Konu: [05.06.2023 Rudy Hays] Birden fazla ihlal  (Okunma sayısı 168 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.06.2023 14:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rudy Hays / @Ketcapinho

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Anita Daugherty

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS-Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Troll
Retarted Rp
DM
Yetersiz Rol Bilgisi

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oyuna giriş sağladım geziniyordum, arkadaşı gideceği yere kadar bırakacakken bir kaç kişi gelip trollemeye başladı. Hile kullanarak ek olarakta hile şikayeti açacağım. Daha sonrasında uğraşları bittikten sonra ben arkadaşı gideceğe yere kadar bıraktım kendisi de şahitliğini onaylar. Daha sonra nasıl oldu bilmiyorum gelip buldular. Karakterim Rudy karakterini tanımıyor görmüyor, Rudy karakteri bir birlik bir oluşum altında rollemiyor, birden fazla hesapla vice roleplaye giriş sağlıyor, Dm? Dm var mı? Geliyim mi? Diyen 15 yaşında bir çocuk. Bu çocuk benim ile rol yapmaya geliyor, küfür ettin falan diyor karakterim tanımıyor devam et diyip geçiştiriyor. Fakat yetersiz rol bilgisine sahip olduğu için arkadaş anlamıyor ve devam ediyor. Brawl rolüne giriyoruz, sonra silah çekiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Burdaki arkadaşta onun arkadaşı hep beraber takılıyorlar, başka bir şikayette de gördüm zaten oyunu ooc oynuyorlar

Burda arkadaş ile rollüyorduk, fakat rahat vermedi zaten herşey videoda var

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı alsın.

#1 - 05.06.2023 14:22
1. İlk attığın video da arkadaş troll dü onun için kanıt topluyordum, zaten benim yerime garaj daki kişiler şikayet açmış.
Orada durduk yere bana küfür ediyorsun sonra garajına gelip hesap soruyoruz, iki kişiyiz Fear rp yapmak yerine bana saldırıyorsun. Bizde seni vuruyoruz.
Spoiler: GösterGizle

Gerçekten boş şikayet açman beni üzdü, sonuçlanabilir. Küfür etme sebebini soruyoruz tersliyorsun ve saldırıyorsun.

#2 - 05.06.2023 14:23
Yalan sıkma abicim, küfür ettiğimin ne kanıtı var ne başka bir şeyi. Fear Rp neden yapayım? Karakterim brawlda kendine güveniyor kas gücü 10 14 :D :d  :manifdog :manifdog

#3 - 05.06.2023 14:24
Zaten kendi videon da chat gözüküyor, iyi roller,.

#4 - 05.06.2023 14:25
Abiciğim derken nereden abim oluyorsun? Zamanında savaşlarına çağırıyordun. Yalvardığın zamanları unutma, senin ile derdim bile yok. İc de neden küfür ettiğini soruyoruz, bana saldırıyorsun. Karşılığını alıyorsun.

#5 - 05.06.2023 14:26
Yaş 15 olunca beyninde küçük oluyor, savunmanda küfür ettiğin için kovaladık diyorsun. Sonra da olaylardan sonra gelip bulup uğraşıp küfür ettin işte diyorsun yerim seni bücür sonuçlanabilir
Üslubuna dikkat et Ducatro.

#6 - 05.06.2023 14:27
Ekran kartımı güncellediğim için anlık kaydetme kapanmış, küfür ettiğinin videosu yok. Saldırmasan sıkmayız, iyi roller.

#7 - 05.06.2023 14:27
Muameleyi kes tat ketçap sonuçlanabilir. Arkadaş baştaki troll arkadaşın ordayken küfür ettiğimi idda ediyor ama kanıtı yok. Daha sonra videonda mevcut diyor, gelip trolledikten sonra küfür etmemi bahane görüyor. Yönetimi kandırmaktan da ekstra ceza alırsa sevinirim. Sonuçlanabilir.

#8 - 05.06.2023 14:29
Troll dediğin arkadaşım değil, garajda bana saldırdı. Onun için kanıt topluyordum. Garaj sahiplerine sorabilirsin. Muhabbet kuşunu önüne oturtsan anlatsan anlar zaten yazdıklarımı okumadan ileti atman komik.

#9 - 05.06.2023 14:30
Troll arkadaşın olduğu yerden, konumdan bahsetmiştim ama küçüksün. Sonuçlanabilir gereksiz ileti atma.