Konu: Lamar_Pierce - Çoklu İhlal  (Okunma sayısı 295 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.06.2023 15:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lamar_Pierce maskeli hali Maske_44580 - @qus_furqan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Felix_Wimmer, Enzo_Rhodes

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Emotesiz ateş, rk ihlali, brawlda silah, DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: düşürdük kalkıp silah çekti

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/cbp6o4e, https://i.hizliresim.com/tqyrblv.png
Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 14.06.2023 17:05 mrtcn »

#1 - 14.06.2023 15:28
Destekliyorum.

#2 - 14.06.2023 15:33
Brawl rolü neticesinde kişi yere düştü daha sonra yaralı süresi bittiğinde direk silah çekip DM yapmaya başladı.

#3 - 14.06.2023 15:58

Hood bölgesi içerisindeyiz, ekstra olarak sayıca üstün olmamıza rağmen Fear-RP kuralını ihlal ederek bize brawl başlatmanız ihlal göstergelerinden bir tanesi, brawlda silah çekmemek gibi bir kural yok. Çete bölgesindesiniz, iki kişisiniz beş kişiye kafa tutamazsınız, sonuçlarına katlanınca şikayet açmamalısınız.

#4 - 14.06.2023 16:02
İlk silah çektiğimde brawl rolünün sonlanması adına silah çektim. Buna rağmen bana yumrukla saldırmaya devam ettiniz ve yaralıya düşürdünüz. Sizin saçma sapan, 1  level hesaplarla yaptığınız toxic rol zerre umrumda değil. Buraya eğlenmeye giriyoruz. Sizin salak saçma trollerinize mağruz kalmaya değil. Yaralıdan kalkınca tekrar emote verip sıktım. Biraz uzuktan sıktığım için emote senin chatine yansımamış. Kısaca sadece  Y.K.İ yaptım. Yok öyle durduk yerde milletin rolünü baltalayıp düşürmek. Yaralıda 120 saniye beklersiniz böyle.

3 ıqnüz ile yaptığınız saçma roller.   https://www.hizliresim.com/tg4ezi8

#5 - 14.06.2023 16:12
İlk silah çektiğimde brawl rolünün sonlanması adına silah çektim. Buna rağmen bana yumrukla saldırmaya devam ettiniz ve yaralıya düşürdünüz. Sizin saçma sapan, 1  level hesaplarla yaptığınız toxic rol zerre umrumda değil. Buraya eğlenmeye giriyoruz. Sizin salak saçma trollerinize mağruz kalmaya değil. Yaralıdan kalkınca tekrar emote verip sıktım. Biraz uzuktan sıktığım için emote senin chatine yansımamış. Kısaca sadece  Y.K.İ yaptım. Yok öyle durduk yerde milletin rolünü baltalayıp düşürmek. Yaralıda 120 saniye beklersiniz böyle.

3 ıqnüz ile yaptığınız saçma roller.   https://www.hizliresim.com/tg4ezi8
Tanımadığınız insanlara hakaret etmenizi gerektirecek bir durum yok. Lütfen bunun sadece bir oyun olduğunun farkına varın. Karakterler arasında silah çekmeyi gerektirecek  hiç bir rol olmadı, ancak siz yaralı kural ihlali yaparak DM yaptınız bence uzatmaya gerek yok.

#6 - 14.06.2023 17:07

Hood bölgesi içerisindeyiz, ekstra olarak sayıca üstün olmamıza rağmen Fear-RP kuralını ihlal ederek bize brawl başlatmanız ihlal göstergelerinden bir tanesi, brawlda silah çekmemek gibi bir kural yok. Çete bölgesindesiniz, iki kişisiniz beş kişiye kafa tutamazsınız, sonuçlarına katlanınca şikayet açmamalısınız.

huddan sonra seni ciddiye almadım kanka harbi diyorum yine de çok edebiyat yapma sen kekecik. Düşmenize rağmen kalkıp silah çeken sizsiniz, brawl sırasında 3e3tük bu arada. yöneticiyi aldatmadan da ceza yiyeceksiniz.
« Son Düzenleme: 14.06.2023 17:09 mrtcn »

#7 - 14.06.2023 20:05

huddan sonra seni ciddiye almadım kanka harbi diyorum yine de çok edebiyat yapma sen kekecik. Düşmenize rağmen kalkıp silah çeken sizsiniz, brawl sırasında 3e3tük bu arada. yöneticiyi aldatmadan da ceza yiyeceksiniz.

taksici rolü yapan adamı da ben cok ciddiye alamadım ufaklık  ::) ben yöneticiyi kandırmam da sen kendini kandırırsın, orada sizden sayıca fazla olduğumuzu herkes biliyor, şikayete şahit eklemeye gerek yok  :-\

#8 - 14.06.2023 20:06
Brawl rolü neticesinde kişi yere düştü daha sonra yaralı süresi bittiğinde direk silah çekip DM yapmaya başladı.

sen legal birlikte nasıl illegal rol yapabiliyorsun onu acıkla bakalım ahbap  :'( ::)

#9 - 14.06.2023 22:20

sen legal birlikte nasıl illegal rol yapabiliyorsun onu acıkla bakalım ahbap  :'( ::)
Canım öyle istedi çünkü