Konu: [11.06.2023] Armend Ajkovic - Jayden Ray - Tonny Souza - Blagun Kochanov  (Okunma sayısı 359 defa)

#0 - 12.06.2023 00:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Armend_Ajkovic - @Aqu / Jayden Ray - @crystal4cs / Tonny Souza @Yusuf78 / Zhitey Lechkov - @Rawzedna / Blagun Kochanov @TuskIsGod

Olaya dahil olan şahit karakter adı: MONGOLS MC üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dyakanov ve Albanian üyeleri hoodumuzu basıyor. Eoghan karakterini vurduktan sonra birkaç kez daha yaralıya düşürüyorlar. Jayden Ray karakteri, üç günden daha kısa bir süre içinde 74HCG birliğinde yer alıyordu, arkadaşları prabationa düştü kendisi savaşa dahil oldu sanırım DM arayışında kendisinin de prabation listesine girmesini talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Hood Baskını: GösterGizle

Jayden Ray Rol SS: GösterGizle

Blagun Kochanov - Zhitey Lechkov: GösterGizle

Jayden Ray - Tonny Souza: GösterGizle

Armend Ajkovic: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 12.06.2023 15:19 Jacker »

#1 - 12.06.2023 00:45
toplama tofaş gibi

#2 - 12.06.2023 00:47
ben yokum, iyi günler.

OKN

*
v3 Oyuncusu Vice Summer 2024Roleplayer2022 Yılbaşında Oyundaydı
#3 - 12.06.2023 00:50
Blagun ve Zhitey karakterleri adına;
Esir karakterler birden fazla kez yaralıya düşürülüyor. Gayet normal bir durum, eğer yaralı rolünü düzgün yapmıyorsanız biraz daha yaralayabilirler.

#4 - 12.06.2023 00:57
Esir karakterler birden fazla kez yaralıya düşürülüyor. Gayet normal bir durum, eğer yaralı rolünü düzgün yapmıyorsanız biraz daha yaralayabilirler.
Biraz düşünsen belki savunma yapardın adminler gerekeni yapacaktır zaten.
ben yokum, iyi günler.
yarın gün içinde kanıtları güncellerim

#5 - 12.06.2023 00:59
yokum ben, görüşürüz.

OKN

*
v3 Oyuncusu Vice Summer 2024Roleplayer2022 Yılbaşında Oyundaydı
#6 - 12.06.2023 00:59
Alıntı
Alıntı
Biraz düşünsen belki savunma yapardın adminler gerekeni yapacaktır zaten.
yıllardır bu sunucudayız, esir düşen karakterler birden fazla kez yaralanabilir. bunu anlayın artık, mtada değiliz. spam kill diye bir olay yok.

#7 - 12.06.2023 01:06
DM arayışında falan değilim, rutin hayatıma devam ediyorum + olarak prabation diyorsan o konuda sana laf düşmez kanka, gerekli kararları yönetim ekibi verdi benlik bir problem yoktu birlik üyelerimin yaptığı hataları bana yıkamazsın , dediğim gibi dm için gelmedim ic olarak böyle bir yol izledim bulgarlar birliğine gittim, kendi kararım. Savunmam bu kadar, gerekli olmadıkça daha benden yanıt gelmeyecek, iyi oyunlar.

#8 - 12.06.2023 01:13
susak senin ne işin var burada, yeni gördüm @crystal4cs

#9 - 12.06.2023 01:20
susak senin ne işin var burada, yeni gördüm @crystal4cs

sorma kadddeeşim herkes gitti biz kaldık!