Konu: rapper, prodüktör rolleri  (Okunma sayısı 1074 defa)

#20 - 10.06.2023 16:52
iletiye yorum atma amacım herhangi birini aşağılamak, rencide etmek veya algı yaratmak değildi. Söylediklerime karşı olanların ya da arkasında olanların gelip işi buna yoracak iletiler atmasının lüzumu yok. Herkes işine bakmalı, teşekkürler. Olay çıkmaması daha iyi.  :sampanya:

Edit: Konuyu açan arkadaş zaten Malibu'a giriş yapmış ve sözlerimizi dinlemiş, umarız başarılı olur. peace  O:-)
« Son Düzenleme: 10.06.2023 16:55 inf »
agree
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
agree tepkisini veren kullanıcı(lar):
Nzone,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#21 - 10.06.2023 22:48
iletiye yorum atma amacım herhangi birini aşağılamak, rencide etmek veya algı yaratmak değildi. Söylediklerime karşı olanların ya da arkasında olanların gelip işi buna yoracak iletiler atmasının lüzumu yok. Herkes işine bakmalı, teşekkürler. Olay çıkmaması daha iyi.  :sampanya:

Edit: Konuyu açan arkadaş zaten Malibu'a giriş yapmış ve sözlerimizi dinlemiş, umarız başarılı olur. peace  O:-)

Malibu kendisi bana Social'dan ulaşıp konuşmak istediğini söyledi ve benim karakterimde bu fırsatı kaçırmayıp kabul etti.  O:-)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#22 - 10.06.2023 22:54

Malibu kendisi bana Social'dan ulaşıp konuşmak istediğini söyledi ve benim karakterimde bu fırsatı kaçırmayıp kabul etti.  O:-)

doğru yolu yapmışsın, başka türlü oluru olmazdı
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#23 - 10.06.2023 23:06
kisa bir yazi yazacagim. az cok ne yazildigini okudum ama okuyan kankalar olursa, hatali buldugu kismi bana alintilasin

bir muzisyen rolu yapmak istiyorsan, hedefiniz direkt milyoner olmamak olmamali arkadaslar. kim bu ise baslarken milyoner olmayi direkt hayal etmis ki? herkesin tek temel amaci bir sarkim tutsun da taninayim olmustur. bunun en buyuk ornegi LIL BABY. kariyerine bir goz atin. attigi tweet ile de bunu dogruluyor az cok.

ornek verilecek cok insan var. ben alman ve us muzikleri uzerinde fazla dururum yaklasik 8 9 senedir, ama bu isler direkt karakter acayim ve taninayimla olmuyor. oncelikli olarak birilerinin kicini yalamaniz lazim, idol diye baktiginiz herifler studyoların onunde 1 hafta vakit gecirmis herifler sirf bir muzik icin. kendinize bir pr araciligi bulup taninmaniz lazim, bundan sonrasi da iyi bir baglanti ve medya isine girmelisiniz. bu ne olur? bir haber kanaliyla roportaj, prim icin unlu insanlara sallamak ya da onlarla yakinlik kurmak. bunun bir sınırı yok, isterseniz bir konser verip sahte sekilde kendinize ates ettirin. habere cikin, bunlar hep prim amaciyla yapilir ve gercek hayatta da cok yapiliyor. o sahne baskinlari, diger seyleri gercek sanmayin. hepsinin bir amaci var.

pr isini basarirsaniz, gerisi basit. karakterinizin tek hedefi markalasmak olmali. sadece muzik yaparsaniz, hicbir sey yapamazsiniz. sunucu icerisinde acik olan markalarin ya da isletmelerin marketing isini ustlenin, reklaminizi yaptirin ve para kazanin. ya da para odeyin, reklaminizi yaptirin. kendi markanizi yaratin, kiyafet olmasi saart degil. icecek ya da bira bile cikartabilirsiniz, isterseniz araba cikartin.

kimse iyi bir muzisyen rolu yapmiyor, nasil yapilacagini da bilmiyor. cunku kultur konusunda cok geriler. rolunu yaptigi sehrin kulturune ve muzigine hakim olmaniz en temel konu. buna hakim olursaniz hepsi basit.

