Konu: Ruslan Azadian @Rowling  (Okunma sayısı 300 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.06.2023 22:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ruslan_Azadian @Rowling00

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM, Emotesiz Ateş

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş aracına bindiğini söylüyor, aracına felan bindiğim yok :) Aklı sıra DM arayışında "Orospu çocuğu" diyince ateş etmeye başlıyor (emotesiz bir şekilde) klasik dm arayşında olan bir oyuncu  :manifdog :manifdog

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gereği yapılsın 2 dakika girip rol yapacaz onuda boş insanlara şikayet açarak harcıyoz.

« Son Düzenleme: 06.06.2023 22:26 cha0s »

#1 - 06.06.2023 22:46

Öncelikle selamlar, savunmamı yapacağım fakat arkadaşın "yönetimi kandırmak"'dan cezalandırılmasını istiyorum. Araca binmedim felan diyor küfürler edip ardından koşarak uzaklaşmaya başlıyor. Emotesiz silah çektiğimi kabul ediyorum fakat "DM" olarak adlandırılacak bir şey yok sonuçta ortada yapılmış bir rol ve küfür edip kaçan bir adam var. Sonucu şikayet ile ilgilenen yetkili arkadaşa bırakıyorum, şikayet açan ve kendini aklamaya çalışan arkadaşa da yalan söylememesi için bir tecrübe olmuş olur. İyi günler, hayırlı forumlar.  :sampanya:  :garip:
VİDEO: https://streamable.com/htg238

#2 - 06.06.2023 22:55
DM diye şikayet açıyorsun, uslub yapıyorsun. Önce uslubunu düzelt, gerçekten varlık gibi yaşam sürüyorsun ve gelmiş burada oğluş diyorsun. GARİPPP. Emote vermediğimi dediğim gibi kabul ediyorum, orada da yanlış binmelik bir şey yok, ben de yanlışıkla sıktım o zaman? Mause yere düştü sen vurulmuşsun.  :manifdog :garip:

#3 - 07.06.2023 13:03
DM diye şikayet açıyorsun, uslub yapıyorsun. Önce uslubunu düzelt, gerçekten varlık gibi yaşam sürüyorsun ve gelmiş burada oğluş diyorsun. GARİPPP. Emote vermediğimi dediğim gibi kabul ediyorum, orada da yanlış binmelik bir şey yok, ben de yanlışıkla sıktım o zaman? Mause yere düştü sen vurulmuşsun.  :manifdog :garip:
bide birlikten çıkmıs ah ah kardeşim ssi var yuaaww  :'( :'(
Olsun canimm istediğin SS'i alabilirsin karakterin hiç bir birlikle alakası yok  :garip:

#4 - 07.06.2023 20:09
bide birlikten çıkmıs ah ah kardeşim ssi var yuaaww  :'( :'(
Olsun canimm istediğin SS'i alabilirsin karakterin hiç bir birlikle alakası yok  :garip:
belesten 50k alacağım yuaaw  :garip: :garip:

topa senmi vurcan abi  :-\

#5 - 07.06.2023 20:34
süpersiniz ya bide yazdığını silmiş, ben silmiyorum zaten yetkili arkadaşlar görebiliyor komiksiniz harbiden  :( ???

#6 - 08.06.2023 14:37
Sözlü tartışmalardan herkese sıkılmaz kanka veya her "Orospu çocuğu" Denildiğindede sıkılmaz ayrıca sistemsel olarak her hangi bir birlikde değilsin?

Ayrıca belirtmek isterim arkadaş bir kez  [18.05.2023] Ruslan Azadian adlı karakter Rollsrose isimli yetkili tarafından DM sebebi ile 600 dakika cezalandırıldı. bu cezayı almış, tekrarı halinde yasaklanması gerekiyor kurallara göre, Yetkililerin göz önünde bulundurmasını talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 08.06.2023 15:15 Uzgun »

#7 - 09.06.2023 02:02
Ateş etme konusunda problem yok, iki tarafta forum üzerindeki toxic davranışları sebebiyle oyun içerisinden cezalandırılacak.