Konu: düşünceleriniz önemli - kumar  (Okunma sayısı 149 defa)

#0 - 06.06.2023 23:49

discordda bildiğiniz üzere poker oynayabiliyorsunuz bu şekilde 1k ile başlatıyor ve paranız tamamen bitse bile izleyici moduna geçip tekrardan oyuna döndüğünüz zaman 1k ile başlıyorsunuz tekrardan ve oyunu bilmeseniz bile bi 10dk oynarsanız oyun zaten eliniz güçlü mü vb. gösteriyor

oyun içi altyapı sağlandıktan sonra bir kumar discordu açılsa ve oyun içi masadayken ya da online rol ile işte paralar ana hesaba atılır gibisinden neyse discord üzerinden izleyici modundaki kumar yöneticisi ile bu oyun yönetilse bildiğimiz zar at tek çift robot sisteme nazaran 20 dakikalık eğlenceli oyunlar çıkabilir diye düşünüyorum böyle bir şey yapılsa katılmak ister miydiniz katılır mıydınız düşünceleriniz ne şekilde geri dönütlerinizi bekliyorum tamamen arkadaş ortamıyla oynarken kafama dank etti öyle bi oyundan kumar seven birisi olarak

aklımdaki sistem de 2 türlü şöyle ve kurallar şu şekilde aşağı yukarı

1) karakterler oyun içinde aynı yerde olmak zorunda olacak dc kumar dcsinde gelip yönetici eşliğinde oynayacaklar her el ortalama 20 dakika sürüyor zaten oyunda da herkes 1k ile başlıyor bazı masalar direkt gözüktüğü gibi bazı masalar da dcdeki oyundaki 1k = 10k oyun parası gibisinden başlar paralar 500dolar faiz ile oyun yöneticisine atılır oyun yöneticisi oyunu başlatır tüm paralar oyun sonuna kadar oyun yöneticisinde bulunur
sallıyorum 7. el oynanıyor 1k=10k oyun içi para olarak tanımlamışsak BLABLA isimli oyuncu 4k ile çıkmak istiyor oyun yöneticisinden oyun içi 40k parasını alıyor oyundan çıkıyor bu şekilde oyun devam ediyor oyun yöneticisi her türlü 500er dolar faizini alıyor (daha büyük paralarda daha büyük faiz)

2) internet sitesi açılıyor aynı üstteki mantık oynamak isteyen karakterlerin hepsi oyun içinde bulunmak zorunda ama uzaktan banka hesabına para atıp rolsel olarak "online" oynuyorlar oyun bitimi de oyun yöneticisi banka hesaplarına parayı dağıtıyor

ne diyorsunuz olabilitesi var mı bunun düzgün bir şekilde planlandığı zaman

disagree
1
dislike
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
disagree tepkisini veren kullanıcı(lar):
karizmatik devrimci,
Tepki yok
Tepki yok
dislike tepkisini veren kullanıcı(lar):
karizmatik devrimci,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 06.06.2023 23:53
nası yapcaz onu be ablam
dislike
1
disagree
1
dislike
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tunahan,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tunahan,
Tepki yok
Tepki yok
Tunahan,
Tepki yok

#2 - 06.06.2023 23:53
bence hoş olur, üstüne düşülebilir
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 06.06.2023 23:54
nası yapcaz onu be ablam

yazdim ya nasıl yapacağımızı  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 07.06.2023 00:49
ahlaksızca bir durum. oyunda kumarı zar atarak oynuyoruz ve oyunda olan oyunda kalıyor. fakat burada gerçekten poker oynuyorsun. tamamıyla kötü örnek. ve kötüye açık açık teşvik etmek. yönetimin böyle bir şeyi yapacağını zannetmiyorum. ve kesinlikle yapmamaları gerekir. platform adına burada kumar oynatanları, oynatmaya çalışanları da yasaklayıp, uzaklaştırmalı.
like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Tunahan, Hidra,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 07.06.2023 00:55
ahlaksızca bir durum. oyunda kumarı zar atarak oynuyoruz ve oyunda olan oyunda kalıyor. fakat burada gerçekten poker oynuyorsun. tamamıyla kötü örnek. ve kötüye açık açık teşvik etmek. yönetimin böyle bir şeyi yapacağını zannetmiyorum. ve kesinlikle yapmamaları gerekir. platform adına burada kumar oynatanları, oynatmaya çalışanları da yasaklayıp, uzaklaştırmalı.

bu oyun "discord" üzerinden ve tamamen ücretsiz. oyun içi parası da ücretsiz. bunu oyuna uyarlayarak discord oyunundaki parayı samp oyunundaki para ile oynatmaktan bahsettim. poker ahlaksızca bir oyun değil sadece bir oyun para ile ne oynarsan kumar olur misket oynarken de misketine oynarsan bu da kumar olur
disagree
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
karizmatik devrimci,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 07.06.2023 01:06
poker, rulet, blackjack ve diğer gazino, kumarhane oyunlarını ücretsiz oynamak bile kötüdür. kötü örnektir. discord'da vice roleplay adını kullanıp ücretsiz veya ücretli önemi yok. kumar oynamak, oynatmak, hatta bunu yönetimin kendisinin yapması bile ahlaksızlıktır. yönetimin böyle bir şey yapacağına ihtimal bile vermiyorum.

özet: kumardan, şans oyunlarından uzak durun. heves etmeyin. maddi ve manevi kaybeden olursunuz.

((3 kez iddia oynadım. 2 kez kazandım, 1 kez kaybettim. önermiyorum, oynamayın.))
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 07.06.2023 01:47
böyle bi geri dönüt alacağımı düşünmüyodum rafa kaldırdım bunu zaten aşırı uğraş gerektiren bir şey olacak buda düşünülüp ekşına geçmeyen fikirlerden birisi olarak kalsın

konu kilit fikir babası @Buvak-chan için tesekkurler
« Son Düzenleme: 07.06.2023 02:02 Tunahan »
Like
1
disagree
1
dislike
1
funny
5
disagree
1