kimseye saygisizlik yaptigim yok, sadece bunlar herkesin gordugu ortak seyler. kolay gelsin  :manifdog
100
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Luffyluffy, Myrtle,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#24 - 10.06.2023 23:10
kisa bir yazi yazacagim. az cok ne yazildigini okudum ama okuyan kankalar olursa, hatali buldugu kismi bana alintilasin

bir muzisyen rolu yapmak istiyorsan, hedefiniz direkt milyoner olmamak olmamali arkadaslar. kim bu ise baslarken milyoner olmayi direkt hayal etmis ki? herkesin tek temel amaci bir sarkim tutsun da taninayim olmustur. bunun en buyuk ornegi LIL BABY. kariyerine bir goz atin. attigi tweet ile de bunu dogruluyor az cok.

ornek verilecek cok insan var. ben alman ve us muzikleri uzerinde fazla dururum yaklasik 8 9 senedir, ama bu isler direkt karakter acayim ve taninayimla olmuyor. oncelikli olarak birilerinin kicini yalamaniz lazim, idol diye baktiginiz herifler studyoların onunde 1 hafta vakit gecirmis herifler sirf bir muzik icin. kendinize bir pr araciligi bulup taninmaniz lazim, bundan sonrasi da iyi bir baglanti ve medya isine girmelisiniz. bu ne olur? bir haber kanaliyla roportaj, prim icin unlu insanlara sallamak ya da onlarla yakinlik kurmak. bunun bir sınırı yok, isterseniz bir konser verip sahte sekilde kendinize ates ettirin. habere cikin, bunlar hep prim amaciyla yapilir ve gercek hayatta da cok yapiliyor. o sahne baskinlari, diger seyleri gercek sanmayin. hepsinin bir amaci var.

pr isini basarirsaniz, gerisi basit. karakterinizin tek hedefi markalasmak olmali. sadece muzik yaparsaniz, hicbir sey yapamazsiniz. sunucu icerisinde acik olan markalarin ya da isletmelerin marketing isini ustlenin, reklaminizi yaptirin ve para kazanin. ya da para odeyin, reklaminizi yaptirin. kendi markanizi yaratin, kiyafet olmasi saart degil. icecek ya da bira bile cikartabilirsiniz, isterseniz araba cikartin.

kimse iyi bir muzisyen rolu yapmiyor, nasil yapilacagini da bilmiyor. cunku kultur konusunda cok geriler. rolunu yaptigi sehrin kulturune ve muzigine hakim olmaniz en temel konu. buna hakim olursaniz hepsi basit.

kimseye saygisizlik yaptigim yok, sadece bunlar herkesin gordugu ortak seyler. kolay gelsin  :manifdog

bahsettigim tweet bu. bu arkadas su an en populer insan. yaklasik olarak 1 ya da 1.5 senede. imkansizi basararak geldi buralara, yaptigi tek tavsiye de bu
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#25 - 11.06.2023 00:13

"normal" şartlar altında olsak söylediğin şeyler gayet doğru ama birçok yolunu yaşadım bu rolün ve kelimenin tam anlamıyla köpek gibi de uğraştım/uğraştık. Fakat karakterini ünlü edecek birçok yol artık tekdüz ilerliyor, sana kısaca şöyle özetleyeyim. Malibu'a katıl. Sunucuda stüdyosuz rolümü başlatıp başka birine ait bir stüdyoya girdim, az önce de bahsettiğim gibi. Köpek gibi kovalasan da sonucu başarısız. Kendi stüdyomu kurdum, sunucunun senaryo birliğindeki şirketin altına soktuk ve gayet de iyi ilerliyordu fakat "adını çıkartma" konusunda yine başarısız. Malibu'a katılarak rolümü yaptım ve 2 haftada aylarca uğraştığım karakterlerimden daha da ileriye geçti. Olay neyi, hangi kalitede, nasıl yaptığın ya da peşinden ne kadar koştuğun değil. Malibu'da olman. En son çare olarak kendi haber şirketimi açacaktım, sırf "arkasından ittirilmeyen" (ittirilip de ünlü olanların çoğu Valachi/Malibu ile ilişkili karakterler) karakterler dışında kimseyle ilişkisi olmayan haber şirketleri yüzünden  ::) Eğer Malibu'a girmeyecekseniz bu devirde, bu role girmemelisiniz. Nacizane önerim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#26 - 11.06.2023 00:16

