Konu: Artem Balasian - Non Rp  (Okunma sayısı 109 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.06.2023 22:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Artem Balasian @Vortex

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non Rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Reklam atmaya gelmiştim telefona baktığım için dalmışım biraz fazla geçtim, arkadaşa geçerkende yol vermeme rağmen videoda olduğu gibi arkadaş bilerek önüme kırmaya devam etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://streamable.com/nbfqoz

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı alsın.

P.S: @Ducatro nun susturması olduğu için onun adına ben açtım

#1 - 13.06.2023 23:03
Selamlar. İlk öncelikle videoda görüldüğü üzere tam gaz ilerlemiyorum yani full odak bir şekilde aracı kullanmıyorum. Bir yandan silah iadem için adminle mesajlaşırken bir yandan reklama gidiyordum ve videoda görüldüğü gibi arkadaş dönüyordu, bende arkamda kaldığını sanarak reklam atacağım bölgeye kırdım, o anda hala pmleşme halinde olduğum için boşalan şeritten ilerleyecek sandım. Kişi solumda kalmaya devam ediyor ve o  da reklam atmaya geliyormuş ki araç iki üç kere sağa sola çarpışma etkisiyle gidince bende ne olduğunu anlayana kadar oraya kadar gitmiş olduk. Kasıtlı olarak yaptığım bir şey değil, bunu yapma amacım yok ve bu tarz bir şikayet açacağı aklıma gelmemişti. Dediğim gibi, kasıtlı olarak ona pit atmaya veya önüne kırıp onu çarpıştırmaya çalışmıyorum, sadece o an pmleşme halinde olduğum için aracı sürmeye fazla odaklanamadım. İyi forumlar.

#2 - 14.06.2023 13:53
Savunma yeterli.