Konu: Ishaq Brewer - Hileye göz yummak (15 gün kuralı)  (Okunma sayısı 375 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.06.2023 14:17
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ishaq_Brewer @IZzaY's
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @askin back in business
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: şikayette var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Ishaq Brewer adlı karakter, 30.05.2023 tarihinde eski birlik arkadaşıyla brawl esnasında karşısındaki (eski arkadaşı) god mod aktif ediyor. Burada karşı tarafın kendisine güveninden dolayı etkinleştirdiği aşikar, çünkü video (30.05.2023)'te çekiliyor fakat Ishaq Brewer adlı oyuncu videoyu saklıyor, iki birliğin savaş zamanında şikayeti (13.06.2023) tarihinde açıyor.
Açtıkları esnada da iki tarafın birliğinin savaş zamanına gelmiş, tüh. Yani bu arkadaşımız geçmişte şikayet oluşturmayıp hileye göz yummuş, karşı birlik ile savaş başladıktan hemen sonra şikayet açma ihtiyacı duymuş.
Hileye göz yummanın yasaklanma sebebi olduğunu ve videoyu çektikten (15 gün) sonra savaş anında şikayet oluşturmasını dikkate almanızı isterim...
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
•Bahsettiğim video (30.05.2023 tarihinde çekilmiş.) : https://streamable.com/tkokcl

•Açılan şikayetin zamanı ve linki (13.06.2023 - 15 gün sonra 2 birliğin savaşı başladıktan sonra şikayet oluşturuyor.)
-Şikayet: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=146048.0
-Şikayet görseli:

•ÖRNEK HİLEYE GÖZ YUMMA ŞİKAYETİ (+MANİFESTONUN YANITI) :
-Link: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=98994.msg352721#msg352721
-Yanıt ve hileye göz yummanın 15 gün boyunca beklemenin cezası:

Ek açıklamalar(varsa):
Bu kadar dürüstsen ilk gün gidip şikayet oluşturacaksın, kanıt saklayıp savaş esnasında adam banlatmak adına hileye göz yummayacaksın.
Mal varlığı aktarımı kontrol edilip yasaklansın lütfen...

#1 - 13.06.2023 14:26

#2 - 13.06.2023 14:29
Abi ne kadar çok saçma şikayet seçeneği varsa açıyorsunuz, cidden yazık

#3 - 13.06.2023 14:33
Abi ne kadar çok saçma şikayet seçeneği varsa açıyorsunuz, cidden yazık
Yahu sen kimsin? Bilmediğin kural hakkında, alakan olmayan şikayetle alakalı da yorum yapma.  Sunucu sahibi bile bu kural hakkında işlem uygulamış, sen ne yaşıyorsun?

#4 - 13.06.2023 16:07
Öncelikle selamlar, hileye göz yummalık bir şey yaptığımı düşünmüyorum bunu size çok kolay bir şekilde açıklayabilirim. Öncelikle çok fazla video kaydı alıyorum ve bilgisayarımdaki yer dolmaya başladığında videoları tek tek temizlemeye başlıyorum. Nvidia ekran kartının uygulaması ile video kaydı aldığım için videolar çok fazla yer kaplıyor atacağım resimde göreceksiniz, bunlar haricinde videolara bakıp temizlik yaparken bu videoya rastladım zamanında şikayet açmayı unuttuğum için şimdi dikkatimi çekti ve şikayet açtık. Tanımadığım bir adamın hilesini saklamak gibi saçma sapan bir şey yapmam, şikayet sonuçlanabilir.

Videoların çoğunu temizlememe rağman hâla 50gb alan yer kaplayan videolar bulunuyor, kanıtın yeterli olacağını düşünüyorum.

#5 - 13.06.2023 16:23
Öncelikle selamlar, hileye göz yummalık bir şey yaptığımı düşünmüyorum bunu size çok kolay bir şekilde açıklayabilirim. Öncelikle çok fazla video kaydı alıyorum ve bilgisayarımdaki yer dolmaya başladığında videoları tek tek temizlemeye başlıyorum. Nvidia ekran kartının uygulaması ile video kaydı aldığım için videolar çok fazla yer kaplıyor atacağım resimde göreceksiniz, bunlar haricinde videolara bakıp temizlik yaparken bu videoya rastladım zamanında şikayet açmayı unuttuğum için şimdi dikkatimi çekti ve şikayet açtık. Tanımadığım bir adamın hilesini saklamak gibi saçma sapan bir şey yapmam, şikayet sonuçlanabilir.

Videoların çoğunu temizlememe rağman hâla 50gb alan yer kaplayan videolar bulunuyor, kanıtın yeterli olacağını düşünüyorum.

Şansa bak ki tam savaş esnasında kayıtlara bakmak aklına geliyor. İlk gördüğünde niye açma gereği duymadın? Niye şimdi açıyorsun? Bariz bir şekilde kayıttayken god kullandığını görmüşsün. 
Kullandığını gördüğünde kayıt almışsın, o an seyretmek aklına gelmedi, tam 15 gün geçiyor ve sonra bakma gereği duyuyorsun tam da o sırada "Mongols" birliğine dahil oluyorsun ve şikayet açtırdığın kişi de savaş esnasında karşı grupta yer alıyor. Pek inandırıcı gelmiyor doğrusu, biz de ekran kartı ile video alıyoruz. Bir şey olduğunu gördüğümüzde açıyoruz ve izliyoruz.
15 gün boyunca beklemiyoruz...

#6 - 13.06.2023 16:33
Dediğim gibi şikayet açmayı unutmuşum ayrıca Mongols birliğinde son iki hafta hariç açıldığından beri bulunuyordum, inanıp inanmamak adminin kararına kalmıştır tekrardan savaş durumu ortaya çıktığı için ve bilgisayarımda yeterli alan olmadığından dolayı videoları kontrol edip şikayet açmak şimdi nasip oldu. Adminin kararına bırakıyorum tanımadığım birisinin hilesinide durduk yere neden saklayayım ki? Tarafımca daha fazla ileti gelmeyecek.
« Son Düzenleme: 13.06.2023 18:38 IZzaY's »

#7 - 13.06.2023 16:39
Merhaba Izzay kardeşim birlik ilk kurulduğu günden bizimle, kardeşimizin bir çok eski karakteri mongols üyesi forum iletilerine bakabilirsiniz. Logları kontrol etmek elinizde zor değil, beş karakterden dördüde mongol karakteri.

#8 - 13.06.2023 16:52
Sonuçlanabilir.

#9 - 14.06.2023 03:33
Haksız olduğun aklına gelince discorddan sövmek olmaz :-\