"normal" şartlar altında olsak söylediğin şeyler gayet doğru ama birçok yolunu yaşadım bu rolün ve kelimenin tam anlamıyla köpek gibi de uğraştım/uğraştık. Fakat karakterini ünlü edecek birçok yol artık tekdüz ilerliyor, sana kısaca şöyle özetleyeyim. Malibu'a katıl. Sunucuda stüdyosuz rolümü başlatıp başka birine ait bir stüdyoya girdim, az önce de bahsettiğim gibi. Köpek gibi kovalasan da sonucu başarısız. Kendi stüdyomu kurdum, sunucunun senaryo birliğindeki şirketin altına soktuk ve gayet de iyi ilerliyordu fakat "adını çıkartma" konusunda yine başarısız. Malibu'a katılarak rolümü yaptım ve 2 haftada aylarca uğraştığım karakterlerimden daha da ileriye geçti. Olay neyi, hangi kalitede, nasıl yaptığın ya da peşinden ne kadar koştuğun değil. Malibu'da olman. En son çare olarak kendi haber şirketimi açacaktım, sırf "arkasından ittirilmeyen" (ittirilip de ünlü olanların çoğu Valachi/Malibu ile ilişkili karakterler) karakterler dışında kimseyle ilişkisi olmayan haber şirketleri yüzünden  ::) Eğer Malibu'a girmeyecekseniz bu devirde, bu role girmemelisiniz. Nacizane önerim.

Sunucuda dönen şarkıcı rolü 8-9 ay önceki kadar tatlı değil artık, hevesimi/hevesimizi kıran durum Malibu'nun bu konudaki orantısız gücü. Yanlış anlaşılmasın, role bağlanmak isteyen bağlanabilir. Sadece sizin aylarca verdiğiniz ve gayet yerinde ilerlettiğiniz şarkıcı rolünüze bazıları gelip sadece 2 haftada verdiğiniz emeklerinizle eşit duruma gelebilir. Sonrasında da buna "Medyanın gücü" falan derler, sözlerimin ne kadar doğru olup olmadığını görerek deneyimlemek isterseniz eğer; şu an sunucuda olan ve şarkıcı rolü yapan "ünlü" adıyla tanıtılan karakterlerin kaç günlük olduğuna, kimlerden olduklarına ve adlarına yapılan haber konularına bakabilirsiniz. 
funny
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
funny tepkisini veren kullanıcı(lar):
the batuhan batrix,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#27 - 11.06.2023 00:17
İşin medya ve magazin tarafına hakim olan ve sadece medya yönünü bilen, diğer taraflarından hiç anlamayan cahil bir kişi olarak bu görüşlerimi belirteceğim. Müzisyen ve prodüktör rolleri yapmadım. Ama bu rolleri yapan herkese medya tarafında destek vermeye olabildiğince özen gösteriyorum, alenen destek vermediğim kişi pek yoktur, IC sebeplerle olmuş olabilir ancak onu da tatlıya bağlamışızdır.

Özellikle son dönemde @exely ile yarattığımız, @Segat0n ile geliştirdiğimiz TELEVICE magazin sitesinin yaptığı haberler müzisyen rolleri yapan kişilerin yaptığı işleri değil aksine yaptığı skandal olarak nitelendirebileceğimiz hareketlerin haberinin yapılması olarak görünüyor. Müzik gruplarının dağılması, skandal kasetlerin meydana çıkması gibi olayların haberlerini yaptık. Tabii ki bazı kişileri direkt "ŞEHRİN YENİ YILDIZI" olarak gösterdiğimiz haberler de oldu, o da Valachi ailesinin yaptığı IC özel isteklerden dolayıdır. Valachi'nin şirketler grubunu yönettiğim için bunu yapmamız oldukça doğal.

Medya tarafına hakim olan birisi olarak medya tarafında destek isteyen herkese hem IC hem OOC destek verebilirim. Ama karşılığında bu isteği ve en azından birkaç işi görebilmem gerekiyor bunun için. Siz bana bir verin, ben size bin vereyim meselesi gibi bir şey. Bana veya yukarıda etiketlediğim arkadaşlarıma istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

Benim kişisel düşüncem, kendi karakterinizin tanınmasını istiyorsanız biraz karakterinizin medya tarafından eleştirilmesine izin vermek. Medya sizi eleştirdikçe ve haber yaptıkça tanınmanız daha da artar. Reklamın iyisi veya kötüsü olmaz derler sonuçta. Sadece "müzik üreteyim, para kazanayım, tanınayım" mantığındansa magazinsel işlere girip magazine prim vermek bu dönemde biraz daha çok iş yapıyor diyebilirim.

