Konu: Lamar Pierce - Dm - İllegal kural ihlali  (Okunma sayısı 466 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 25.06.2023 14:35
Ayrıca sadece garajda çalıştığımı öğrenmişsin, Valentino ile Sapienza'nın etrafını sarıp size sıktıklarında ben orada değildim, yeterli kanıtı sunmuyorsun.

#11 - 25.06.2023 14:53
Kendi yaptığı ihlali itiraf edince erkekler

#12 - 25.06.2023 14:55
Ayrıca sadece garajda çalıştığımı öğrenmişsin, Valentino ile Sapienza'nın etrafını sarıp size sıktıklarında ben orada değildim, yeterli kanıtı sunmuyorsun.
Abim senin kafada problem mi var? GÜZEL KARDEŞİM BİRLİK LİDERİN BİZE SIKIYOR, SANA SIKAMAYACAK MIYIZ? BU KADARDA SALAK ŞEYLER YAZMA BE GÖZÜNÜ SEVEYİM.
Firma ile Faction ayrı şeyler birlikte olduğumu öğrenmedin, bu da mix yaptığını ortaya çıkarır.
« Son Düzenleme: 25.06.2023 15:02 argentby »

#13 - 25.06.2023 14:56
Sivil değilim. Ganton birliğinde bulunuyorum. Sunucu bakıma girmeden farklı bir konsept denemek için birlikten ayrıldım. Tekrar birliğe gireceğim sırada sunucu bakıma alındı. Sunucu açıldığı zaman ise birlik lideri jailde olduğundan davet alamadım. Adminler logları inceleyebilir. Şikayet sonuçlanabilir.
Birliğe girdiğinde sıkacaktın o zaman :D

#14 - 25.06.2023 15:10
Arkadaşlar illegal kural ihlalini sonradan eklemişler. Yeni görüyorum. O yüzden bu iletimi değiştirip savunma olarak yazacağım.

Ben bakıma kadar şuan bulunduğum birliğin bünyesindeydim zaten. Bakım öncesi Hajdari birliğine giriş yaptım, sonrasında birlikten ayrıldım. Ayrıldığımın ertesi günü sunucu bakıma alındı. Sunucu bakımdan çıktığında ise birlik üyelerim jailde olduklarından dolayı birlik daveti alamadım. Ancak sivildeyken bile arkadaşların birlik üyeleri ve dostları rahat bırakmadı. Aramızda baya bir gun rp döndü. Kısaca sistemsel birliğimde durmadığım süre çok kısa bir zaman zarfı. Bahsettiğim zaman zarfı sunucunun bakımdan çıkmasıyla bu sabah 15:00 sularına kadar. Birlik üyelerim jailden çıkar çıkmaz zaten sistemsele giriş yaptım. Ayrıca sistemselden ayrılsam bile karakterlerimizin arasındaki düşmanlık son bulmuyor. Sen illegal kural ihlalini çok yanlış anlamışsın. Sizin birlikte bir tek kudurup sürekli şikayet açan sensin. Şu şikayet huyunu sal.
« Son Düzenleme: 25.06.2023 17:30 qus_furqan »

#15 - 25.06.2023 15:13
Sonuçlansın bakalım

#16 - 25.06.2023 17:29
Arkadaşlar illegal kural ihlalini sonradan eklemişler. Yeni görüyorum. O yüzden bu iletimi değiştirip savunma olarak yazacağım.

Ben bakıma kadar şuan bulunduğum birliğin bünyesindeydim zaten. Bakım öncesi Hajdari birliğine giriş yaptım, sonrasında birlikten ayrıldım. Ayrıldığımın ertesi günü sunucu bakıma alındı. Sunucu bakımdan çıktığında ise birlik üyelerim jailde olduklarından dolayı birlik daveti alamadım. Ancak sivildeyken bile arkadaşların birlik üyeleri ve dostları rahat bırakmadı. Aramızda baya bir gun rp döndü. Kısaca sistemsel birliğimde durmadığım süre çok kısa bir zaman zarfı. Bahsettiğim zaman zarfı sunucunun bakımdan çıkmasıyla bu sabah 15:00 sularına kadar. Birlik üyelerim jailden çıkar çıkmaz zaten sistemsele giriş yaptım. Ayrıca sistemselden ayrılsam bile karakterlerimizin arasındaki düşmanlık son bulmuyor. Ayrıca dün garajda dönen çatışmada sivilken gelip birlik üyelerin çatıdan bana sıkmaya çalışıyor? Kısaca kuyruk acısından şikayet açmayı bırak.

Bak kardeşim, seni tanımıyorum. Geliyorsun bana kuyruk acısı diyorsun, birliğe girdiğinde sıkabilirdin, halen mix yaptığın açıkca ortada, birlikde olduğumu bilmiyorsun, firmada olduğumu biliyorsun.

#17 - 25.06.2023 18:18
Zekasız ben birliksizim diye siz bana sıkabileceksiniz ben size sıkamayacak mıyım? Eğer en başta siz bana sıkmadan, birliksiz gelip sıksam illegal Kural ihlaline eyvallah der geçerim. 2 haftadır çatışıyoruz. İc düşmanlık var. Sistemsel birlikten çıktım diye bu düşmanlık son mu bulacak? Siz bana sıkabileceksiniz, ben birliğim yok diye sıkamayacak mıyım. Sen git oyun kurallarından önce genel kültür öğren. Yazdıklarından ne kadar cahil olduğun anlaşılıyor.

#18 - 25.06.2023 18:58
Zekasız ben birliksizim diye siz bana sıkabileceksiniz ben size sıkamayacak mıyım? Eğer en başta siz bana sıkmadan, birliksiz gelip sıksam illegal Kural ihlaline eyvallah der geçerim. 2 haftadır çatışıyoruz. İc düşmanlık var. Sistemsel birlikten çıktım diye bu düşmanlık son mu bulacak? Siz bana sıkabileceksiniz, ben birliğim yok diye sıkamayacak mıyım. Sen git oyun kurallarından önce genel kültür öğren. Yazdıklarından ne kadar cahil olduğun anlaşılıyor.
Çocuk silahım bile yok :D Ne anlatıyorsun?

#19 - 26.06.2023 10:38
Jaildeyim aslan parçası bitsin gelicem ziyaretine. Kalabalık olsanızda sıkıntı yok. Zaten şartlar anca öyle eşitlenir. Malum tek kolla oynuyorsunuz ::)