sıkmıyor bu bariz belli ve başlangıçta sıkarken 27 mermi ile sıkmaya başlıyor.

Tam oldururken mermisi 0'a düşüyor 5-10 metreden zaten 30 mermiden 12 tane tutması normal değil mi zaten 5 dayanıklı gi var Dylan Cruz'un

#12 - 27.06.2023 14:59
şikayet seninmi adamınmı. yaptınız bakalım savunmanızı sonuçlansın, fazla ileti atıp admin arkadaşların aklını karıştırmaya gerek yok.

#13 - 27.06.2023 15:04
şikayet seninmi adamınmı. yaptınız bakalım savunmanızı sonuçlansın, fazla ileti atıp admin arkadaşların aklını karıştırmaya gerek yok.
Forza güzel ülkemin güzel Türkçesini düzgün kullan, arkadaşım ve aynı birlikteyiz yakında zaten tanıtım açılıyor. Ayrıca diğer video başı şimdi geliyor.

#14 - 27.06.2023 15:06
Forza_G sokak girişindeki videoyu izlemiş, zaten direkt cross koymuyorum videoda ilk saniyede sokağın girişinde gördüğüm gibi silahı elime alıyorum açık ve net gözüküyor. Spread konusunda Azad zaten söylemiş 30 mermiden 10 tanesi tutsa açık şekilde ölürsün zaten. Cross koymadım açık bariz belli.

Kanıt olarak video; (kalite düşük, bunda bir şey aramana gerek yok, streamable öyle gösteriyor)
https://streamable.com/rrwq9k

Arkadaşı görüp silahı elime aldığımın kanıtı. Videoda çok hızlı olduğu için gözükmüyor. Genede fark eden farketmiştir. Senin için atayım.  :garip:

Savunmam yeterli, dahada bir şey yazmayacağım. Yetkililer ne olacağına karar verir.
« Son Düzenleme: 27.06.2023 15:12 slox »

#15 - 27.06.2023 16:04
kendini ifşa etmişssin, iyi günler. Adminin sonucuna bakalım.

#16 - 27.06.2023 16:05
Forza_G sokak girişindeki videoyu izlemiş, zaten direkt cross koymuyorum videoda ilk saniyede sokağın girişinde gördüğüm gibi silahı elime alıyorum açık ve net gözüküyor. Spread konusunda Azad zaten söylemiş 30 mermiden 10 tanesi tutsa açık şekilde ölürsün zaten. Cross koymadım açık bariz belli.

Kanıt olarak video; (kalite düşük, bunda bir şey aramana gerek yok, streamable öyle gösteriyor)
https://streamable.com/rrwq9k

Arkadaşı görüp silahı elime aldığımın kanıtı. Videoda çok hızlı olduğu için gözükmüyor. Genede fark eden farketmiştir. Senin için atayım.  :garip:

Savunmam yeterli, dahada bir şey yazmayacağım. Yetkililer ne olacağına karar verir.
İfşa mı etmişim?  ::) Paint o dostum, sakin ol. Çerçeveye aldım, devamını sen bilmiyor musun? Cross cross diyordun, bak kanıt işte. On kere geçiyorsun, ne yapmamı bekliyorsun. En son önümden geçiyorsun. Bence biraz uyu, kendine gelirsin. Şak diye cross koymuyorum anlamıyor ayağına yatıyorsun. Devam.

Bu kadar hırs yapacağını bilsem bu kanıtlarıda atardım, Dylan'ı son geçişinde üç farklı noktadan görüyorum, hemde çok net şekilde.

Şikayeti tamamlayacak kanıtı atıp daha da yazmıyorum, sırasıyla görüntüleri aşağıya bırakıyorum;
Geçtiği yer.
Aradan dönüyor
Buradan ise geçip son karşılaştığımız vurduğum yere dönüyor. Bunu tahmin etmek çok kolay, on kere geçtiği yeri artık anlayabiliyorum. Bu üç yer ise bunu garantiliyor.

Son ekran görüntüsü, iyice anlaman için;

Olay burada bitiyor, gerisi attığın videolarda ve benim attığım videoda var. Daha da bir şey yazmayacağım. Konuyu uzatmanın manası yok, yazdıkların sadece göz kirliliğine sebep oluyor. Şikayet artık sonuçlanabilir. (Merminin görüntülerde farklı olma sebebi Dylan karakteri oradan bir kaç kere geçiyor, uyarı ateşine maruz kalıyor)

Dip not: Cross koyuyorum çünkü sebebi var. Bir bisikletin gidonunu görmeden bir şey yapmıyorum. İkincisi ise karakter sürekli etrafta turladığı için bisikleti görünce refleks olarak silahı elime alıyorum, gayet doğal bir şey. Üçüncü ve son diyeceğim şey yukarıda attığım sslerden sonra senin oraya döneceğini tahmin ile anlayabiliyorum. Üç yerden aynı anda geçiyorsun. Şikayet sonuçlansın..
« Son Düzenleme: 27.06.2023 16:27 slox »

#17 - 27.06.2023 19:05

şunuda ekleyelim şöyle.

#18 - 27.06.2023 19:54
Ahbap bisikletle gidiyorsun, burada da gayet normal sıkıyorum. Videoya iyi bak. Hırslanma artık. Bisikleti sola kırmış öyle gözükmesi normal. Şikayet sonuçlansında mümkünse bir daha karşılaşmayalım. Kırpılmış SS bir işe yaramıyor, haberin olsun. Tam halini at sana sıktığım yeri.  :-\ ( birazda net olursa ss sevinirim)
« Son Düzenleme: 29.06.2023 15:18 slox »

#19 - 27.06.2023 19:58
@METEHAN artık sonuçlansın.