Konu: AMARANTH EISENHOWER  (Okunma sayısı 254 defa)

#0 - 08.06.2023 13:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Amaranth_Eisenhower - @Jeraurn

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Güvenli Bölge

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Güvenli bölgede sapan saçma hareketler sergiliyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://streamable.com/w5j7au

Ek açıklamalar(varsa): Fazla low birine benziyor, caydırıcı ceza alırsa sevinirim.

#1 - 08.06.2023 13:29
Valachi bölgesinin arkası, güvenli bölge değil. Şikayet açmadan önce /soru dan sorsan iyi olurdu.
Şahısı tanımıyorum, sadece şikayete ekleme yapmak istedim.

#2 - 08.06.2023 13:36
Selamlar, selamlar  :)

Arkadaşımız leveline güvenerek ceza almayacağını düşünerekten Retarted ihlaliyle farklı bir karaktere kışkırtıcı rol eyleminde bulundu, haliyle rolün devamlılığı getirilerek tepkisini göstermiş oldu. Rolüme low diyen arkadaşın yapılan role uymaması da Refuse ihlal etmesini öne sürüyor zaten. Bu gibi ufak çaplı açık aramalarınız gerçekten tat kaçırıcı. Kendi yaptığı ihlali göz önünde bulundurmadan karşı tarafa şikayet açılması biraz gülünç durum.  Ki oraya rol yapmaya gelinmeden önce bir /ccmy çekilmiş, rol esnasında da /ccmy atılıyor. Bu gibi durumlarda bir art niyet söz konusu oluyor. Açık aramayalım lütfen. :)

Not; Şunu da belirtmek istiyorum. Güvenli bölge olduğu bilinmesine rağmen orada böyle bir rol sergileniyor. Yaptığın role gelen karşılığı da kabul etmiş oluyorsun. Kafana estiği gibi rolü yapıyorsun, beklemediğin bir tepkiyle karşılaştığın zaman şikayete başvuruyorsun. Kabul edilmeyecek ise role en başından girişilmemeli.
« Son Düzenleme: 08.06.2023 14:00 Jeraurn »

#3 - 08.06.2023 14:02
Bi beş kere daha düzenle cevaplarım o zaman.

#4 - 08.06.2023 21:31
Bir sorun görülmedi. Şikayet açmış olmak için şikayet açmayın. @_YeaH

K&A