Konu: Grant Harold / Paul Pierna Antidrug Şüphesi 14.06.2023  (Okunma sayısı 461 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.06.2023 13:09
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Grant Harold / Paul Pierna @@fowy el patron
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İlk videoda arkadaşlarla çatışma anındayken canları net olarak gözüküyor. Aradan "1" dakika geçtikten sonra tekrardan sıkıyoruz ve canlarının ortalama 160 civarında olduğu gözüküyor. İki arkadaşta 20 20 kas gücüne sahip değil ve yiyerek içerekte olmayacağına göre uyuşturucu kullanıyorlar. Kullanmalarından sonra 1 dakika içerisinde tekrar bir çatışma ve arkadaşlar rahatlıkla sıkıp ateş edebiliyor karakterlerinin kafaları hiç dönmüyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 14.06.2023 13:28

Şöyle birlik liderlerinin yaptığı açıklama bu şekilde, eğer ekstazi içtiyseniz nasıl böyle sıkabiliyorsunuz?

#2 - 14.06.2023 14:30

Şöyle birlik liderlerinin yaptığı açıklama bu şekilde, eğer ekstazi içtiyseniz nasıl böyle sıkabiliyorsunuz?

Arkadaşlar siz ilk defa mı savaşıyorsunuz? Ben anlamış değilim. Paul Pierna karakterinin kas ve dayanıklılık seviyesi 20/20'dir. Kendisi kanıt atacaktır. Size kolay gelsin.

#3 - 14.06.2023 14:32
1 AK ve 1 Uziyle dört tane ekstazi içmiş 160 civarı ve bazısı daha yüksek kas seviyesinden dolayı hepimizi tek seferde düşürebileceğin konusu hepimizi üzdü. Ayrıca aynı şeyi sizde yapmış ve çilek gibi yemekler yemişsiniz çok zekisiniz.

#4 - 14.06.2023 14:45
Hile falan kullanmıyorum. Tekrardan uyuşturucu basıyorum, @fowy el patron zaten 20/20 karakter.
« Son Düzenleme: 14.06.2023 14:52 HükümsüzAskeri »

#5 - 14.06.2023 14:45
Ekstazi kullanıyoruz, boş şikayet
« Son Düzenleme: 14.06.2023 14:57 HükümsüzAskeri »

#6 - 14.06.2023 14:49

Şikayet ile alakam yok ama önceden basmış olamaz mı dostim

#7 - 14.06.2023 15:15
Neden sıkmayayım? Drive-by atıyorsunuz, ad karalamaya yönelik şikayet.

#8 - 14.06.2023 16:24

Arkadaşlar siz ilk defa mı savaşıyorsunuz? Ben anlamış değilim. Paul Pierna karakterinin kas ve dayanıklılık seviyesi 20/20'dir. Kendisi kanıt atacaktır. Size kolay gelsin.
Şikayet sana açılmadı yorum yapmana gerek yok ayrıca ilk defa savaşmıyorum sana karşı defalarca savaş kazanmışlığım var şimdi bırak birlik üyelerin savunma yapsın

#9 - 14.06.2023 16:26
Neden sıkmayayım? Drive-by atıyorsunuz, ad karalamaya yönelik şikayet.
Tabiki sıkabilirsin dostum şikayet şu sebepten açıldı uyuşturucu kullandığında ekranında crosshair bile gözükmüyor ha pardon bende en azından öylr oluyor sorun şu uyuşturucu içip canını fulledin aktif savaşta o yasak hadi onu yaptın ama ekranın çok normal ki bütün attıklarınız bize tutuyor