Konu: Ruslan Zakhiev  (Okunma sayısı 267 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.06.2023 20:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ruslan_Zakhiev - @Danqer

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
BMX Bunny

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Realistik dışı hareketler sergiliyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://streamable.com/01rxe0

Ek açıklamalar(varsa): Klasik savunmalarla gelecek, "aktif rol ortamı yoktu, kimseyi rahatsız etmedim vs.", ceza almadığı sürece devam eder.

#1 - 15.06.2023 20:55
boş şikayet açmayı bırak lethal, lütfen lethal, hadi lethal, esp ile ss atmıyor musun lethal?
« Son Düzenleme: 15.06.2023 20:58 Danqer »

#2 - 15.06.2023 20:58
Bu savunmayı beğenmedim, ek açıklamalara yazdığımı kopyala yapıştır yap belki yemezsin.

#3 - 15.06.2023 21:52
Sunucudaki en zengin olan karakterinin kendi basit hatan yüzünden banlattın. Sonra herkese saçma sapan şikayetler açtın ve forum ban yedin. Şimdi yeni forum hesabınla hala daha aynı şeyleri yapmaya devam ediyorsun. Bugün 4 tane şikayet açmışsın. Nonstop şikayet açarak sunucuya, oyunculara zarar veriyorsun. Veya bunu yaparak öfkeni dışarı vuruyorsun. Ama günün sonunda cezayı sen yiyeceksin.

#4 - 16.06.2023 12:52
gerçek dışı kısmı neresi ben onu anlayamadım Bunny hoptan bahsediyorsa. Bunu sürekli yapıp metreerce zıplaması evet gerçek dış  olabilirdi. Ama Ruslan'ın burada yaptığı şeyin festivalleri düzenleniyor. Ve Ruslan'nın geçtiği yer daha kalıp ve bozulmayacak tekerleğin yaptığı etkiye tepke vermeye dayanabilecek bir zemin. Yani oradan geçmesi gayet normal. Hani lise çapında fizik bilen biri bu tarz bir olayın. Yaşanabileceğini bilir. Orada Ruslan'ın ivmesi olsun hızı. Ruslan karakterinin kas dayanıklılık oranı oradan o bisikleti çok rahat geçirmeye yeter. Bir şeyin gerçek dışı olup olmadığını bilmek için biraz gerçek dünyayı da bilmek gerek kanımca.  ;) Kaptın sen.

#5 - 16.06.2023 14:25
Hoşgeldin Lethal, görüşürüz Lethal.

@Danqer tekrarlamayın.