Konu: Lamar_Pierce - Çoklu İhlal  (Okunma sayısı 308 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 15.06.2023 12:38

Hood bölgesi içerisindeyiz, ekstra olarak sayıca üstün olmamıza rağmen Fear-RP kuralını ihlal ederek bize brawl başlatmanız ihlal göstergelerinden bir tanesi, brawlda silah çekmemek gibi bir kural yok. Çete bölgesindesiniz, iki kişisiniz beş kişiye kafa tutamazsınız, sonuçlarına katlanınca şikayet açmamalısınız.

huddan sonra seni ciddiye almadım kanka harbi diyorum yine de çok edebiyat yapma sen kekecik. Düşmenize rağmen kalkıp silah çeken sizsiniz, brawl sırasında 3e3tük bu arada. yöneticiyi aldatmadan da ceza yiyeceksiniz.

taksici rolü yapan adamı da ben cok ciddiye alamadım ufaklık  ::) ben yöneticiyi kandırmam da sen kendini kandırırsın, orada sizden sayıca fazla olduğumuzu herkes biliyor, şikayete şahit eklemeye gerek yok  :-\

gantonda siyahilerle sosis tezgahında ot satma rolü, gerçek patron zenci işi. Profil fotoğrafın güzelmiş kardeşim özgüvenin çok yüksek. O:-)

#11 - 15.06.2023 12:45
11.   Rol konusunda bilgilenmek için aşağıdaki film ve diziler izlenebilir.
-   New Jack City
-   The Wire
-   Paid in Full
-   Boyz n the Hood
-   Meance to Society
-   South Central

hepsini bitirdim zenci patron 16 sayfalık birliğine katılmak icin sabırsızlanıyorum zenc'i bu filmleri izlemeden rol yapamam yo'.

#12 - 18.06.2023 13:43
Emote atmış olsanız bile karşı tarafın chatine düşmesi gerekiyor ek olarak ihlale ihlal ile karşılık vermeniz de bir hata. Ceza alacak.