Konu: Birden fazla kişi - DM, Metagaming  (Okunma sayısı 303 defa)

#0 - 09.06.2023 21:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jayden_Ray @crystal4cs  Reny_Trapper @yaGız  Rudy_Richards @Ketcapinho

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM, Metagaming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sunucuya son haftalarda neredeyse hiç girmiyorum. Girdiğimde de kendi kendime boş boş motor sürüyorum sadece. Ben öyle chill chill dolaşırken kişiler hiçbir sebepleri yokken bana sıktılar. PM'den sorduğumda "savaştayız" dediler.

Tanıdık bi arkadaşım birlik kurmuş, bana istek attı kabul ettim, bunun dışında o birlikle herhangi bir alakam, rolüm yok. Kişilerle hiçbir yerde daha önce karşılaşma ihtimalim yok çünkü dediğim gibi oyuna girmiyorum. NC attıktan sonra ilk defa bugün girdim oyuna. Forumdan birlik bilgilerine bakıp "aaa bu adam o birlikte" diyip sıkmaya başladılar. OOC kanallar haricinde o birlikle bir bağlantım olduğunu bilme ihtimalleri bulunmamakta anlattığım üzere.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Oyunu DM için oynuyor arkadaşlar anlaşılan. Bir de sanki IC'de tanıyormuş gibi böyle saçma sapan "ezil piç" yazması apayrı.

« Son Düzenleme: 09.06.2023 21:36 Chieftain »

#1 - 09.06.2023 21:37
iki birlik arasında savaş var, normal bir durum.

#2 - 09.06.2023 21:38
Şahitliğimi onaylıyom.  :-\

#3 - 09.06.2023 21:41
iki birlik arasında savaş var, normal bir durum.
yazdığımı okumamışsın. sadece sistemsel birlikteyim, IC ya da OOC alakam yok, oyuna girmiyorum zaten. forumdan bakıp düşürüyorsunuz. videoya almışsındır zaten, at görelim olayı bilmediğimden sizden kaçmaya çalışmıyorum bile. Karakteri daha önce başka yerde görmüş olman imkansız çünkü nc attıktan sonra ilk kez bugün girdim oyuna.

#4 - 09.06.2023 21:53
bu ne ya artık moda mı oldu, yok rolümü ss aldın mı yok onu bunu aldın mı? görmüşüz ki sıkıyoruz kardeşim benim, ne yapayım hepinizi tek-tek ss mi alayım? 20 gündür banlıydım açtırdım geldim, ban yediğimde birliğiniz bile açık değildi sokakta bile durmazken sürekli aktif rol bölgelerine mekanlara gidiyorum sokağa nedense fazla vakit ayırmıyorum, mekandan çıkıp giderken arkadaşınız tarafından vuruluyorum senin gibi gelip burada çamura yatmıyorum, ciddiym oyununuzu oynayın sayılarını azaltıp savaşalım kafalarından çıkın.

#5 - 09.06.2023 21:58
Görmüşüz ki sıkıyoruz diyorsun yönetimi kandırmaya çalışıyorsun. Ben de neden görmüş olamayacağını, olayla alakam olmadığını açık açık anlatıyorum. İstediğin kadar toksikle, çirkinleş, saygısızlaş. Sizinle, birliğinizle bir derdim yok ya da savaşınızla bir alakam yok. Oyuna giriş çıkış kayıtlarımdan zaten adminler oyuna girmediğimi, birlikle rol yapmadığımı, NC attıktan sonra oyundan çıkıp bugün girdiğimi görecektir.

#6 - 09.06.2023 22:01
Forumdan bakıp sıkmadığınıza, sıkmanız için bir sebebiniz olduğuna dair en ufak bir görüntü sunun, şikayeti direkt geri çekip üstüne size tazminat ödeyeceğim. Savunmanız bundan ibaretse sonuçlanabilir.

#7 - 09.06.2023 22:04
Görmüşüz ki sıkıyoruz diyorsun yönetimi kandırmaya çalışıyorsun. Ben de neden görmüş olamayacağını, olayla alakam olmadığını açık açık anlatıyorum. İstediğin kadar toksikle, çirkinleş, saygısızlaş. Sizinle, birliğinizle bir derdim yok ya da savaşınızla bir alakam yok. Oyuna giriş çıkış kayıtlarımdan zaten adminler oyuna girmediğimi, birlikle rol yapmadığımı, NC attıktan sonra oyundan çıkıp bugün girdiğimi görecektir.

toksikleştiğim veya saygısızlaştığım yok dostum, savunmam bu kadar sonuçlanabilir.

#8 - 09.06.2023 22:35
Birlikte rol yapam düşünce alakam yok diyim keyfi keka  :garip:

#9 - 09.06.2023 22:46
Birlikte rol yapam düşünce alakam yok diyim keyfi keka  :garip:
Yırtık dondan fırlamazsak güzel olur küçük kardeşim. Ha, illa burnumu sokacam diyorsan azıcık erkekliğin varsa çamur at izi kalsın demeyip bu dediğinin arkasında durursun. Daha önce ne zaman böyle bir şey yapmışım? Herkes sen değil oyun için win için saçma sapan hareketler yapacak ballı süt kardeşim benim. Kendinle karıştırma beni, kalbini kırarım.