Şunu bir kez daha hatırlatmamda yarar var, okumak güzel şey
funny
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
funny tepkisini veren kullanıcı(lar):
solitaires,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#28 - 11.06.2023 00:17

usta bahsettigini anladim, kisaca torpil ve yonetimsel sorunlar oldugunu soyluyorsun. bu rolun icinde degildim, ama eskiden bu rolu yaptim. gayet iyi de ilerlemistim, ama burada onemli olan malibu'ya giremiyorsan her sey imkansiz degil. sunucu icerisinde unlu olan tek yer malibu degil, malibu kadar etkili isletmeleri olan birlikler var. bunlarla anlasip role girersen, malibu zaten seni alir. ha diyorsan ki malibuya yine de giremeyiz, bu sunucuyla alakali bir durumdur. ama yukarida bahsetmek istedigim bu degil. istedigin kadar iyi ol ya da olma bu kulturu anlayan ve turk kafasindan cikabilen sayili kisiler var, isterse en unlu muzisyen rolunu yapsin. eger gelisimi komik bir durumdaysa onu ciddiye alan zaten ayri bir kafadadir.

bir seyler dusunuyorsan, benimle ozelden iletisime gecebilirsin. cevirmeye calisiriz bir seyler. yine de bu rolu birakacak kadar hevesin kirilmasin, rol her zaman yapilir. eger karakterini bu yonde sekillendiriyorsan, birakmaamni ve rolde ilerlemeni oneririm. gerekirse malibuda olan muzisyenlerle kapisma rolune gir, ama kesin olarak birakma bu rolu
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#29 - 11.06.2023 00:21
İşin medya ve magazin tarafına hakim olan ve sadece medya yönünü bilen, diğer taraflarından hiç anlamayan cahil bir kişi olarak bu görüşlerimi belirteceğim. Müzisyen ve prodüktör rolleri yapmadım. Ama bu rolleri yapan herkese medya tarafında destek vermeye olabildiğince özen gösteriyorum, alenen destek vermediğim kişi pek yoktur, IC sebeplerle olmuş olabilir ancak onu da tatlıya bağlamışızdır.

Özellikle son dönemde @exely ile yarattığımız, @Segat0n ile geliştirdiğimiz TELEVICE magazin sitesinin yaptığı haberler müzisyen rolleri yapan kişilerin yaptığı işleri değil aksine yaptığı skandal olarak nitelendirebileceğimiz hareketlerin haberinin yapılması olarak görünüyor. Müzik gruplarının dağılması, skandal kasetlerin meydana çıkması gibi olayların haberlerini yaptık. Tabii ki bazı kişileri direkt "ŞEHRİN YENİ YILDIZI" olarak gösterdiğimiz haberler de oldu, o da Valachi ailesinin yaptığı IC özel isteklerden dolayıdır. Valachi'nin şirketler grubunu yönettiğim için bunu yapmamız oldukça doğal.

Medya tarafına hakim olan birisi olarak medya tarafında destek isteyen herkese hem IC hem OOC destek verebilirim. Ama karşılığında bu isteği ve en azından birkaç işi görebilmem gerekiyor bunun için. Siz bana bir verin, ben size bin vereyim meselesi gibi bir şey. Bana veya yukarıda etiketlediğim arkadaşlarıma istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

Benim kişisel düşüncem, kendi karakterinizin tanınmasını istiyorsanız biraz karakterinizin medya tarafından eleştirilmesine izin vermek. Medya sizi eleştirdikçe ve haber yaptıkça tanınmanız daha da artar. Reklamın iyisi veya kötüsü olmaz derler sonuçta. Sadece "müzik üreteyim, para kazanayım, tanınayım" mantığındansa magazinsel işlere girip magazine prim vermek bu dönemde biraz daha çok iş yapıyor diyebilirim.

Şunu bir kez daha hatırlatmamda yarar var, okumak güzel şey

Başkası sana "bunu haber yapsana" dedikten sonra senin haberci rolü yapmanın ne olayı var? Yukarıda da belirttim. Zamanında çevremin sana gelmesi veya kendim olarak sana gelmek yerine karakterimin adını çıkartmak için stüdyo açtığım gibi haber şirketi de kurardım, girdiğim rollerin arasına haberciliği de eklerdim.   ::) İnsanların sana veya size ulaşmaya ihtiyacı yok, Malibu ya da Valachi organizasyonlarının altında rol yapmaya başlarsa zaten haberini yaparsınız.  :-\
« Son Düzenleme: 11.06.2023 00:34 inf »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok