Konu: Eoghan McKenna dm  (Okunma sayısı 235 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.06.2023 16:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Eoghan McKenna @Forza_g

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
dm, emotesuz ateşleme

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: bismillahirahmanirrahim sunucuya allahin izniyle sabah giris sagladim 1 levelim vurmayan kalmadi random afkyken sıkmıslar yine emoteda chatime dusmemis varsa savunmaya eklerse sevinirim

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 26.06.2023 16:48
brawlda silah çekip düşüyorsunuz sonra gelip vuruncada şikayet açıyorsunuz. Derdinizi anlayamadım, kanıtları bir güzel toparlayayım şikayete ekleyeceğim.

#2 - 26.06.2023 16:49
ne brawlı ne silahı karakterim sabah onaylandı

#3 - 26.06.2023 16:53
şöyle bir emot attığıma dair kanıt var, eğer ki adminler chatlogun devamını isterlerse forum PM üzerinden ulaştırabilirim.

#4 - 26.06.2023 16:58
şöyle bir emot attığıma dair kanıt var, eğer ki adminler chatlogun devamını isterlerse forum PM üzerinden ulaştırabilirim.
kırpılmış ekran görüntüleri kanıt niteliği taşımıyor, neden vurduğun hakkında da savunma yaparsan sevinirim bildiğim kadarıyla rolümüz olmadı

#5 - 26.06.2023 17:18

Burada zaten bu bahçe benim diyorsunuz, sende o bahçede dikiliyorsun.

#6 - 26.06.2023 17:23

Burada zaten bu bahçe benim diyorsunuz, sende o bahçede dikiliyorsun.

dost bu attıklarının benimle alakası ne 1 levelim sivilim diyorum random afk bıraktım vurdun, birileri seni vurdu diye aynı bölgede bekleyen, yürüyen, koşan, hoplayan herkesi vuracak mısın?

#7 - 26.06.2023 17:32
random afk bıraktım diyorsun 2saattir o bahçede duruyorsun, bir insan random afk atarken özenle orayı seçmez kanka. Zaten karaktere ck atmışım sana halen savunma yapıyorum oda değişik bir konu

#8 - 26.06.2023 17:35
random afk bıraktım diyorsun 2saattir o bahçede duruyorsun, bir insan random afk atarken özenle orayı seçmez kanka. Zaten karaktere ck atmışım sana halen savunma yapıyorum oda değişik bir konu
karakterini cklaman seni cezadan kurtarmıyor savunma yapıp yapmamak senin kararın ekstra olarak nerede afk bırakacağımı sana mı soracağım?

#9 - 26.06.2023 17:39
afk bırakırken bu yüzden dışarıda kimse afk bırakmıyor, afk olduğunu idda ediyorsun. Düştüğün gibi hasarların ssini almışsın.