Konu: Maske_21376  (Okunma sayısı 467 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.06.2023 02:46
ikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_21376

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Gördüğünüz gibi, ilk atacağım videoda arkadaş tam eve giderken geri dönüyor, birden yoldan geçen adama sıkıyor. cs go ses kasıyor olmalı. İkinci videoda ise köşeyi dönmeden oraya cross koymuş, sıkarkende slientle sıkıyor gram sekme göremedim. Ayakta sıkıyor üstelik.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/jjs078 https://streamable.com/96mb4l

Ek açıklamalar(varsa): Banlanmalarını talep ediyorum. Herşey açık ve net bariz ortada.
« Son Düzenleme: 27.06.2023 02:51 Forza_g »

#1 - 27.06.2023 03:04
Arkadaşın mal varlığını aktarabileceğini düşünüyorum. Loglar kontrol edilirse sevinirim.

#2 - 27.06.2023 03:57
Videoları upload ettim, savunmayı yarın müsait bir vaktimde yapacağım, malum sabahtan beri oyunda adam peşliyoruz. Çok yoruldum.

Arkadaşın mal varlığını aktarabileceğini düşünüyorum. Loglar kontrol edilirse sevinirim.
Mal varlığı falan aktardığım yok, yetkililerin içi rahat edecekse loglara bakabilirler..

#3 - 27.06.2023 10:16
Selamlar,

Ses kastığımı düşündüğün olayı açıklayarak başlayalım;

Savunmaya şöyle başlamak isterim, öncelikle dostum oyunda Dylan_Cruz adlı arkadaş pek çok kez birlikler arası yaşanan çatışmalarda etrafta görülmüş, oyun içi Dylan'ın infosunu bize sms yoluyla bildiriyorlar. Görüntüdeki numara benim numaram.

Neticede bunun haberini almamizla birlikte East Beach taraflarında arayışa geçiyoruz, daha detaylı görmek istersen video kaydı var. Olayın tamamı orada;

Daha sonra Dylan karakteri ne hikmetse birden ortadan kaybolunca (?) önce Colinas'a ardından Crenshaw'a doğru yola koyuluyoruz, kayıtta da göründüğü üzere.

Crenshaw'a vardığımızda siyah bir bisiklet görüyoruz, şüphelenip yanına gidiyoruz. Birden kaçmaya başlayınca bizde haliyle kovalıyoruz, kovalamaca bisikletin kayıplara karışmasıyla sona eriyor. Rol yaptığımız bölge Crenshaw'a gidiyoruz, bekleyişe geçiyoruz. Bir süre sonra siyah bir bisiklet etrafta turlamaya başlıyor. Bir geçiyor, iki geçiyor, üçüncüsünde şüphelenip daha yakına gidip bakınca Dylan karakterini görüyorum. Sabahtan beri bizi takipleyen karakter, onun olduğundan emin olunca bir iki el uyarı ateşi açıp bekliyorum. Sonra tekrar geçiyor, karakterin bisikletine değmeyeceğini biliyorum. Uyarı amaçlı belirttiğim üzere. Son geçişinde yakınımdan geçince sıkıp yaralıya düşürüyorum;

Birinci saniyeden sonrasına bakılacak olursa baya mermi kaçırdığım gayet ortada.

Üst tarafta karakter köşeden dönmeden cross koyduğumu belirtmişsin. Attığın kayıda biraz dikkatli bakmanı öneririm forza, eğer bu inandırıcı gelmediyse video kaydı atabilirim. Bisiklet ile çok açık bir şekilde önümden geçen Dylan karakteri açık hedef olmasıyla beraber çok yakın bir yerden geçiyor, mouse hareketlerim görmüş olduğun üzere karakteri tutturma amaçlı. Iskaladığım yerler dahi var. Kayıdı Dylan'ın düştüğü yere kadar atmalısın, kıp kısa kayıtlar atarak bir yere varamazsın. Ayrıca bir daha şikayet açmak için açmamanı tavsiye ederim.

Kayıtta herşeyin belli olduğunu düşünüyorum. Doğrudan önümde olan bir karakteri başka nasıl taramamı bekliyorsun, bence biraz sakin olup bunun bir oyun olduğunu unutmamalısın. Her neyse kanıtlar ve savunmam bu kadar, sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 27.06.2023 11:40 slox »

#4 - 27.06.2023 14:02
Benim anlamadığım şu. Bizim attığımız videolarda Dylan Cruz'un East Beach tarafında gezmesi olayı ne kadar ilgilendiriyor? Attığımız videolarda tam eve gidecekken birden hemen arkana dönüp sıkıyorsun. Dylan Cruz 150canlı sen onu 3saniye içerisinde AK ile ayakta tarayarak düşürüyorsun. Kendi attığın videoda kendini ifşa etmen açıkcası komik bir durum. Attığımız videolarda her şey net. Dylan Cruz karakteri daha köşeyi dönmeden Maske_21376 adlı şahıs, oraya cross koymuş bekliyor.

#5 - 27.06.2023 14:04

Sen bu videonun devamını atsana ya. Bizim videomuz 11saniye senin ki üç saniye, köşeyi dönmeden önce ki videonuda at bakalım.

#6 - 27.06.2023 14:27
.
« Son Düzenleme: 27.06.2023 15:13 slox »

#7 - 27.06.2023 14:31
Kayıtta her şey açık ve net zaten, hala kin kovalamaya çalışma.. Şimdi tekrar izledim. Bana şikayet açmanın sebebiyle alakasız bir konu şuan. Sen bana hileden şikayet açmadın mı?  O:-)

#8 - 27.06.2023 14:32
Csgo ses kasıyor falan yazmışsın, onun için East Beach kaydı var dostum.
« Son Düzenleme: 27.06.2023 14:34 slox »

#9 - 27.06.2023 14:40
video kaydını atsana tabi demişsin atmıyorsun. videolarımızda her şey net ve açık. Sonuçlanabilir. Arkadaşta kendisi biliyor, oraya köşeyi dönmeden önce cross koyduğunu